- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
Benim kızım daha insanları yeni yeni tanımaya başladı inan binasında bile durmuyor çünkü daha samimi olacak süreyi geciremedilerİş için bazı fedakârliklar yapılır kaldı ki bebeği annenize birakicaksiniz neden yabancıymış gibi bahsediyorsunuz
Nihayetinde Bebeğinizin ve sizin iyiliğiniz için uğraşıyor eşiniz sizide anlıyorum
Bazı adamlar çok yılıskan oluyo
Eşinin e ihtiyacın olduğu dönemde oda ayrı bi sıkıntı
Normalde boyle israrci degilse bu duruma onem veriyo demektir.Bencede ortaklik onemli ama sonradan gitmek hos degil pohpolamak lazim insanlari.Ne guzel calisip cabalayan bir esiniz var yapmayin isi icin bir cok fedakarlik yapmak durumunda kalicaksiniz daha.Annem bakacak zaten
11 de uyuyo benim kızım
Davet 8 de . Dedim ki o gün 10 da uyutmaya calisirim bizde biraz geç gideriz zaten 9 da anca toplanirlar o zaman bile öf pof yaptı millet bırakıp nerelere gidiyo sen abartma ver annene uyutsun demisti iyi dedim ben ona göre hareket etmeye çalışıyorum yani ama o hersey hsrfiyen onun istediği gibi olsun istiyo
Gittik baktık esimle geçen haftasonu iciliyor sigaraBizde kızım doğduğundan beri her yere onuda götürdük 5 dkda olsa hatta bn emzirdiğim dönemde ona göre kıyafet alırdımm kapalı ortam diyosunuzda bi tek sizin bebeğiniz olmaz heralde içilmez sigarada içmeyen o kadar insan varken annemizide götürün gerekirse ama eşinizin yanında olunn
Basından bu kadar taviz veriyor ortak olsalar onlarda yatacak ben ondan korkuyorumNormalde boyle israrci degilse bu duruma onem veriyo demektir.Bencede ortaklik onemli ama sonradan gitmek hos degil pohpolamak lazim insanlari.Ne guzel calisip cabalayan bir esiniz var yapmayin isi icin bir cok fedakarlik yapmak durumunda kalicaksiniz daha.
Benim babam yıllarca ticaret yaptı diyor ki şimdi ablamla bana, cocuklugunuzu hatırlamıyorum. Bende babamı hatirlamazdim zaten . O yüzden hep bi mesafe vardı aramda çokta sevemedim bu sebeple çocukken babamı. Aynı şeyi kızım yaşasın istemiyorum. Sanıyorum ki o ip bi giderse bir daha gelmeyecek hep kızımla tek kalıp annemin kaderini yaşayacağım. Bu beni geriyoAnladığım kadarıyla şuan eşinizin mesaili bir işi var ve bu konu hakkında pek çevrenizde kimse yok.
Eşi ticaretle uğraşan, esnaf olan herkes bilir ki, akşam yemeği 9buçuk 10 civarı yenir.
Aile olarak beraber geçireceğiniz zaman ayda 1,2 ise çok şanslısınızdır.
Çoğu çevrenizle görüşemezsiniz, size gelip gidemezler çünkü eşiniz eve onların uyku saatinde gelir.
Haftasonu olgusu diye bir şey yoktur, yılda 1-2 kere tatile gidiyorsanız öpüp başınıza koyarsınız.
Ama iş tutarsa da karı çoktur, çocuğunuz için katlanırsınız.
Hele de yeni iş kurma safhasında eşinizi unutun derim.
Eşimin gece 3-4 te geldiğini bilirim mal sayımı sebebiyle.
Yani yaşadıklarınız anormal değil ama alışmadığınız için serzenişte bulunmakta haklı olabilirsiniz.
OOoo abarti var yani.Bence siz nisana gidin ama sartlarinizida siralayin ozel zamanlar istediginizi evlerde bulusup is yapilmamasini falan.Herkes isini mesaide hallediyoda onlar nasil yapamiyo.Ne isi yapicaklar merak ettim.Basından bu kadar taviz veriyor ortak olsalar onlarda yatacak ben ondan korkuyorum
Evet cabalamasi güzel ama ben 6 gecelik balayimdan eşimin isinde pürüz çıktı diye 3.gün sabahi ilk uçakla donmus insanım. Bıktım artık
is is is
ama iş
İş bu
İş
İş önemli!
İsim var
İş
Giderdim o yokken dedim kar gelmeden gideyim bekle bende geleceğim dedi malum hergün işi çıktı.Cocugu var diye kendini herşeyden soyutlayan kadinlari anliyamiyorum.
Elbise almak için eşinize muhtacmisiniz?
Baskasının evi dediginizde sanki kırk kat yabancı,anneniz yahu. Gayet iyi bakar merak etmeyin,uyuz olursanızda olun gidin eglenin valla sizede iyi gelir..
Mesaide çalışıyorlar mesai bitince mesai de olanları konuşup yeni projeden bahsediyorlar hergün hesap yapıyorlar. Şuan bir restorani var adamın 2. Yi acacaklar birlikte. gündüz eşim orada işletmesini yapıyor onunla birlikte is bitince 100 kere daha hesap yapıyorlar öbür taraf içinOOoo abarti var yani.Bence siz nisana gidin ama sartlarinizida siralayin ozel zamanlar istediginizi evlerde bulusup is yapilmamasini falan.Herkes isini mesaide hallediyoda onlar nasil yapamiyo.Ne isi yapicaklar merak ettim.
He bu arada adamın eşi çoğu zaman onlarla oluyor benim gibi çocukla evde beklemiyorOOoo abarti var yani.Bence siz nisana gidin ama sartlarinizida siralayin ozel zamanlar istediginizi evlerde bulusup is yapilmamasini falan.Herkes isini mesaide hallediyoda onlar nasil yapamiyo.Ne isi yapicaklar merak ettim.
Öküz gibi bağırdı gece gece gider miyimGit yanına sokul.
Özür dile.
Kırış.
Eşşek değilse yumuşasın o da.
Sizde gidin takilirsiniz,bi kac kez gidip erken kaldirmayi basarirsaniz sorun yok umarim acilir ikinci yerde biter gider mesaide konusulacak isler degilmis ama hakkaten.He bu arada adamın eşi çoğu zaman onlarla oluyor benim gibi çocukla evde beklemiyor
Havalar soğuk çıkmak istemiyorumSizde gidin takilirsiniz,bi kac kez gidip erken kaldirmayi basarirsaniz sorun yok umarim acilir ikinci yerde biter gider mesaide konusulacak isler degilmis ama hakkaten.
Uzamasinin sebebi belli :)Havalar soğuk çıkmak istemiyorum
Adam çok konuşuyor
10 dakikalık şeyi 40 dakka da anlatiyor
Haklisin çocuktan ayrilmama konusunda da çok eleştiri alıyorum birakayim diyorum çok agliyor aslında bu zamanlarda alistirilir ama geç mi kalmışım artık ne olmuşÇocuksuzda bir yerlere gidebilmeyi öğrenmelisiniz. Bu hem çocuğunuz hem sizin için iyi olacaktır. İş yüzünden patlamışsınız siz ve çocuğu burada biraz bahane etmişsiniz. Kocanız bu olaydaki tepkisinde bence haklı. Sizi götürmek istemese zaten baştan davet etmez,ozaman burada eşim benimle gitmek istemiyor diye konu açardınız. İş mevzusuna gerginseniz bunu açıkça dile getirin, farklı konularda patlarsanız haksız duruma düşersiniz.
Forum listesinden uygun bolumu sec sag ustte yeni konu ac var ordan.Arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama yeniyim konu nerden aciliyo
Esimden de yaşça büyük olduğu için yani saygidan susmasini bekliyor onu da anlıyorum aslında çok lafa tutuyor adam uff :)Uzamasinin sebebi belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?