Hangimiz de sorun

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Eşimin ortaklık yapacağı kişinin kızının pazar günü nişanı var . 1 ay önce geldi davetiye . 5 aylik bebegim var bana duskun gormese agliyor qma ayip olmasin gidelim dedi esim bebegi anneme birakacagiz oyle karar verdik ama hic birakasim gelmiyor cok agliyor biliyorum ustelik baskasinin evin de ben yokken daha xok aglar.
Esimi kirmadim zaten epeydir birseyde yapamadik dedi
Doğum kilolarımi hala veremedigim için giyecek birşeyim yok
Alışverişe gitcez kaç gündür götürmedi
Bugün de akşam evdeyiz ilk defa erken gelmiş daha yemek yerken bu ortaklık yapacağı adam aradı çağırdı evine eşimi
Böyle sürekli konuşmak için çağırıyor 2 aydır . Zaten eşim iskolik. Bende sinir oldum 11 de aradım eşim kalkıyorum şimdi diyince adam ordan ^dur oğlum nereye gidiyorsun^ dedi kapadım teli arada kalmasin diye. 11:40 da geldi
Bende dedim ki bu adama uyuz olmaya başladım iyice zaten çocuğu bırakmam sıkıntı bu adam için ne aglatcam çocuğu kiyafette almadık. Ben gelmeyecegim sen gidersin dedim. Benim gelmeyecegimi söyleme son dakka çocuk durmadi dersin dedim.
Ya sanki nişanı bozdum bana 1.5 saattir sayıyo dusuncesizmisim işini bozacakmisim adamla. İşine saygım yokmuş yaptığım terbiyesizlikmis ben bi havalara girmisim. . Çocuğu kullaniyormusum böyle. Bi nefes alcaz hemen tat kaciriyorsun diyo.
Ya ben gercekten hastayım farkında değilim yaptiklarimin ya da kocam hasta ben anlamiyorum artık eğri kim doğru kim ?!?! Ben burda hak etmismiyim şimdi ?

Bebeğiniz 5 günlük değil, 5 aylık.
Bana da bebeği bahane ediyorsunuz gibi geldi.
Ortaklık zor iştir, her iki tarafın bazı hususlarda fedakarlık yapması gerekir tabi eşlerin de buna ayak uydurması lazım.
Siz daha başlamadan bu işin pek uzun soluklu olmayacağını belli ediyorsunuz.

Pazara daa çok var ne diye kendini kurup adamı sinir ediyon.
Şirinlikle kıyafetin olmadığını söyle.
Git al idareten şık bişey.
Yarım saat uğra çık,kocanla papaz olma.
Kafanda büyütmüşün adama çıkışıyon.
Sebeplerin geçerli olsa bile kendini itici göstermişin.
Ki bana göre çok da geçerli değil bahanen.
Muhtemelen kocan da öyle düşündü.

2 ayda inan en fazla 3 kere eve erken gelmiştir. Erken derken mesai bitiminde yani. Her akşam 11 bazen 12 adam sürekli çağırıyor zaten para kazansa harcayamayiz ki vakit yok

Bence siz haklısınız. . Bebeğinizi bırakmamakta .. Ayrıca bu erkekler boyleler zaten herseye 40 saat konuşurlar. Gidip kanepe de yatarlar. . Aklı olan bekar kalır evlenmez

Bilmiyorum haklı mı ben çok gicigim adama belki o yüzden böyle triplere girdim birde dediğin gibi kafamda da kurdum

Bence siz haklısınız. . Bebeğinizi bırakmamakta .. Ayrıca bu erkekler boyleler zaten herseye 40 saat konuşurlar. Gidip kanepe de yatarlar. . Aklı olan bekar kalır evlenmez
He aynen salonda yatıyor şimdi

Bilmiyorum haklı mı ben çok gicigim adama belki o yüzden böyle triplere girdim birde dediğin gibi kafamda da kurdum

Bence da adama sinir olduğun için reaksiyon göstermişin.
Adam gıcık da olsa kocanı desteklediğini göster.
Yoksa adamın avcuna kendi elinle koymuş olursun eşini.

Bebeğiniz 5 aylık, bir akşam bir kaç saatliğine bıraksanız bir şey olmazdı bence. Önce tamam demişsiniz şimdi bebeği bahane edip gidemem demişsiniz. Hiç eşinizle vakit geçirmeyecek misiniz bebeğiniz ağlıyor diye. o da alışmalı bence. Eşinizde mahçup olmamış olur.

2 ayda inan en fazla 3 kere eve erken gelmiştir. Erken derken mesai bitiminde yani. Her akşam 11 bazen 12 adam sürekli çağırıyor zaten para kazansa harcayamayiz ki vakit yok
Anladığım kadarıyla şuan eşinizin mesaili bir işi var ve bu konu hakkında pek çevrenizde kimse yok.
Eşi ticaretle uğraşan, esnaf olan herkes bilir ki, akşam yemeği 9buçuk 10 civarı yenir.
Aile olarak beraber geçireceğiniz zaman ayda 1,2 ise çok şanslısınızdır.
Çoğu çevrenizle görüşemezsiniz, size gelip gidemezler çünkü eşiniz eve onların uyku saatinde gelir.
Haftasonu olgusu diye bir şey yoktur, yılda 1-2 kere tatile gidiyorsanız öpüp başınıza koyarsınız.
Ama iş tutarsa da karı çoktur, çocuğunuz için katlanırsınız.
Hele de yeni iş kurma safhasında eşinizi unutun derim.
Eşimin gece 3-4 te geldiğini bilirim mal sayımı sebebiyle.
Yani yaşadıklarınız anormal değil ama alışmadığınız için serzenişte bulunmakta haklı olabilirsiniz.

İş için bazı fedakârliklar yapılır kaldı ki bebeği annenize birakicaksiniz neden yabancıymış gibi bahsediyorsunuz
Nihayetinde Bebeğinizin ve sizin iyiliğiniz için uğraşıyor eşiniz sizide anlıyorum
Bazı adamlar çok yılıskan oluyo
Eşinin e ihtiyacın olduğu dönemde oda ayrı bi sıkıntı

İkiniz de haklısınız. Gidip kısa süre dursanız?

Ozaman bebege anneniz baksin elbet oyalamanin yolunu bulur birde uyku saatime denk getirdinizmi kolay.
Ama sizde ortak olarak bastan sona orda olmalisiniz.
Annem bakacak zaten
11 de uyuyo benim kızım
Davet 8 de . Dedim ki o gün 10 da uyutmaya calisirim bizde biraz geç gideriz zaten 9 da anca toplanirlar o zaman bile öf pof yaptı millet bırakıp nerelere gidiyo sen abartma ver annene uyutsun demisti iyi dedim ben ona göre hareket etmeye çalışıyorum yani ama o hersey hsrfiyen onun istediği gibi olsun istiyo

İkiniz de haklısınız. Gidip kısa süre dursanız?
Yok olmazmis ne zaman ki milleti uğurlar yakın çevresi kalır o zaman yavaş yavaş kalkarmisiz. Abartıyorsun işte ben buna kiziyorum yani bebegimiz var be adam birsey de tam istediğin gibi olmayı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…