Hangisi? İtalya? Diş tedavisi? :/

Diş tedavisi mi? İtalya mı?

• İtalya

OY: 50 38,2%
  • Diş tedavisi

OY: 81 61,8%

• Ankete Katılan
    131

Kişi başı 500 euro gibi bi şey. Eşim araştırmıştı. Cevap veresim bile kalmadı cevaplara gerçi. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben ne soruyorum millet "sen çocuk yapma" diyecek cürreti nerden buluyor anlamam mümkün değil. Siber zorbalık her yerde

Son düzenleme:
İtalya derim ben.
İnsan sağlığı olunca bir şekilde para ayırıyor bulabiliyor. Ama bu tarz gezme işlerine kolay kolay karar verip para ayırmıyor( tabi durumu iyi değil orta halli ise).
Hazır karar vermişken ben olsam italyayı seçerdim.

Dişlerinizi yaptırın, sağlık herşeyden önemli. Gençsiniz yine gidersiniz, illa tura da gerek yok ucuz dönemlerde bilet alıp kendiniz de gezebilirsiniz.

Diş dedim yukarı da ama bu da mantıklıymış. Sağlık olunca illa ki yaptırılıyor doğru. Basın gidinden yana kullanıyorum oyumu.

Sağlık olmadan , gittiğiniz yerde sizce rahat edebilir misiniz ?
Diş çok hızlı ilerliyor bir de. Ben olsam dişlerimi yaptırıdım.

Of iyi tamam sen koymussun kafaya bari işin görülsün. Milanoya bilet alin sadece comoyla arasi 45dk zaten regional trenle. Italyaya dair en guzel ambiyansi yakalarsiniz milano +como yaparak. Roma çöplük gibi bi yer hic gitmeyin daha iyi. Floransa ve venedik de olabilir ama butce kisitliysa kesinlikle sadece milanoya gidin. Napoli vs guneyi leş komple uzak durun. 3-4 günlük bi gezi bile yeter artanla dişleri yaptırırsin. Ama yine de çocuk yapmayin ya

Bana kalsa yapmıcam zaten. Beni kızdırdın ama cevaplar için teşekkür ederim

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için...
İçimi rahatlattınız, kafam karışıktı iyi geldi
yorumunuz. Doktorum İsveç malı astra marka ımplant dedi
Tekrar emeğinize sağlık

Diş hekimi asistanı olarak yazıyorum diş tedavisi.
Geciktirdikçe implant için boş kalan yer kapanacak, dişleriniz boş olan bölgelere doğru kayacak.implant yapılacak boşluk aşağıdaysa üst karşılığında ki diş altta diş olmadığı için uzama yapacak.
Ve bu malzemeler yurt dışından geldiği için her geçen gün fiyat artacak
Ortodontik tedavi zaten uzun bir süreç tedavinize başlarsınız tatilinizide yaparsınız.
Eğer şuan tatil paranız hazırsa harcamamak üzere yatırın hesaba .
Diş tedavisi için de işlem yaptırdıkça ödeme yaparsınız. Böylelikle tercih yapmış olmaz sadece önem sırasına koymuş olursunuz

Ben dişlerimi yaptırırdım kesinlikle . İtalyaya daha sonra da gidebilirsiniz ama sizi rahatsız eden dişle neden yaşamaya devam edesiniz ki .

Italya kacirmiyor ki , hep orda. Dis gibi onemli bir saglik meselesi varken tatil biraz bekleyebir. Italyaya herzaman gidebilirsiniz, yeter ki saglik olsun.

Ben İtalya turuna gittim, implant da yaptırdım. Benim tavsiyem dişlerinizi yaptırmanız. Özellikle yaşlandığınız da yemek yiyecek azı dişine muhtaç kalıyoruz. Dişsiz durdukça ağızımız kemik tozu ile bile implant tutmayabiliyor. Diş çok önemli bir şey.

Diş estetiğini seçerdim ben.Diş benim icin çok önemli.O nedenle size slogan yaptim."inci gibi güzel dişler şimdi size İtalya kadar yakın":))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…