Evet öyle yapacağımBu iş sohbet konusunda siz haklısınız
Bence eşiniz iyi niyetli ama bazı adamlar vardır insanları hitabetleriyle konuşmalarıyla esir alırlar etkilerler de kişi de bunun farkına varmaz ben karşıdaki adamı böyle gördüm
Ama Düğün mu nisan mi neydi ona birlikte gitmeniz en iyisi
Hem çocuğu bırakmaya alışmak için de bir adım olur
Evet son cümle herseyi anlattıacaba maaşlı çalıştığı işte bir sorunu oldu da o yüzden mi yeniden fikrinden caydı.
bu koşullarda ben de yaşamak istemem. sadece babam esnaftı ve annem sizin gibi aynı çileyi çekti yıllarca. bu işin oluru böyle maalesef. onu biliyorum.
kendi işinin başında olunca hep iş iş iş oluyor dediğiniz gibi.
ama bunu yaşayıp, hayat tarzını değiştirip yeniden neden geri döndü, bunu anlayamadım. mutlu olmadı mı bu hayattan acaba.
bu koşullarda sanki siz eşiniz olmayan zamanlar için kendinize plan yapacaksınız ve kendi kendinize eğlenmenin yolunu bulacaksınız. Bu tarz fırsatları da değerlendirin, nişana gidin mesela, ve annenize sıkıntı olursa sizi muhakkak aramasını tembihleyin. Anneniz ararsa da eşiniz kalkmasa bile siz kalkıp taksiyle ya da aracınızı alarak ayrılın.
ne ben gelmeyeceğim deyin, ne tüm gece kalırım diye söz verin. Zaten onsuz yaşıyorsunuz hayatı, bir de davranışlarınız için hesap vermek zorunda değilsiniz.
Haklisin canım :)napsın adam iş sonuçta gidecek illaki geç gelmeside işler oturunca bitecektir ilk baslar hep öyle olur sende git madem esiyle sohbet edersnz o da iş konusur bu kadar kendini sıkma ve 5 aylık bebegini guvenle birakabilecegn bi annen var sonuçta 2 saatlik birakip esinide yalniz birakma bunun için tartırmayin yafu
Dediğiniz kitabı okumadım. Ama iki üç saatle terk edildim duygusu yaşamaz. Yatma konusuna gelince ben yatırmadımm yanımda altı aylıkken de odasını ayırdım="chiLL, post: 44729780, member: 378737"]Güvenli bağlanma kitabında diyor ki birde 2 yaşına kadar beraber yatın ona güven vermek için terk etmeyin onu falan böyle şeyler diyor ben bir de onun dediklerini yapsam sonumu düşünemiyorum biraz büyüyünce de ben tuvalete gitsem ağlar bu sefer
Maaşlı çalışırsa ömür boyu calisirmis kendi işini kurarsa 40 yaşına kadar emekli olacakmis öyle söz veriyor. 30 yaşında kendisi şuanacaba maaşlı çalıştığı işte bir sorunu oldu da o yüzden mi yeniden fikrinden caydı.
bu koşullarda ben de yaşamak istemem. sadece babam esnaftı ve annem sizin gibi aynı çileyi çekti yıllarca. bu işin oluru böyle maalesef. onu biliyorum.
kendi işinin başında olunca hep iş iş iş oluyor dediğiniz gibi.
ama bunu yaşayıp, hayat tarzını değiştirip yeniden neden geri döndü, bunu anlayamadım. mutlu olmadı mı bu hayattan acaba.
bu koşullarda sanki siz eşiniz olmayan zamanlar için kendinize plan yapacaksınız ve kendi kendinize eğlenmenin yolunu bulacaksınız. Bu tarz fırsatları da değerlendirin, nişana gidin mesela, ve annenize sıkıntı olursa sizi muhakkak aramasını tembihleyin. Anneniz ararsa da eşiniz kalkmasa bile siz kalkıp taksiyle ya da aracınızı alarak ayrılın.
ne ben gelmeyeceğim deyin, ne tüm gece kalırım diye söz verin. Zaten onsuz yaşıyorsunuz hayatı, bir de davranışlarınız için hesap vermek zorunda değilsiniz.
:)))Teşekkürler canım benim olmadi bana birak bebegini oģlum mis gibi bakar hiç ağlatmayız biz:)sende esinle eglenirsin oh ne güzelHaklisin canım :)
Ben birlikte yatıyorum bazen aynı odadaki besigindeDediğiniz kitabı okumadım. Ama iki üç saatle terk edildim duygusu yaşamaz. Yatma konusuna gelince ben yatırmadımm yanımda altı aylıkken de odasını ayırdım
Olur öyle yapalım :):)))Teşekkürler canım benim olmadi bana birak bebegini oģlum mis gibi bakar hiç ağlatmayız biz:)sende esinle eglenirsin oh ne güzel
insanin kendi işi gibiside yok ama bence.benim eşim maasli calisirken en gec 7 de evde olurdu ama hep stresli hep yorgun ve doya doya gezemzdik simdi Allaha Şükür kendi isimiz tamam gec gelio ama hep istedigimiz zaman geziyoruz hem şükür herseyimiz yetiyo.esinde kendi isini kurmak için cabalio 30 yasindaki adama meslegi yoksa emir altinda calismak ağır gelio sen de ölmezsin hemen kansere baģlama gecer bu yogun gunlerMaaşlı çalışırsa ömür boyu calisirmis kendi işini kurarsa 40 yaşına kadar emekli olacakmis öyle söz veriyor. 30 yaşında kendisi şuan
10 sene idare et diyor yani sonra birlikte yicez gezcez dedi
Ben kanser olup öldükten sonra yeni esinle yersin artık dedim.
komşum yarın doğum yapacak Allahn izniyle nasil özeniyorum 2. bebegi bi bilsen ama iste oglumun süt alerjisi oldugundan ve ayriyetten gurme bebekmıs herswyi yemediginden gelisimi için bi süre daha emzirmem lazım o yüzden yapamioruz ikinciyiOlur öyle yapalım :)
Bem korktum ya ezerim diye bikaç kez denedim rahat edemedim. Ağır uykum var bazen hiç duymazmışım eşim uyuturmuş tekrar. Hani şu azcık ağlamasına uyanan annelerden olamadım hiç="chiLL, post: 44730116, member: 378737"]Ben birlikte yatıyorum bazen aynı odadaki besiginde
E Canim minciklamaya gel o zaman :)komşum yarın doğum yapacak Allahn izniyle nasil özeniyorum 2. bebegi bi bilsen ama iste oglumun süt alerjisi oldugundan ve ayriyetten gurme bebekmıs herswyi yemediginden gelisimi için bi süre daha emzirmem lazım o yüzden yapamioruz ikinciyiseninki bize ne iyi gelirdi 2 saat bile olsa:)))))
Benim de uykum agirdi artık eşim salonda oksurse duyuyorum :)Bem korktum ya ezerim diye bikaç kez denedim rahat edemedim. Ağır uykum var bazen hiç duymazmışım eşim uyuturmuş tekrar. Hani şu azcık ağlamasına uyanan annelerden olamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?