Evet bende millet için aglatmaya değmez kızımı dedim. Ama millet için değil eşim için idare etmem gerektiğinde kanilarbence sız haklısınız cunku sızı yanında goturceekse kıyafetım yok dıyorsunuz o adamla vakıt gecırecegıne sızı alıp bır alısverıse goturse ımıs, bebekte sorunlu yanı anneye baglı bır bebekse durmaz baskasında ee sızınde aklınız kalır, ıs ortagının kızının nısanı mı evladınız mı dıye sorsanız bende evladımla olmayı tercıh ederım.
esınız tekte gıdebılır, ılla sızı suruklemek zorunda degıl hem ben olsam tanımadıgım ınsanların yanında sırf iş olsun diye bulunmaktan haz etmezdım, nişan dedıgınde aıle arası olur zaten sizin ve eşinizin aslında orda yeri bile yok çünkü daha ortada bir samimiyet yada ortaklık yok..
Başlıktaki "de" ekini bitişik yazar mısın lütfen? Teşekkürler...Eşimin ortaklık yapacağı kişinin kızının pazar günü nişanı var . 1 ay önce geldi davetiye . 5 aylik bebegim var bana duskun gormese agliyor qma ayip olmasin gidelim dedi esim bebegi anneme birakacagiz oyle karar verdik ama hic birakasim gelmiyor cok agliyor biliyorum ustelik baskasinin evin de ben yokken daha xok aglar.
Esimi kirmadim zaten epeydir birseyde yapamadik dedi
Doğum kilolarımi hala veremedigim için giyecek birşeyim yok
Alışverişe gitcez kaç gündür götürmedi
Bugün de akşam evdeyiz ilk defa erken gelmiş daha yemek yerken bu ortaklık yapacağı adam aradı çağırdı evine eşimi
Böyle sürekli konuşmak için çağırıyor 2 aydır . Zaten eşim iskolik. Bende sinir oldum 11 de aradım eşim kalkıyorum şimdi diyince adam ordan ^dur oğlum nereye gidiyorsun^ dedi kapadım teli arada kalmasin diye. 11:40 da geldi
Bende dedim ki bu adama uyuz olmaya başladım iyice zaten çocuğu bırakmam sıkıntı bu adam için ne aglatcam çocuğu kiyafette almadık. Ben gelmeyecegim sen gidersin dedim. Benim gelmeyecegimi söyleme son dakka çocuk durmadi dersin dedim.
Ya sanki nişanı bozdum bana 1.5 saattir sayıyo dusuncesizmisim işini bozacakmisim adamla. İşine saygım yokmuş yaptığım terbiyesizlikmis ben bi havalara girmisim. . Çocuğu kullaniyormusum böyle. Bi nefes alcaz hemen tat kaciriyorsun diyo.
Ya ben gercekten hastayım farkında değilim yaptiklarimin ya da kocam hasta ben anlamiyorum artık eğri kim doğru kim ?!?! Ben burda hak etmismiyim şimdi ?
Evet bende millet için aglatmaya değmez kızımı dedim. Ama millet için değil eşim için idare etmem gerektiğinde kanilarbence sız haklısınız cunku sızı yanında goturceekse kıyafetım yok dıyorsunuz o adamla vakıt gecırecegıne sızı alıp bır alısverıse goturse ımıs, bebekte sorunlu yanı anneye baglı bır bebekse durmaz baskasında ee sızınde aklınız kalır, ıs ortagının kızının nısanı mı evladınız mı dıye sorsanız bende evladımla olmayı tercıh ederım.
esınız tekte gıdebılır, ılla sızı suruklemek zorunda degıl hem ben olsam tanımadıgım ınsanların yanında sırf iş olsun diye bulunmaktan haz etmezdım, nişan dedıgınde aıle arası olur zaten sizin ve eşinizin aslında orda yeri bile yok çünkü daha ortada bir samimiyet yada ortaklık yok..
Ben sizin gibi anneler diye bir tabir kullanmadım o anneliği yargılamaya girer bana düşmez. Sizin gibi bağımlılık lafını değil bağlılık lafını kullanıyor uzmanlar dedim başka birine dedim hem de. Size de güvensiz bağlanmış dedim çünkü bir bebek annesi yanında yokken de sakin mutlu huzurlu olmalı diyorlar. Tabii koskoca bir günlük zaman diliminden bahsedilmiyor. Makul bir zaman diliminden bahsediliuor. Benim size dediğim çocuk ben yokken durmuyor bahane. Alıştırmalısınız. Mesela on dakika baba ya da babanne ile eğlensin sonra yirmi sonra otuz dakika gibi="chiLL, post: 44728453, member: 378737"]Tam da benim kızın zamanında baslamissiniz ben 3 aylik biraktigimi hatırlıyorum o zamanlar sıkıntı olmuyordu şimdi durmuyor bunda bizim gibi anneler yüzünden Nerede yanlış yapılmış olabilir acaba erkenden alistirmaya çalışmak mi nedir bilemedim
Cümleden çıkarıldığında anlam değişmiyor ise o -de ayrı yazılır.Başlıktaki "de" ekini bitişik yazar mısın lütfen? Teşekkürler...
Eşin haklı. Seninle o nişana gitmek istiyor. 2 saat çocuğunu annene bırakınca bir şey olmaz çocuğa. Kocanın kalbini kırma bu yüzden.
Olayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendirHayır annesine bağlı olacak bağımlı değil. Siz olayları tamamen yanlış anladığınız için annesinin eteğinden ayrılmayan ya da tam tersi sürekli hır gür çıkaran çocuk dolu ortalık. Ki bunu ben demiyorum gelişimciler diyor. Bağlanma çeşitlerini onlar ayırmış. Sizinn gigibi bağımlılık da dememiş.
Bir akşam yemeğe aldım bir aksam da yemeğe çıktım onlarla başka samimiyetim yok. Bu is meselesinden oncede tanirdim ama yine samimi degildim. Adam birisine sardı mi yanından ayirmiyor yanında bir adam vardı daha önce oda bizimle yemeğe geldi yabancı değil oğlum dedi. Aslında oğlu değil mesela oğlu gibi gördüğü biri. 12 de eşim eve geliyor aklına bir şey gelip 12 de kapıdan girerken yine arıyor. Hemen herkesle içli dişli oluyor.bu belki güzel bir şey ama su dönemde benim eşimi fazlaca bizden mahrum ettiği için ben hoslanmiyorum adamdan. Yarın kızı evlenecek damadı sürekli ise gitse kızı tek kalsa o bu durumdan rahatsız olmaz mı ? Bence biraz düşünmeli. Eşim de kötü niyetli değil diyerek beni susturuyor.ben kötü niyet demiyorum ki dusuncesizlik. Biraz sınırlarını koysun. Ben bunlara doldum aslındaBence bebekle biraz ayrı kalmayi öğrenmelisiniz
Beni bu konuda şey rahatsız etti kocanizin ortağının ailesiyle sizden ayrı samimiyet kurması
Bana bu durum tuhaf geldi o sürekli onların evinde herkesi tanıyor biliyor hatta düğünde sona kadar kalmayi planlıyor ama siz sanki yoldan geçen bir aileden bahsediyor gibisiniz
Neden böyle
Hayır öyle demedin biliyorum ben kullandım o kelimeyi diğer arkadasa dediğini de biliyorum bende o düşüncede olduğum için dedim. Ben biraz alışsın istiyorum ama olmuyor demek ki bebek anneden ayrilmamali diyorum size de özellikle sordum çocuk var mı diyeBen sizin gibi anneler diye bir tabir kullanmadım o anneliği yargılamaya girer bana düşmez. Sizin gibi bağımlılık lafını değil bağlılık lafını kullanıyor uzmanlar dedim başka birine dedim hem de. Size de güvensiz bağlanmış dedim çünkü bir bebek annesi yanında yokken de sakin mutlu huzurlu olmalı diyorlar. Tabii koskoca bir günlük zaman diliminden bahsedilmiyor. Makul bir zaman diliminden bahsediliuor. Benim size dediğim çocuk ben yokken durmuyor bahane. Alıştırmalısınız. Mesela on dakika baba ya da babanne ile eğlensin sonra yirmi sonra otuz dakika gibi
Bir akşam yemeğe aldım bir aksam da yemeğe çıktım onlarla başka samimiyetim yok. Bu is meselesinden oncede tanirdim ama yine samimi degildim. Adam birisine sardı mi yanından ayirmiyor yanında bir adam vardı daha önce oda bizimle yemeğe geldi yabancı değil oğlum dedi. Aslında oğlu değil mesela oğlu gibi gördüğü biri. 12 de eşim eve geliyor aklına bir şey gelip 12 de kapıdan girerken yine arıyor. Hemen herkesle içli dişli oluyor.bu belki güzel bir şey ama su dönemde benim eşimi fazlaca bizden mahrum ettiği için ben hoslanmiyorum adamdan. Yarın kızı evlenecek damadı sürekli ise gitse kızı tek kalsa o bu durumdan rahatsız olmaz mı ? Bence biraz düşünmeli. Eşim de kötü niyetli değil diyerek beni susturuyor.ben kötü niyet demiyorum ki dusuncesizlik. Biraz sınırlarını koysun. Ben bunlara doldum aslında
Ben bu düşünceyi yaşadığım için kabul ediyorumOlayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendir
Onu sohbet olarak kabul etmiyor biraz is konuşuyoruz biraz da muhabbet ederek tanimaya çalışıyorum iyice diyoBence bu sınırı eşiniz Çizmeli
Çok rahatsız edici her akşam her akşam
İş yerinde is olsa neyse de evine sohbete gitmesi rahatsız edici
Çok samimiyet tez ayrılık ggetirirmis bu işin sonu da öyle olmasın da
Onu sohbet olarak kabul etmiyor biraz is konuşuyoruz biraz da muhabbet ederek tanimaya çalışıyorum iyice diyo
Yaş tahtaya bakmam ben herseyi baştan konuşuyorum tabi uzayacak diyor
Allahım bitmedi gitti
Şu cumhurbaşkanı bile akşam evine geliyo diyorum adam ülkeyi yönetiyor girme bu kadar havalara. Yok ben suçlu oluyorum
Evet hala yanlış anladığınızı düşünüyorum. Çünkü bağımlılık kavramı açlık susuzluk uyku barınma korunma için kullanılır. Dolayisiyla bunu anane de babanne de bakıcı da yapabiliyor. Burda iki saat yalnız bırakamama kavramı ile o kavramın alakası yok en azından sizin dediğiniz şekilde="francesca, post: 44729103, member: 81155"]Olayları tamamen yanlış anlamadım. 5 aylık Bebek anneye hem bağlı hem de bağımlıdır. Bu da olması gerekendir
Bundan öncede is yeri vardı yıllarca çalıştım bende onunla gece geç saatlerde evimize geliyorduk hiç konusamadan uyuyorduk. O sabah erken gidiyordu ben Evdeki işleri yapıp 12 de işyerinde oluyordum. Hep destek oldum hep. Özveri ile canla başla çalışıyor çok emek veriyor hersey mükemmel olsun diye kendini parçaliyor. En son devrettik hiçbir şey yapamiyoruz tatile bile gidemedik diyekendi işinin başına geçmek bazen 7-24 mesaiyi birlikte getiriyor maalesef. ben de birinizi haklı diğerini haksız bulamadım.
birbirinizi daha fazla anlamaya çalışın, birbirinize dertlerinizi anlatın.
sanki o sizin çocukla sıkıntılarınızı tam anlamıyor, siz de onun iş kurma arefesindeki sıkıntılarını çok benimsemiyor gibisiniz buradan bakınca.
daha çok konuşmak sizi birbirinize bağlar diye temenni ediyorum.
Güvenli bağlanma kitabında diyor ki birde 2 yaşına kadar beraber yatın ona güven vermek için terk etmeyin onu falan böyle şeyler diyor ben bir de onun dediklerini yapsam sonumu düşünemiyorum biraz büyüyünce de ben tuvalete gitsem ağlar bu seferEvet hala yanlış anladığınızı düşünüyorum. Çünkü bağımlılık kavramı açlık susuzluk uyku barınma korunma için kullanılır. Dolayisiyla bunu anane de babanne de bakıcı da yapabiliyor. Burda iki saat yalnız bırakamama kavramı ile o kavramın alakası yok en azından sizin dediğiniz şekilde
Bundan öncede is yeri vardı yıllarca çalıştım bende onunla gece geç saatlerde evimize geliyorduk hiç konusamadan uyuyorduk. O sabah erken gidiyordu ben Evdeki işleri yapıp 12 de işyerinde oluyordum. Hep destek oldum hep. Özveri ile canla başla çalışıyor çok emek veriyor hersey mükemmel olsun diye kendini parçaliyor. En son devrettik hiçbir şey yapamiyoruz tatile bile gidemedik diye
Karar verdik ikimiz de başka yerlerde maaşlı çalışacağız derken ben hamile kaldım o ise yine is kurmaya karar verdi
Yine tamam dedim engel olmadım başıma gelecekleri bile bile
Ama en azından aynı hatayi bu sefer yapma dedim
Biz birlikte olup birbirimizle ilgilwnemiyoruz diye devrettik ne anlamı kalır böyle yaparsan sık dişini bitiyor sık dişini az kaldı hep böyle olmayacak dedi dedi ama bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?