Hangisi? İtalya? Diş tedavisi? :/

Diş tedavisi mi? İtalya mı?

• İtalya

OY: 50 38,2%
  • Diş tedavisi

OY: 81 61,8%

• Ankete Katılan
    131
Tüm cevapları okuyup düşüneceğim. Çok teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla sağlık açısından değil estetik açıdan diş tedavisi yaptıracaksınız..eğer öyleyse bekleyebilir ben olsam İtalyaya giderdim..sonuçta yıllardır aynı gülüşe sahipsiniz birkaç sene daha beklenebilir bunun için.ama estetik değilde sağlığı ilgilendiren bir durumsa çürük vs hiç düşünmeyin bile tedavinize başlayın.araya hamilelik girerse hiç yaptıramazsınız kalır..

italya!!!
anladığım kadarıyla sağlıktan ziyade estetik kaygılarla yapıyorsunuz dişi. hep burdasınız hep yapabilirsiniz. italyaya gidin anılar kadar güzel birşey yok.

Turla gidilen italya gezisi hızlandırılmış tatil gibi oluyor. Bilmem nereyi göreceğiz diyorlar, önünden otobüsle geçip belki bi iki foto çekiyorsunuz. Bilmem nereyi gördük oluyor. Bir kaç gün çabucak geçip gidiyor, sonra da unutuluyor çoğu. O yüzden sizin hayatınıza diş daha kalıcı bir etki yaratır diye düşünüyorum.

Ben dişlerimi yaptırırdım. Sonra da küçük bir tur için para biriktirirdim. Eksik dişler çene kaymasına sebep oluyormuş. Çürük falan varsa o daha kötü Hem dişlerinizi yaptırdıktan sonra gitme imkanınız olursa, bol bol gülerek fotoğraf çekilirsiniz

Çocuk olunca diş yapılmayabilir implant zor oluyor çünkü ama çocuk olunca italya ya gidilir maddiyata bağlı... bence diş

Ben olsam dişimle ilgili sağlık sorunlarını halleder, estetik kısmını sonraya erteler ve uçağa binerdim.

Disiniz bu kadar zaman ertelemissiniz demek ki takilacak kadar kotu degil. Tatilinizi yapin dondukten sonra tedaviye baslarsiniz gecmis olsun

İtalya gitmek istediğim yerlerden biri
ama nce kesinlikle diş derim
diş sağlığı diğer organlara da etki ettiği için çok çok önemli

Merhaba
Konu dışı olacak ama ımplant yaptırmam gerek fakat yakın çevremde yaptıran kimse yok yakın zamanda mı yaptırdınız ve ımplant süreci nasıl geçti tavsiye edermisiniz.

ben olsam once seyahat hayalimi gerceklestirirdim.sonra zaten dis icin saglik icin borc harc bi sekilde para ayarlaniyor aciliyeti oldugundan.ama simdi dis yaptirirsaniz bu disciye gitme olayinin sonu yok.bi daha gezi icin para ayirmaniz cok zor olacak.

Ben italyayada gittim diş tedavisinede implant yapılacak yer uzun süre boş kalınca karşı tarafındaki dişler uzuma yapıyor implant yapımını zorlaştırıyor boş kalan yerdede kemikte erime oluyor kemik tozu filan koymaları gerekiyor bunlara hep ekstra para alıyorlar bence önce dişlerinizi yaptırın

Diş çook önemli . İnsanı öldürecek acıyı bile çektirebilir. Bir de ileride malzemelerin fiyatı da artarsa hiç yaptıramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…