Hangimiz de sorun

Evet öyle yapacağım

Evet son cümle herseyi anlattı
Teşekkür ederim durumumu doğru kelimelerle ifade ettiniz

Haklisin canım :)

Dediğiniz kitabı okumadım. Ama iki üç saatle terk edildim duygusu yaşamaz. Yatma konusuna gelince ben yatırmadımm yanımda altı aylıkken de odasını ayırdım

Maaşlı çalışırsa ömür boyu calisirmis kendi işini kurarsa 40 yaşına kadar emekli olacakmis öyle söz veriyor. 30 yaşında kendisi şuan
10 sene idare et diyor yani sonra birlikte yicez gezcez dedi
Ben kanser olup öldükten sonra yeni esinle yersin artık dedim.

Dediğiniz kitabı okumadım. Ama iki üç saatle terk edildim duygusu yaşamaz. Yatma konusuna gelince ben yatırmadımm yanımda altı aylıkken de odasını ayırdım
Ben birlikte yatıyorum bazen aynı odadaki besiginde

insanin kendi işi gibiside yok ama bence.benim eşim maasli calisirken en gec 7 de evde olurdu ama hep stresli hep yorgun ve doya doya gezemzdik simdi Allaha Şükür kendi isimiz tamam gec gelio ama hep istedigimiz zaman geziyoruz hem şükür herseyimiz yetiyo.esinde kendi isini kurmak için cabalio 30 yasindaki adama meslegi yoksa emir altinda calismak ağır gelio sen de ölmezsin hemen kansere baģlama gecer bu yogun gunler

Olur öyle yapalım :)
komşum yarın doğum yapacak Allahn izniyle nasil özeniyorum 2. bebegi bi bilsen ama iste oglumun süt alerjisi oldugundan ve ayriyetten gurme bebekmıs herswyi yemediginden gelisimi için bi süre daha emzirmem lazım o yüzden yapamioruz ikinciyi seninki bize ne iyi gelirdi 2 saat bile olsa:)))))

="chiLL, post: 44730116, member: 378737"]Ben birlikte yatıyorum bazen aynı odadaki besiginde
Bem korktum ya ezerim diye bikaç kez denedim rahat edemedim. Ağır uykum var bazen hiç duymazmışım eşim uyuturmuş tekrar. Hani şu azcık ağlamasına uyanan annelerden olamadım hiç

E Canim minciklamaya gel o zaman :)

Bem korktum ya ezerim diye bikaç kez denedim rahat edemedim. Ağır uykum var bazen hiç duymazmışım eşim uyuturmuş tekrar. Hani şu azcık ağlamasına uyanan annelerden olamadım hiç
Benim de uykum agirdi artık eşim salonda oksurse duyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…