- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evimiz kira 80 milyar borcumuz var :)
Tamam genelde herkesin yaşam standardı bu şekilde.Evimiz kira 80 milyar borcumuz var :)
Konu sahibinin eşi küçüklükten beri evin reisi konumundaymış ama.Konu sahibi bunu tahmin edebilirmiş yani evlenmeden evvel.Oo konu sahibine amma yuklenmissiniz ,hayirdir kayinvalideler ve gorumceler mi toplasti ,
Eger kayinvalide yasli ,emekli maaasi olmayan biriyse gecimine 3 cocuguda destek olur bu normal bir durum ,
Ama kalkip gezme tozma luks vs durumlari karsilamak durumunda degiller ,
Zamaninda annesi bu cocuklara yapmistir ,yapmamistir ,
Cocuk sahibi olmak bir yatirim degil bugun ben 3 verdim yarin 5 versin ,herkes kendi cocugundan sorumlu ,ailelerin bu yigilmaci hali beni tiksindiriyor
Sonucta bu insanlar bir ev kurmaya calisiyor ,cocuk buyutmeye yetistirmeye harcarlar paralarini ,
Konu sahibine evlenirken esi ,annem luks gezecek sen sikinti cekeceksdin dese ona gore karar alirdi ,bosuna yuklenmeyin kadina biraz empati yapin
Konu sahibinin eşi küçüklükten beri evin reisi konumundaymış ama.Konu sahibi bunu tahmin edebilirmiş yani evlenmeden evvel.
Empatiyi neden gelin için kullanıyoruz kayınvalide için kullanalım?Kadın sonbaharında iki gezmesin mi yani çok mu?
Ayrıca konu sahibi de çalışmıyor bence eşinin tasarrufuna karışacak pozisyonda değil.
Bu arada 23 yaşındayım ne kayınvalideyim ne görümce
Soru aynı başlıktaki gibi.
Kayınvalidem gönüllü bi yere üye. Hergün dışarda arkadaşları ile geziyo kahvaltıya gdiyo akşam yemeğine gdiyo anca bunların hepsini evlatlarının paraları ile yapıyo. üçü de erkek evlatlarının. Hergün dışarda evine grmiyo. Dışarda da oldukça masraf çok oluyo. Eve hiç grmiyo desem yeri. Bomboş işlerle uğraşıyo. Eşimden geçen kahvaltıya gtcekmş arkadaşı ile 30 tl para verdk. Bugün 100 tl yollamış eşim. Geçen arkadaşları ile içiyordu bizi türkü bara götürsene aşkım dedi. Orda 5 kişi var götürsek 500 tl den aşağı çıkamazdık. Sürekli evlatlarını kullanıyo. Kardeşi bile böle s..ck brni ben bulamadım diye çok gezdiği için küsmüş. Nolck böle blmiom. Yakında ortanca da evleniyor. Kadının tm masraflarını anca evlatları veriyo. Çalışmıyo koca da bulmaya niyeti yok. Eşim sayesinde geçiriyorlar hala bencil diyolar bi de eşime.
Başkası değil ki evladı.Anne eşten daha önce gelir benim gözümde.Bi gün bende anne olacağım bunu düşündüğümden sanırım.Baskasinin parasiyla gununu gun etmeyi ,gezip tozmayi anlayamiyorum ,
Hovardaligi herkes kendi parasiyla yapsin,
Evli ,borcu olan bir evladin parasini boyle harcamaya kalkmak bence. vicdansizlik ,
O sebeble kayinvalide ile empati kuramiyorum ,
Baskasinin parasiyla gununu gun etmeyi ,gezip tozmayi anlayamiyorum ,
Evli ,borcu olan bir evladin parasini boyle harcamaya kalkmak bence vicdansizlik ,
Başkasının parası derken? Oğlundan bahsediyoruz..Baskasinin parasiyla gununu gun etmeyi ,gezip tozmayi anlayamiyorum ,
Evli ,borcu olan bir evladin parasini boyle harcamaya kalkmak bence vicdansizlik ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?