Hangimiz de sorun

Bizde kızım doğduğundan beri her yere onuda götürdük 5 dkda olsa hatta bn emzirdiğim dönemde ona göre kıyafet alırdımm kapalı ortam diyosunuzda bi tek sizin bebeğiniz olmaz heralde içilmez sigarada içmeyen o kadar insan varken annemizide götürün gerekirse ama eşinizin yanında olunn

Benim kızım daha insanları yeni yeni tanımaya başladı inan binasında bile durmuyor çünkü daha samimi olacak süreyi geciremediler
Annem de yabancı değil tabi ki ben Evi dışında yerleri yabanciladigini söylemek istedim

Normalde boyle israrci degilse bu duruma onem veriyo demektir.Bencede ortaklik onemli ama sonradan gitmek hos degil pohpolamak lazim insanlari.Ne guzel calisip cabalayan bir esiniz var yapmayin isi icin bir cok fedakarlik yapmak durumunda kalicaksiniz daha.

Gittik baktık esimle geçen haftasonu iciliyor sigara

Cocugu var diye kendini herşeyden soyutlayan kadinlari anliyamiyorum.
Elbise almak için eşinize muhtacmisiniz?
Baskasının evi dediginizde sanki kırk kat yabancı,anneniz yahu. Gayet iyi bakar merak etmeyin,uyuz olursanızda olun gidin eglenin valla sizede iyi gelir..

Basından bu kadar taviz veriyor ortak olsalar onlarda yatacak ben ondan korkuyorum
Evet cabalamasi güzel ama ben 6 gecelik balayimdan eşimin isinde pürüz çıktı diye 3.gün sabahi ilk uçakla donmus insanım. Bıktım artık
is is is
ama iş
İş bu
İş
İş önemli!
İsim var
İş

Benim babam yıllarca ticaret yaptı diyor ki şimdi ablamla bana, cocuklugunuzu hatırlamıyorum. Bende babamı hatirlamazdim zaten . O yüzden hep bi mesafe vardı aramda çokta sevemedim bu sebeple çocukken babamı. Aynı şeyi kızım yaşasın istemiyorum. Sanıyorum ki o ip bi giderse bir daha gelmeyecek hep kızımla tek kalıp annemin kaderini yaşayacağım. Bu beni geriyo

OOoo abarti var yani.Bence siz nisana gidin ama sartlarinizida siralayin ozel zamanlar istediginizi evlerde bulusup is yapilmamasini falan.Herkes isini mesaide hallediyoda onlar nasil yapamiyo.Ne isi yapicaklar merak ettim.

Giderdim o yokken dedim kar gelmeden gideyim bekle bende geleceğim dedi malum hergün işi çıktı.
Çocuk var diye soyutlamak iyi değil evet bi süre sonra adam kendi takilmaya eğlenmeye başlıyor biliyorum ama zerre gidesim gelmedi sebepleride sundum sonuç bu mu olmalıydı motor gibi bir açtı ağzını susma di mubarek

OOoo abarti var yani.Bence siz nisana gidin ama sartlarinizida siralayin ozel zamanlar istediginizi evlerde bulusup is yapilmamasini falan.Herkes isini mesaide hallediyoda onlar nasil yapamiyo.Ne isi yapicaklar merak ettim.
Mesaide çalışıyorlar mesai bitince mesai de olanları konuşup yeni projeden bahsediyorlar hergün hesap yapıyorlar. Şuan bir restorani var adamın 2. Yi acacaklar birlikte. gündüz eşim orada işletmesini yapıyor onunla birlikte is bitince 100 kere daha hesap yapıyorlar öbür taraf için

He bu arada adamın eşi çoğu zaman onlarla oluyor benim gibi çocukla evde beklemiyor

Çocuksuzda bir yerlere gidebilmeyi öğrenmelisiniz. Bu hem çocuğunuz hem sizin için iyi olacaktır. İş yüzünden patlamışsınız siz ve çocuğu burada biraz bahane etmişsiniz. Kocanız bu olaydaki tepkisinde bence haklı. Sizi götürmek istemese zaten baştan davet etmez,ozaman burada eşim benimle gitmek istemiyor diye konu açardınız. İş mevzusuna gerginseniz bunu açıkça dile getirin, farklı konularda patlarsanız haksız duruma düşersiniz.

Eşiniz ortaklık durumu da olacağı için sizinde yanında olmanızı istiyor belliki. Ama siz bence işe çok takıldığı için tam tersi davranarak acısını çıkartıyor gibisiniz.

Son düzenleme:
Sizde gidin takilirsiniz,bi kac kez gidip erken kaldirmayi basarirsaniz sorun yok umarim acilir ikinci yerde biter gider mesaide konusulacak isler degilmis ama hakkaten.
Havalar soğuk çıkmak istemiyorum
Adam çok konuşuyor
10 dakikalık şeyi 40 dakka da anlatiyor

Haklisin çocuktan ayrilmama konusunda da çok eleştiri alıyorum birakayim diyorum çok agliyor aslında bu zamanlarda alistirilir ama geç mi kalmışım artık ne olmuş
Benim asıl derdim is
Ama farklı yerden patlamisim evet suan sakinledigim için kendimi görebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…