- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Maddî durumunuz nasıl? Eviniz kira mı?Soru aynı başlıktaki gibi.
Kayınvalidem gönüllü bi yere üye. Hergün dışarda arkadaşları ile geziyo kahvaltıya gdiyo akşam yemeğine gdiyo anca bunların hepsini evlatlarının paraları ile yapıyo. üçü de erkek evlatlarının. Hergün dışarda evine grmiyo. Dışarda da oldukça masraf çok oluyo. Eve hiç grmiyo desem yeri. Bomboş işlerle uğraşıyo. Eşimden geçen kahvaltıya gtcekmş arkadaşı ile 30 tl para verdk. Bugün 100 tl yollamış eşim. Geçen arkadaşları ile içiyordu bizi türkü bara götürsene aşkım dedi. Orda 5 kişi var götürsek 500 tl den aşağı çıkamazdık. Sürekli evlatlarını kullanıyo. Kardeşi bile böle s..ck brni ben bulamadım diye çok gezdiği için küsmüş. Nolck böle blmiom. Yakında ortanca da evleniyor. Kadının tm masraflarını anca evlatları veriyo. Çalışmıyo koca da bulmaya niyeti yok. Eşim sayesinde geçiriyorlar hala bencil diyolar bi de eşime.
+1 de benden tamamına katılıyorum.Türkü barlarda orda burda para harcayan bir anne hele ki evlatlarının paralarıyla bana göre sorumsuz ve düşüncesiz demektir.Zorunlu ihtiyaç olur geçimi için olur hadi neyse ama bu şekilde para alması daha da gezmesini sağlar.Eşin sözünü dinlerse borca girip bir yatırım yapması mantıklı olur yoksa ne annesi dogru yolu bulur ne de siz para saçarak Ada'm olursunuz.
Evimiz kira 80 milyar borcumuz var :)Maddî durumunuz nasıl? Eviniz kira mı?
Eşim on yaşından beri çalışıp ailesine bakmış..valla zamanında da eşiniz okusun, yemek yesin, kızlarla gezsin tozsun diye annesi para verirken bu kadar dert yanmamıştır.
Durumunuz varsa bi 30 lira için de kadına demediğinizi bırakmadınız. ne güzel işte ikinci baharını yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?