- 3 Ekim 2017
- 2.453
- 1.791
- 133
Merhaba kızlar bir şey danışmak istiyorum. Ailemle yaşıyorum, çalışıyorum şu an ama işten şubat-mart gibi çıkacağım. İşten çıkınca burun ameliyatı olacağım için iş bulmadan çıkacağım. annemle babamın az çok bir birikimi var. ev kira değil ama çok küçük. Biz küçükken idare ediyorduk ama şimdi hiçbir şeyimiz sığmıyor. her şey üst üste. evde 5 kişiyiz. 16 yıldan fazla oldu bu eve taşınalı. Evimize hırsız girdi 4 yıl önce. Haziran ayında akşam 6 gibi üst katamıza da hırsız girdi,birkaç yıl önce 4. kata hırsız girdi. Sürekli hırsızlık olayı oluyor. Evi saçma sapan insanlar ariyor. Babam inatla ev almak istemiyor. hak veriyorum borca girmek istemiyor. şu zamana kadar sürekli borç vs uğraştı durdu. şimdi gözü kesmiyor haklı. ama sürekli birileri babamdan borç alıyor ve ihtiyacı olmadığını bildikleri için asır sonra geri veriyorlar parayı. Bende işegirince ev alalım diyorum kentsel dönüşüm başladı zaten her yerde diyor.Sokaktaki tüm binalar eski ve birbirine yapışık düzende. Sanırım kentsel dönüşüm için tüm sokaktan onay alınması mı gerekiyor? İnternette baktım bu tarz bı şey bulamadım.
Şimdi sizce kentsel dönüşümü beklemek mi mantıklı (ne zaman olacağı belirsiz) yoksa 5-10 yıllık bir ev almak mı?
Şimdi sizce kentsel dönüşümü beklemek mi mantıklı (ne zaman olacağı belirsiz) yoksa 5-10 yıllık bir ev almak mı?
Son düzenleyen: Moderatör: