2 ayda inan en fazla 3 kere eve erken gelmiştir. Erken derken mesai bitiminde yani. Her akşam 11 bazen 12 adam sürekli çağırıyor zaten para kazansa harcayamayiz ki vakit yokBebeğiniz 5 günlük değil, 5 aylık.
Bana da bebeği bahane ediyorsunuz gibi geldi.
Ortaklık zor iştir, her iki tarafın bazı hususlarda fedakarlık yapması gerekir tabi eşlerin de buna ayak uydurması lazım.
Siz daha başlamadan bu işin pek uzun soluklu olmayacağını belli ediyorsunuz.
Bilmiyorum haklı mı ben çok gicigim adama belki o yüzden böyle triplere girdim birde dediğin gibi kafamda da kurdumPazara daa çok var ne diye kendini kurup adamı sinir ediyon.
Şirinlikle kıyafetin olmadığını söyle.
Git al idareten şık bişey.
Yarım saat uğra çık,kocanla papaz olma.
Kafanda büyütmüşün adama çıkışıyon.
Sebeplerin geçerli olsa bile kendini itici göstermişin.
Ki bana göre çok da geçerli değil bahanen.
Muhtemelen kocan da öyle düşündü.
Ozaman bebege anneniz baksin elbet oyalamanin yolunu bulur birde uyku saatime denk getirdinizmi kolay.Kapalı mekan sigara iciliyor
He aynen salonda yatıyor şimdiBence siz haklısınız. . Bebeğinizi bırakmamakta .. Ayrıca bu erkekler boyleler zaten herseye 40 saat konuşurlar. Gidip kanepe de yatarlar. . Aklı olan bekar kalır evlenmez
Bilmiyorum haklı mı ben çok gicigim adama belki o yüzden böyle triplere girdim birde dediğin gibi kafamda da kurdum
Benimki de aynen .. Hiç boş yere bir tartışma çıkardı salona yattı. . Ben mi hamileyim o mu hiç belli değil uğrasamicam yoruldum artikHe aynen salonda yatıyor şimdi
Anladığım kadarıyla şuan eşinizin mesaili bir işi var ve bu konu hakkında pek çevrenizde kimse yok.2 ayda inan en fazla 3 kere eve erken gelmiştir. Erken derken mesai bitiminde yani. Her akşam 11 bazen 12 adam sürekli çağırıyor zaten para kazansa harcayamayiz ki vakit yok
He aynen salonda yatıyor şimdi
Annem bakacak zatenOzaman bebege anneniz baksin elbet oyalamanin yolunu bulur birde uyku saatime denk getirdinizmi kolay.
Ama sizde ortak olarak bastan sona orda olmalisiniz.
Yok olmazmis ne zaman ki milleti uğurlar yakın çevresi kalır o zaman yavaş yavaş kalkarmisiz. Abartıyorsun işte ben buna kiziyorum yani bebegimiz var be adam birsey de tam istediğin gibi olmayı versinİkiniz de haklısınız. Gidip kısa süre dursanız?
Yumuşamaz .. Bu erkek milleti değişik varlıklarGit yanına sokul.
Özür dile.
Kırış.
Eşşek değilse yumuşasın o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?