hanginiz eşi için bunu yapar

sanırım şimdi daha iyi anladım senia.skırabileceğimden çekindiğim için aynı evde kalamam diyorsun yani:1rolleyes:aslında senin dediğinde doğru.hayır işleyeceğim diye aynı evde kalmayı kabul edipte anasından emdiği sütü burnundan getirecekse gelin ayrı dursun tabia.s
ama eminimki sen gerektiğinde bakarsın onlara.hastalık olmasada alırsın yanına.yeter ki sahiden manevi anlamda muhtaç olduklarına inana.s

Kendimi ifade edebildiğime gerçekten çok sevindim. Çokta güzel anlamışsın arkadaşım.Şeniz

Sevgilerimle....a.s.

bakarım gerçi kaynanam uyumlu bir insan dünya hali ne olur bilinmez ömür boyu derken kim öle kim kala ama cevap evet bakarım
bir sebep olsun derseniz bana dünya tatlısı bir eş yetiştirdiği için:nazar:

hemserım
kayınvalıden ıyı ve anlayıslı bır kadınsa ben olsam yasardım esımıde sevıyorsam tabı bence kötu düşünme belkı cok ıyı anlasırsınız

CADIARZUInan ki bilmiyorum ama bunu esini sevmekle yada sevmemekle ne ilgisi var ?benneyaptımki:sm_confused:

Eger mecbursam bunu yaparim. yani baska care yoksa.ama yinede bir arada oturmak bence her iki taraf icin de zor, anlassalar bile bu böyle,imkaniniz varsa ayri oturun derim ben...:sm_confused::sm_confused:

ben kabul ettim valla 2 senedir beraberiz benden olsa bugün ayrılcam evden..ilk başta iyiydi şimdi oturuyo bana emirler savuruyo o olucak bu biticek her dediğini harfiyen yapıyom huzursuz olmuyalım diye...valla eşimin askerlik sorunu olmasa eşimde hemen ayrılırım diyo ama mecbur 3 sene daha katlanıcam sonra ben uçuçammm

bende kabul ederim. işi bide tersinden bakmak lazım. gün gelir şartlar ne olur bilinmez ama örneklerini gördüğüm bildiğim için yazıyorum. bende annemi yanıma almam bakmam gerekebilir.

kaynanamla bir ömür boyu oturabilirim sorun olmaz ama bunu eşimin hatırı için değil kendim istediğim için yaparım

ben yapamam.. düşünsenize kocanıza sarılarak film dahi izleyemiceksiniz.. kafanıza esince hadi şuraya gidelim yok ya da hadi bugün şunları çağıralım yok.. öncesinde hep birini daha plana katmak onuda düşünmek gerekiyo..ben yapamazdımm..yapanada helal olsunn!!

gunumuzde gecmistede cok var kayivalidesiyle oturanlar, bazi kayinvalideler varki eli opulesi ,tam hizmet edip dua alinacak... ama ben ayni evde oturamamyaa,esimle evlenirken sartlarimdan biride buydu... yani erken kalkman gerekecek kahvalti hazirlaman gerekecek yemek yapman gerekecek,eve kayinvalidenin misafirleri ha bire gelip duracak onlarla ilgilenmen gerekecek zorya malesef ben bunlari yapamam... herkesin ayri hayati ayri duzeni olmasi gerektiginin kanaatindeyim...

zor durumdaysa kalabilir tabi..napıcaz sokağamı atıcaz..
ama biraz sinirli br yapım var..ona buna karışmıcak..hiçbişeyin yerini değiştirmicek..evin benim olduğunu bilecek..çalışan kadınım..günümü evde eşya arayarak geçiremem..zor ya bazen kendie bile katlanamıyom..kaçacak yer arayabilir yani..

arkadaşlar hepimiz anneyiz veya anne adayıyız.birgün bizim de başımıza gelebilir. ben de eğer bana ihtiyacı varsa, benimle olmaktan o da mutlu olacaksa( bu da önemli- biz hep kendi tarafımızdan düşünüyoruz ama zamanına o insanların da kurulu bir düzenleri vardı sonuçta), en doğrusu benimle kalması ise kabul ederim. benim kayınvalidem allah için çok iyidir zaten. bana faydası olur zararı olmaz.

Farketmez anlamadım niye kocan tek erkek evlat diye birlikte oturmak zorunda olasınız ki? Kayınvaliden koca kadın çocuk mu ki evde tek başına kalamıyo.

Şartlar buna zorluyorsa yapabilecek birşey yok. Ortada bırakamam tabiki...
Ama ben bunu eşim için yapmam, yaparsam sadece ve sadece Allah rızası için
yaparım.
Bir de şöyle abuk bir bakışım var olaya ; benim evime gelip yerleşebilirler ama ben onların evine yerleşmem. Allah muhtac etmesin. Yani illa kendi çöplüğümde olacağım..

Ama bu bizimle yaşama mevzusu keyfi olamaz. Yani hakikaten başka seçenek yoksa
bu olabilir.

ben etmem.(büyük sözüm üstüne tövbe)zaten görüşmüyoruz.dargınım.asla istemem o yüzden

Etmem,
kimse için etmem ben şartlara gelemem, sınanmaya gelemem
ve sevgi ile başka şeyler birbirine karıştırılmamalı derim ben,
kimse çok fazla fedakarlığı haketmez, kendinizden verirseniz beklentiler girer ilişkinin içine ve bir süre sonra biter bazı şeyler ilişki kalsa da.

mesela en yakın örnek benım heralde 1senedır kayınvalıde ıle oturuyorum bende ıstemem derdım hep ölsemde derdım ama kocanız baska ve kötü günüyse sizin için herseyi göze alıyorsa siz nıye bırlıkte oturmayı tercıh etmıyesenızkı hem benım ömürboyu degıl evim olasıya kadar inşallah coooookkkk zor ama eşim için .:asigim:

Ben Oturma Taraftari Deilim ..tabi şartlar El Verdiği Sürece...insan Bazen Kendi Annesiyle Anlaşamiyo ..ayni Evde Kaynanayla Anlaşamadiği Zaman çok Büyük Olaylar Oluyo Ve Evlilik Yikilma Noktasina Kadar Gidebiliyo..bence Yakin Ama Ayri Oturmak En Mantiklisi....

Eger tek evin tek ogluysa, ve annesi yalniz biriyse kabul etmeye mecbur hissederim kendimi.Benimde annem var sonucta, onu dusunerek hareket ederim. Kimse kendi annesinin tek basina yapayalniz bir evde kalmasina razi olur mu? Yaziktir, gunahtir.
Kaynanayla yasamak kolay degildir eminim. Kaynananiz isterse melek gibi bir insan olsun, zordur. Insan yuku herzaman zordur, ama ona gorede mukafati vardir Allah katinda.
Allah kimseyi kimseye dusurmesin, ve eger kaynanamla ayni evde kalacak olursamda ne onun nede benim ona saygisizlik yapmami saglasin.

eşim için annesiyle oturmaya razı geldim ama anlayabilene.kayınpederim öldükten sonra 10 sene sonra oturmaya basladık.beraber oturmak çok zor.hiç bir özel yasantınız kalmıyo kimseyede tavsiye etmiyorum.dünya iyisi kayınvalidenizde olsa aynı çatı altında beraber yasamak çok zor.ben bunu bilirim bunu sölerim.anlayacagınız tecrübe konusuyorrr.senağlama

Back
X