Ama eşinizi yalnız bırakıyorsunuz bir şekilde. Sizin yanında olmanıza engel olmuyorsa bence gerektiğinde eşinize destek olmak adına yada en azından köstek olmamak adına ona destek olabilirsiniz. Adamın muhabbeti sizi açmayabilir ama bu sebepten eşiniz ortaklıktan vazgeçmeyecek neticede.Havalar soğuk çıkmak istemiyorum
Adam çok konuşuyor
10 dakikalık şeyi 40 dakka da anlatiyor
Ama özel msja giriyorForum listesinden uygun bolumu sec sag ustte yeni konu ac var ordan.
Evet şimdi sakinlikle düşünmeye başladım neden tek gondereyim ki bekar adam gibiAma eşinizi yalnız bırakıyorsunuz bir şekilde. Sizin yanında olmanıza engel olmuyorsa bence gerektiğinde eşinize destek olmak adına yada en azından köstek olmamak adına ona destek olabilirsiniz. Adamın muhabbeti sizi açmayabilir ama bu sebepten eşiniz ortaklıktan vazgeçmeyecek neticede.
Yavas yavas ese hak verilmeye baslandi dimi sakinleyince.Siz yarin hadi elbise almaya diyin bebegide dert etmeyin nisandan sonra bebekle beni bi yemege gotur uzun uzun azarlicam seni diyinEsimden de yaşça büyük olduğu için yani saygidan susmasini bekliyor onu da anlıyorum aslında çok lafa tutuyor adam uff :)
Bir derdim var yaziyoya yukarda ona tikla sag ustte cikicak.Ama özel msja giriyor
Öyle olacak galiba :) teşekkürlerYavas yavas ese hak verilmeye baslandi dimi sakinleyince.Siz yarin hadi elbise almaya diyin bebegide dert etmeyin nisandan sonra bebekle beni bi yemege gotur uzun uzun azarlicam seni diyinAslinda haklisin bizim icin cabaliyosundan girer adam cok yoruyo seniden cikar aksam eve erken gelcen bitti der hukmu verirsiniz
TSK ederimBir derdim var yaziyoya yukarda ona tikla sag ustte cikicak.
Çocuğunuza bağlanın ama bağımlı olmayın. Bazı anneler çocuklarını kendine bağımlı hale getiriyor. Önce küçük zaman dilimleriyle başlayın anneanne ile zaman geçirmeye alışsın. Zaten onlar bizden daha iyi eğlendirdikleri için bir sure sonra can atarak gidiyor çocuk. Anne olmanın yanında eş olduğunuzu unutmayın. Evet kızdığınız konularda haklı olabilirsiniz ama karşı tarafın sizi anlaması için bunu doğru zamanda konuşmalısınız, heleki çocuğu öne sürerek çıkan tartışmalarda daha da eş rolünden koparsınız.Haklisin çocuktan ayrilmama konusunda da çok eleştiri alıyorum birakayim diyorum çok agliyor aslında bu zamanlarda alistirilir ama geç mi kalmışım artık ne olmuş
Benim asıl derdim is
Ama farklı yerden patlamisim evet suan sakinledigim için kendimi görebiliyorum
Bencede gidin. Eşinizle güzelce konuşun elbisenizi alın ve güzel vakit geçirin. Kısa sürede olsa anneanne idare eder onu.Evet şimdi sakinlikle düşünmeye başladım neden tek gondereyim ki bekar adam gibi
Gideyim bir şekil de
Rica ederim.Hangi restaurant acilinca bizde gelelim isleri yogunlassinÖyle olacak galiba :) teşekkürler
Ben anneme bırakıp kapı önündeki pazara iniyorum kosturma kosturma geldiğim de çocuk aglamadan boğazı gıcık olmuş oksuruyorÇocuğunuza bağlanın ama bağımlı olmayın. Bazı anneler çocuklarını kendine bağımlı hale getiriyor. Önce küçük zaman dilimleriyle başlayın anneanne ile zaman geçirmeye alışsın. Zaten onlar bizden daha iyi eğlendirdikleri için bir sure sonra can atarak gidiyor çocuk. Anne olmanın yanında eş olduğunuzu unutmayın. Evet kızdığınız konularda haklı olabilirsiniz ama karşı tarafın sizi anlaması için bunu doğru zamanda konuşmalısınız, heleki çocuğu öne sürerek çıkan tartışmalarda daha da eş rolünden koparsınız.
Burda herseyi ifşa etmişken isim mi vereyim :)Rica ederim.Hangi restaurant acilinca bizde gelelim isleri yogunlassin
Bence " senin gelmene gerek yok" dese daha cok kirilirdin esine.
Onun icin onemli bi gunde senide yaninda istemis destek olarak, gitmelisin bence.
Varsin 1 saatligine gitmis olun geri gelin.
Hatta bebeginin uyku saatinde biraz duzenleme yap, sizin gidiceginiz vakit cocugnuzun uyku zamanina denk gelsin.
Boylelikle en fazla 2 saate gider gelirsinz. Yol yarim saatlik desek, 1 saat oturun, sonra geri eve dogru yola koyulun.
Ayrica bebegim 5 aylik demissin.
5 aylik demek artik illada anne sutuyle beslenicek demek degil. Anneniz armut purelesin, elma purelesin karnini doyursun en kotu ihtimal.
Bu
Burda herseyi ifşa etmişken isim mi vereyim :)
Ama sen gel ben sana geleceğin zaman pm den adres veririm
Alışacak merak etme. Çalışan annelerin bebeklerini düşün. Sensiz kalmadıkça sensizliğe alışamaz ama senin geleceğini bildiği zaman oda sakinleşmeyi öğrenecektir. Sizin ondan kopma stresiniz de bebeğe yansır. Zamanla artırın süreyi bakıyor ki siz geleceksiniz ozaman sorunlar azalır.Ben anneme bırakıp kapı önündeki pazara iniyorum kosturma kosturma geldiğim de çocuk aglamadan boğazı gıcık olmuş oksuruyor
Kayinvalide ye bırakıyorum idare eder aramaz normal de arıyor gel durmuyor diye .. en son geçen hafta bıraktım he .. bi süre sonra anliyo olmadığımı agliyor
Eşimede çok vidi vidi yaptım is icin artık is konusunda eleştirilerini dikkate almicam senin kendine göre konuşuyorsun dedi
Ya ben evde çocuk is falan derken stres yapıyorum bakıyorum oda gelmiyo bir de üstelik telefonda başlıyorum söylenmeye :/
Müşteri geliyor diye kocam eve gelmiyor derimAy yok almiyim sonra konu acarsin esimin islettigi restauranttaki musteriler kalkmiyo diye.
Öyle dese cildirirdim evet ben bu olayda haksızlık yapmışım yorumlarla bunu anladım birde sinir gecti
Evet bir kitap okuyorum şimdi oda öyle diyo teoride iyiyim aslında da uygulamada sorun :)Alışacak merak etme. Çalışan annelerin bebeklerini düşün. Sensiz kalmadıkça sensizliğe alışamaz ama senin geleceğini bildiği zaman oda sakinleşmeyi öğrenecektir. Sizin ondan kopma stresiniz de bebeğe yansır. Zamanla artırın süreyi bakıyor ki siz geleceksiniz ozaman sorunlar azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?