Hangisi Daha Zor?

bence lalenin işi daha kolay niye çünkü betiş gibi bi dostu olduğu için:1hug:çok şanslısın lalecim böyle en zor zamanında yanında betiş gibi birini bulmak herkese nasip olmaz.dost dediğin kara günde belli olura.sama demiyorumki lale boşandı bu sıkıntıları çekti diye şanslı yanlış anlaşılmasın.betiş olmasaydı belki çok zor atlatırdı o dönemi

29 yaşımdayım bu yaşıma kadar yaşadıklarımda hep Laale, yaşattıklarımda ise hep Betiş oldum...

Neden bu kadar eminsin dersen ki bunun kanıtını çevrem, sevdiklerin, sevmeyenler vs... vs... herkes defalarca gösterdi....

Senin açından yaşadıkların inanılmaz zor beklenmeyen bir son, bir anda yıkık, viran hatta kül olan bir geçmiş.... Umarım bundan sonran aydınlık olur ki dualarım hep bu yönde...

Burda Betiş'in işi biraz senden daha zor... Bizim bildiğimiz 3 hayatı var eşi, sen, ailesi belki daha da çoklar eklenebilir...

Ben şahsım adıma bazen bunalıp kızıma bile yalnız kalmak istediğimi söylerken o hep seninleydi... Bu da gösteriyor ki iyi bir dost olduğu kadar mükemmel de bir anne olacak....

Dostluğunuz daim olsun....

mafoldumbenCADIARZUyasakkelime:çok üzgünüm: Sadece bunlarla kendimi ifade etmeye çalışıcam olmıcak..benneyaptımkiben çok şaşırdım Lalişim,eşinden ayrıldığına yani..daha şimdi sana bununla ilgili msj atmıştım:1shok:üzüldüm...diyemiyorum..çünkü senin aklına,mantığına her zaman güvenirim..eminimki doğru bir karar vermişsindir...Soruna gelince ona yardım etmeye çalışmak diyorum ben..isterse kovsun,eğer seviyorsan yardım etmek...seni seviyorum Laalişim:1hug:

her ikisininde işi zor bence..

ağlayan derdinden tasasından etrafını göremez.kendini yıpratır ve insanların kendisini anlamadığını düşünür.

teselli eden ise; teselli ettiği kişinin durumuna üzülerek elinden birşey gelemeyeceğini, üzüntüsünü dindiremeyeceğini bilmesine rağmen sürekli bir gayret içerisindedir.

Laale canım.. Ayrıldığını daha bu gün öğrendim bir mesajından çoktandır giremiyordum buralara ama inan içim burkuldu ya. Ne seni tanırım ne eşini kişisel anlamda yani forum hariç ama hep mutlu resimlerinizi anılarınızı felan görürdüm burda şimdi ayrılık haberini görünce bi tuhaf oldum. ıkiside zor ama eğer gerçekten çok sevdiğin değer verdiğin biri acı çekiyorsa ve sen ona yardım edemiyorsan bu daha zor gibi geliyor bana.

aha konu hortlamış.
okudum hepsini de pek bi nostaljik oldum şimdi.

hee güzel yazmışım, aklım çalışmış.
nerden bulmuşum ben bu kelimeleri yaa
felsefik etmişim ayak üstü sositososito

bilirim bu duyguyu...yakın bir dostum vardı,kardeşim belkide..gerçi hala var ama uzun zamandır görüşmüyoruz..ben burda beti konumunda..çoook zor zamanlar geçirdi,hepsinde desdek olup yardımcı olmaya çalıştım,her an aradım vs..ama uzak durdu hep:sinifsinif: o evli ben bekar,eşiyle sorunları oldu,o yalnız bırakırdı ben bırakmazdım hiçç..elimden geleninde hepsini yaptım ama ısrarla uzak duran o..şimdiden açıkçası içimden aramak gelmiyor,benimde kendimce çoook sorunlarım var( ve tek başımayım..

Herkese destekleri ve güzel sözleri için çok teşekkür ederim..
Çok şükür bugünlerime..

aha konu hortlamış.
okudum hepsini de pek bi nostaljik oldum şimdi.

hee güzel yazmışım, aklım çalışmış.
nerden bulmuşum ben bu kelimeleri yaa
felsefik etmişim ayak üstü sositososito

Heeee senin bir lafın vardı ya;
bozuk saat günde 2 defa doğruyu gösterir mi ne diyordun ya..zemuszemus
Demek ki bana denk gelmiş, o zamanlarda..
Ayy ama ne güldüm,aramız ne kadar mesafeliymiş...
Noldu da böyle yüzgöz neyim olduk şimdi anlamadım..alsanaalsanasmile

hee şimdi olsa böyle felsefik parçalamazdım.
engin bilgilerimi aktarmadım sana :dilcikar:

cıvık kadın nolcek alsanaalsanasmile

2sininde durumları farklı ama 2 sininde zor ama betty nin işi daha zor aynı konumdayım hemen hemen betty ile çünkü dostumun sıkıntılarını her gün dinliorum ona biraz yol gösteriorum bazen yetmeyebilio kendi sorunum olsa daha kolay çözümler üretebilirdim...

Sanırım konuyu hortlatan ben oldum :) Affınıza sığınıyorum bu yüzden :)

Lalecim ablacımm yaşadıklarından yeni haberim oluyor,artık hiç giremiyorum diyebilirim koşturmaktan vakit bulamıyorum ama en çok senin yorumlarını tavırlarını severdim ben,tabii hala da seviyorum bunu farkettim Ne diyeceğimi bilemiyorum yaa,inan gözlerim doldu çok duygulandım yazdıklarını okudum da,soruna cvp veremiyorum ama sen en güzel şeyleri hakediyorsun bunu biliyorum...

Çok çok teşekkür ederim birtanem.
Ben de seni çok seviyorum!

hey gidi günleeerrrr

Hee bebim hey gidi günler!
Sabahtan beri yazacem bir türlü fırsatım olmadı...
Ne günlerdi Betişcim be!
Aslında tarihe baktım da o zaman bile tam daha atlatamamıştım ara ara patlamalarım devam ediyordu sen de hatırlarsın.
Ne zaman heh oldum dedim/dedik hatırlamıyorum bak şimdi ben.
Şükürler olsun bugünüme,şükürler olsun seni tanıdığım güne!!!

Ama hala kimin işi daha zor çözemedim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…