Laliş benim için sadeleştir canım lütfen...
Hangisi daha zor derken neyi kastettin?
karar veremedim şimdi
aslında 2 side zor
birinde kendin varsın ne yaparsan yap yada karşındaki ne yaparsan yapsın işe yaramaz sanki o acın hiç dinmeyecek hiç birşey seni avutamayacak gibi gelir
karşısındaki insan içinde zor
çabalarsın kıvranırsın onu düzeltmek onu mutlu etmek için ama ısrarla görmez duymaz anlamaz
değer verdiğin sevdiğin insanın acısı karşısında çaresiz kalırsın
karar veremedim şimdi
aslında 2 side zor
birinde kendin varsın ne yaparsan yap yada karşındaki ne yaparsan yapsın işe yaramaz sanki o acın hiç dinmeyecek hiç birşey seni avutamayacak gibi gelir
karşısındaki insan içinde zor
çabalarsın kıvranırsın onu düzeltmek onu mutlu etmek için ama ısrarla görmez duymaz anlamaz
değer verdiğin sevdiğin insanın acısı karşısında çaresiz kalırsın
sadelestırımısın canımm
Bety nin de , belki de benim de çok sıkıntım derdim var..
Ama dostluk böyle birşey işte..
Karşındakinin yardıma, ya da en ufak bir güzel söze ihtiyacı olduğu zaman, önceliği kendine değil ona vermektir dostluk bence..
Bu her ne kadar gizlense de, aslında insanı bir süre sonra anlamadan yıpratan birşey..Tecrübe ile sabit.
Bety nin de , belki de benim de çok sıkıntım derdim var..
Ama dostluk böyle birşey işte..
Karşındakinin yardıma, ya da en ufak bir güzel söze ihtiyacı olduğu zaman, önceliği kendine değil ona vermektir dostluk bence..
Bu her ne kadar gizlense de, aslında insanı bir süre sonra anlamadan yıpratan birşey..Tecrübe ile sabit.
Tabiki Betiş için çünkü sen sadece kendi derdine üzülüyorsun.
Betiş ise hem senin derdine ortak olmaya çalışıyor hemde kendi derdiyle uğraşıyor (kendi derdi derken büyük dert demiyorum, ufak sorunlarda birer derttir)
offf hakketten ikiside zor. allah betişe kolaylık sana da sabır versin Laliş ablam benim.
ama güzel olan böyle bir dost bulabilmek. ne kadar şanslısın ki siz zoru baarmış birbirinize sımsıkı sarılmışsınız.
dostluğunuz daim olsun a.s
eferim kız iloş...bikerede anladın...
bence betişin yerindeki kişinin durumu daha zor...yani karşıdan bakan biri olarak...
evet evet kesin...
Bence de ikisi, biri derdine yanarken biri de derdine yananin yardimci olmaya lazimken, aman nasil konustum bende anlamadim,
Simdi daha iyisin dimi Laale Ablacigim ?
Evet ben de onun işi daha zor diye düşünüyorum zaman zaman..
Yok yere kalbi kırıldı,işini gücünü,hayatını kenara koydu... Benimle yaşadı her an..
Şimdi bile hala aklı bende biliyim..
Yanlış bir adım atacam da yine kalbim kırılcak diye korkuyor..
Ama ben iyiyim artık,acaba yıprandıklarını geri getirebilir miyim?
Onun içinde büyük yaralar kalmaz di mi?
Kalmaz, sen atlattıysan onun için de sorun olmaz..
Senin her sorunun otomatikman onun sorunudur artık..
Bu yüzden senin için kafaya takacak sorun yoksa artık, senin adına da Betty adına da sevindim..
Birlikte farklı ve güzel konulardan bahsedin, farklı alanlara kayın, geçmişe fazla dönmemeye çalışın derim size ..
İnşallah bizim de öle olur..:a015:
Deniz ya...
Anlamadım ki..
Sizin de öyle ne olur?
Ayy kafam karıştı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?