Valla bende dolgu olacak disim vardi agri kesiciyle idare ettim yoksa ertelenecekti bugun geldim eve 5 sehir gezdik disim icin ertelemek istemedim yarinda disciye gitcem bence italyaya git gelince taksitle yaptirirsin disini birde bu italya tatili icin minimum butce nedir sorabilirmiyim bizde yurtdisi dusunuyoruz da
Diş dedim yukarı da ama bu da mantıklıymış. Sağlık olunca illa ki yaptırılıyor doğru. Basın gidinden yana kullanıyorum oyumu.İtalya derim ben.
İnsan sağlığı olunca bir şekilde para ayırıyor bulabiliyor. Ama bu tarz gezme işlerine kolay kolay karar verip para ayırmıyor( tabi durumu iyi değil orta halli ise).
Hazır karar vermişken ben olsam italyayı seçerdim.
Kişi başı 500 euro gibi bi şey. Eşim araştırmıştı. Cevap veresim bile kalmadı cevaplara gerçi. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben ne soruyorum millet "sen çocuk yapma" diyecek cürreti nerden buluyor anlamam mümkün değil. Siber zorbalık her yerde
Bana kalsa yapmıcam zaten. Beni kızdırdın ama cevaplar için teşekkür ederimOf iyi tamam sen koymussun kafaya bari işin görülsün. Milanoya bilet alin sadece comoyla arasi 45dk zaten regional trenle. Italyaya dair en guzel ambiyansi yakalarsiniz milano +como yaparak. Roma çöplük gibi bi yer hic gitmeyin daha iyi. Floransa ve venedik de olabilir ama butce kisitliysa kesinlikle sadece milanoya gidin. Napoli vs guneyi leş komple uzak durun. 3-4 günlük bi gezi bile yeter artanla dişleri yaptırırsin. Ama yine de çocuk yapmayin ya
Bana kalsa yapmıcam zaten. Beni kızdırdın ama cevaplar için teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için...2 tanesini geçen sene sonu yaptırdım, 2sini bu sene yaptırıyorum. Benim ağrı ve acı eşiğim çooook yüksek o nedenle acı sızı için birşey diyemem.
Normalde 10 gün ağrı kesici içiyorlar işlemden sonra, ben anestezi etkisi geçince gece 1 ağrı kesici içtim yetti.
ara ara kontrollere gitmeniz gerekiyor. diş eti ile uyum var mı, iltihap oldu mu bunları film çekip kontrol ediyor doktor. uyumsuzsa üzerine kaplama konamaz çünkü. bende uyumsuzluk ve iltihap olmadı. sürecim sağlıklı ilerledi. genelde 3-4 ay arası bekleniyor bu şekilde. ben iş nedeniyle yoğunluktan bazen arayı açtım. tabi kaplama için ölçü de alınması lazım. implantta ölçü daha hassas oluyormuş, bu nedenle 3 kere ölçü aldı, 4te olabilir unuttum.
totalde 6 ay sürdü bitmesi ama dediğim gibi benden kaynaklı da süreç biraz uzadı.
bir de implant malzemesi çok önemli. isviçre yada alman malı implan en kalitelisi. türk malı ucuz ama arkadaşımın annesinin implantı 2 ayda düştü, diş eti içindeki malzeme düştü yani, kaplama değil.
yurtdışı menşeeliler tabi dolar yada euro bazlı. ben tanesini 750 dolara yaptırdım geçen sene. ama değdi mi, kendi dişimden daha sağlam ve güzel oldu. yeme içme hiçbir sıkıntım yok. 1 senedir tek bir ağrı sızı olmadı.
kaplamalar için de ayrıca ödeme yapmanız gerekiyor.
ben sağlık konusunda hassasım, o nedenle yemek yemem ama sağlık için para veririm.
maddiyat kişiye bağlı olduğundan birşey diyemem tabi, ben kendimi zorladım. biraz da babamın doktor olmasından mütevellit beni ödemede sıkmadı, topladıkça ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?