Hangimiz de sorun

Bunu söyleyince daha çok tepki alacağım ama dolapta sagilmis sütlerim var hasta falan olursam diye hep yedek koyarım zaten mama takviyeside yapıyorum o konuda sıkıntı yok aslında :)

Aynen işe güce kızmışsınız adamın muhabbetini sevmiyorsunuz öyle olunca gitmemek için bahaneler bulmuşsunuz. Hadi gidin sarılın barışın. Ama güzellikle de konuşun. Seni evde çok özlüyoruz geç geliyorsun. Para kazanmanı ikili iş ilişkilerinde iyi olmanı bende istiyorum ama bunun için evlenmedim seninle vs vs...

Bunu söyleyince daha çok tepki alacağım ama dolapta sagilmis sütlerim var hasta falan olursam diye hep yedek koyarım zaten mama takviyeside yapıyorum o konuda sıkıntı yok aslında :)

O zmn senin derdin nedir ha, soyle bana dostum!

Hiç de siz haklı değilsiniz. Çocuğunuzu kendinize güvensiz bağlamışsınız şimdi de bırakamam bırakmak istemiyorum diye bahane buluyorsunuz. Tek haklı olduğunuz konu eşinizin eve geç gelmesi. Durum iyiyken sırf daha fazla kazanmak için evlilik birliğini sarsacak şekilde geç gelinirse o iş olmaz. Hee az para kazanıyodur daha çok çalışması gerekiyodur o ayrı

4 yıldır evliyim 4 yıldır eşşek gibi çalışıyor kazanıyor ama hep çalıştığı için yiyemiyoruz o parayı vakit yok çünkü hep işte napıyım o zaman ben o işi
Evet haksızlık yapmışım bunuda kabul ettim.
Ama çocuğumu ben baglamadim bırakıyorum durmuyor 3. Aydan sonra hep fırsat oldukça bıraktım artık durmuyor bu benim suçum değil

4 yıldır evliyim 4 yıldır eşşek gibi çalışıyor kazanıyor ama hep çalıştığı için yiyemiyoruz o parayı vakit yok çünkü hep işte napıyım o zaman ben o işi
Evet haksızlık yapmışım bunuda kabul ettim.
Ama çocuğumu ben baglamadim bırakıyorum durmuyor 3. Aydan sonra hep fırsat oldukça bıraktım artık durmuyor bu benim suçum değil

5 yaşında değil 5 aylık! Tabi ki annesine bağımlı olacak. Bebeği olan kişiye tolerans gösterirler, eşiniz tek gitmeli bence

5 yaşında değil 5 aylık! Tabi ki annesine bağımlı olacak. Bebeği olan kişiye tolerans gösterirler, eşiniz tek gitmeli bence
Bende bebekli insanı idare ederler kirilip kusmezler dedim ama tepkiler hiç o yönde değil

="francesca, post: 44721548, member: 81155"]5 yaşında değil 5 aylık! Tabi ki annesine bağımlı olacak. Bebeği olan kişiye tolerans gösterirler, eşiniz tek gitmeli bence
Hayır annesine bağlı olacak bağımlı değil. Siz olayları tamamen yanlış anladığınız için annesinin eteğinden ayrılmayan ya da tam tersi sürekli hır gür çıkaran çocuk dolu ortalık. Ki bunu ben demiyorum gelişimciler diyor. Bağlanma çeşitlerini onlar ayırmış. Sizinn gigibi bağımlılık da dememiş.

Sizde birazcık idare edin,inşallah bebis sizi pek aramadan rahat dururda sizinde içiniz rahat olur :)

Cocugunuz var mı acaba ?

="chiLL, post: 44728301, member: 378737"]Cocugunuz var mı acaba ?
Var 5 yaşında. Ben kızımı 5 aylıkken evde baba veya ananesine bırakıp dershaneye gitmeye başladım vede.

Var 5 yaşında. Ben kızımı 5 aylıkken evde baba veya ananesine bırakıp dershaneye gitmeye başladım vede.
Tam da benim kızın zamanında baslamissiniz ben 3 aylik biraktigimi hatırlıyorum o zamanlar sıkıntı olmuyordu şimdi durmuyor bunda bizim gibi anneler yüzünden Nerede yanlış yapılmış olabilir acaba erkenden alistirmaya çalışmak mi nedir bilemedim

bence sız haklısınız cunku sızı yanında goturceekse kıyafetım yok dıyorsunuz o adamla vakıt gecırecegıne sızı alıp bır alısverıse goturse ımıs, bebekte sorunlu yanı anneye baglı bır bebekse durmaz baskasında ee sızınde aklınız kalır, ıs ortagının kızının nısanı mı evladınız mı dıye sorsanız bende evladımla olmayı tercıh ederım.
esınız tekte gıdebılır, ılla sızı suruklemek zorunda degıl hem ben olsam tanımadıgım ınsanların yanında sırf iş olsun diye bulunmaktan haz etmezdım, nişan dedıgınde aıle arası olur zaten sizin ve eşinizin aslında orda yeri bile yok çünkü daha ortada bir samimiyet yada ortaklık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…