Hangimiz de sorun

Evet bende millet için aglatmaya değmez kızımı dedim. Ama millet için değil eşim için idare etmem gerektiğinde kanilar

Başlıktaki "de" ekini bitişik yazar mısın lütfen? Teşekkürler...
Eşin haklı. Seninle o nişana gitmek istiyor. 2 saat çocuğunu annene bırakınca bir şey olmaz çocuğa. Kocanın kalbini kırma bu yüzden.

Evet bende millet için aglatmaya değmez kızımı dedim. Ama millet için değil eşim için idare etmem gerektiğinde kanilar
Alışverişe hala goturmemeside mazeretlerimden biriydi

Ben sizin gibi anneler diye bir tabir kullanmadım o anneliği yargılamaya girer bana düşmez. Sizin gibi bağımlılık lafını değil bağlılık lafını kullanıyor uzmanlar dedim başka birine dedim hem de. Size de güvensiz bağlanmış dedim çünkü bir bebek annesi yanında yokken de sakin mutlu huzurlu olmalı diyorlar. Tabii koskoca bir günlük zaman diliminden bahsedilmiyor. Makul bir zaman diliminden bahsediliuor. Benim size dediğim çocuk ben yokken durmuyor bahane. Alıştırmalısınız. Mesela on dakika baba ya da babanne ile eğlensin sonra yirmi sonra otuz dakika gibi

Bence bebekle biraz ayrı kalmayi öğrenmelisiniz
Beni bu konuda şey rahatsız etti kocanizin ortağının ailesiyle sizden ayrı samimiyet kurması
Bana bu durum tuhaf geldi o sürekli onların evinde herkesi tanıyor biliyor hatta düğünde sona kadar kalmayi planlıyor ama siz sanki yoldan geçen bir aileden bahsediyor gibisiniz
Neden böyle

Cümleden çıkarıldığında anlam değişmiyor ise o -de ayrı yazılır.
O da 2 saat bize vakit ayirsa bir şey olmazdı. Ama yine de çoğunluk eşime hak verdiği için kabul ediyorum sorun benmisim

Son düzenleme:
Olayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendir

Bir akşam yemeğe aldım bir aksam da yemeğe çıktım onlarla başka samimiyetim yok. Bu is meselesinden oncede tanirdim ama yine samimi degildim. Adam birisine sardı mi yanından ayirmiyor yanında bir adam vardı daha önce oda bizimle yemeğe geldi yabancı değil oğlum dedi. Aslında oğlu değil mesela oğlu gibi gördüğü biri. 12 de eşim eve geliyor aklına bir şey gelip 12 de kapıdan girerken yine arıyor. Hemen herkesle içli dişli oluyor.bu belki güzel bir şey ama su dönemde benim eşimi fazlaca bizden mahrum ettiği için ben hoslanmiyorum adamdan. Yarın kızı evlenecek damadı sürekli ise gitse kızı tek kalsa o bu durumdan rahatsız olmaz mı ? Bence biraz düşünmeli. Eşim de kötü niyetli değil diyerek beni susturuyor.ben kötü niyet demiyorum ki dusuncesizlik. Biraz sınırlarını koysun. Ben bunlara doldum aslında

Hayır öyle demedin biliyorum ben kullandım o kelimeyi diğer arkadasa dediğini de biliyorum bende o düşüncede olduğum için dedim. Ben biraz alışsın istiyorum ama olmuyor demek ki bebek anneden ayrilmamali diyorum size de özellikle sordum çocuk var mı diye
Var da böyle diyorsa demek ki o başarıyor ben yapamıyorum nerde yanlış yapıyorum diyorum

Bence bu sınırı eşiniz Çizmeli
Çok rahatsız edici her akşam her akşam
İş yerinde is olsa neyse de evine sohbete gitmesi rahatsız edici
Çok samimiyet tez ayrılık ggetirirmis bu işin sonu da öyle olmasın da

Olayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendir
Ben bu düşünceyi yaşadığım için kabul ediyorum
Hangi kitap ne derse desin
Ben ayiramiyorum agliyor kısa süre sonra
He hamileyken evet bağımlı olmamalı alistirilmali diyordum
Gördüm ki şimdi yok olmuyor
Alıştır anlar benden farklı ne yapıyor acaba diyorum

Onu sohbet olarak kabul etmiyor biraz is konuşuyoruz biraz da muhabbet ederek tanimaya çalışıyorum iyice diyo
Yaş tahtaya bakmam ben herseyi baştan konuşuyorum tabi uzayacak diyor
Allahım bitmedi gitti
Şu cumhurbaşkanı bile akşam evine geliyo diyorum adam ülkeyi yönetiyor girme bu kadar havalara. Yok ben suçlu oluyorum

kendi işinin başına geçmek bazen 7-24 mesaiyi birlikte getiriyor maalesef. ben de birinizi haklı diğerini haksız bulamadım.
birbirinizi daha fazla anlamaya çalışın, birbirinize dertlerinizi anlatın.
sanki o sizin çocukla sıkıntılarınızı tam anlamıyor, siz de onun iş kurma arefesindeki sıkıntılarını çok benimsemiyor gibisiniz buradan bakınca.

daha çok konuşmak sizi birbirinize bağlar diye temenni ediyorum.

Bu iş sohbet konusunda siz haklısınız
Bence eşiniz iyi niyetli ama bazı adamlar vardır insanları hitabetleriyle konuşmalarıyla esir alırlar etkilerler de kişi de bunun farkına varmaz ben karşıdaki adamı böyle gördüm
Ama Düğün mu nisan mi neydi ona birlikte gitmeniz en iyisi
Hem çocuğu bırakmaya alışmak için de bir adım olur

="francesca, post: 44729103, member: 81155"]Olayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendir
Evet hala yanlış anladığınızı düşünüyorum. Çünkü bağımlılık kavramı açlık susuzluk uyku barınma korunma için kullanılır. Dolayisiyla bunu anane de babanne de bakıcı da yapabiliyor. Burda iki saat yalnız bırakamama kavramı ile o kavramın alakası yok en azından sizin dediğiniz şekilde

Bundan öncede is yeri vardı yıllarca çalıştım bende onunla gece geç saatlerde evimize geliyorduk hiç konusamadan uyuyorduk. O sabah erken gidiyordu ben Evdeki işleri yapıp 12 de işyerinde oluyordum. Hep destek oldum hep. Özveri ile canla başla çalışıyor çok emek veriyor hersey mükemmel olsun diye kendini parçaliyor. En son devrettik hiçbir şey yapamiyoruz tatile bile gidemedik diye
Karar verdik ikimiz de başka yerlerde maaşlı çalışacağız derken ben hamile kaldım o ise yine is kurmaya karar verdi
Yine tamam dedim engel olmadım başıma gelecekleri bile bile
Ama en azından aynı hatayi bu sefer yapma dedim
Biz birlikte olup birbirimizle ilgilwnemiyoruz diye devrettik ne anlamı kalır böyle yaparsan sık dişini bitiyor sık dişini az kaldı hep böyle olmayacak dedi dedi ama bitmedi

Haklı mısını haksız mısımız bilemiyorum da, bebeğe bakanınız varken ama ağlar diye kendinizi ve kocanızı bu kadar ihmal etmenize anlam veremedim ben.
Benim çevremde de mutlu evli çiftlerin çoğu bebeklerini arada bakan büyüğüne bırakıp bu tip etkinliklere gidiyor.
Ha güvenilir bakacak insan bulamazsın anlarım, devir kötü derim ama anneannesinde güvenle bırakabilirsiniz. Anneanne torun ilişkisini de yaşasınlar bence.
Benim annem beni altı aylık bırakmış anneanneme gitmiş işe mesela, iyi ki bırakmış. En güzel anılarımı hep onla yaşadım, özeldir ninelerle torunların ilişkisi.
Bence de çocuğunuzu bahane ederek kendinizi çocuğunuza adamak yerine biraz eşinize ve kendinize zaman ayırabilirsiniz.
Bizim kuzene o konuda ben hayranım mesela, becerebilirsem öyle olmak istiyorum. Çocuğunu bırakıp anneanneye babaanneye kocasıyla sinemaya da gitti düğüne de gitti. Bu onu kötü veya ilgisiz anne de yapmadı, kocasıyla da arası iyi olduğu için hem mutlu kadın hem mutlu anne oldu. Sürekli ev ve çocuk da yorucu sizin de bu tip etkinliklere ihtiyacınız var bence

Güvenli bağlanma kitabında diyor ki birde 2 yaşına kadar beraber yatın ona güven vermek için terk etmeyin onu falan böyle şeyler diyor ben bir de onun dediklerini yapsam sonumu düşünemiyorum biraz büyüyünce de ben tuvalete gitsem ağlar bu sefer

acaba maaşlı çalıştığı işte bir sorunu oldu da o yüzden mi yeniden fikrinden caydı.

bu koşullarda ben de yaşamak istemem. sadece babam esnaftı ve annem sizin gibi aynı çileyi çekti yıllarca. bu işin oluru böyle maalesef. onu biliyorum.
kendi işinin başında olunca hep iş iş iş oluyor dediğiniz gibi.

ama bunu yaşayıp, hayat tarzını değiştirip yeniden neden geri döndü, bunu anlayamadım. mutlu olmadı mı bu hayattan acaba.

bu koşullarda sanki siz eşiniz olmayan zamanlar için kendinize plan yapacaksınız ve kendi kendinize eğlenmenin yolunu bulacaksınız. Bu tarz fırsatları da değerlendirin, nişana gidin mesela, ve annenize sıkıntı olursa sizi muhakkak aramasını tembihleyin. Anneniz ararsa da eşiniz kalkmasa bile siz kalkıp taksiyle ya da aracınızı alarak ayrılın.
ne ben gelmeyeceğim deyin, ne tüm gece kalırım diye söz verin. Zaten onsuz yaşıyorsunuz hayatı, bir de davranışlarınız için hesap vermek zorunda değilsiniz.

napsın adam iş sonuçta gidecek illaki geç gelmeside işler oturunca bitecektir ilk baslar hep öyle olur sende git madem esiyle sohbet edersnz o da iş konusur bu kadar kendini sıkma ve 5 aylık bebegini guvenle birakabilecegn bi annen var sonuçta 2 saatlik birakip esinide yalniz birakma bunun için tartırmayin yafu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…