- 14 Ekim 2016
- 7.269
- 49.316
- 548
İtalya turu kesinlikle. Benim de çok istediğim bir şey ve yakın zamanda olacak inşallah. Ben öyle yapardım yani.Günaydın hanımlar.
Uzun zamandır benim bi hayalim var. İtalya' ya turla gidip gezmek. Eşimle önümüzdeki yaz için gitme planları yaptık. Çok heveslendik.
Bi yandan da dişlerimin beni aşırı rahatsız eden estetik açıdan bi durumu olmasa da görüntü olarak, sağlık açısından 2 tane arka tarafa yapılması gereken implant var... O işlere girmişken dişlerim azıcık ayrık (bazı süt dişlerim hiç değişmediği ve yedeği olmadığı için küçük kaldılar o yüzden ayrıklık oluştu) Bir de mini bir tel tedavisi göreyim dedim. Eşimin de tel tedavisi görmesi lazım.
Sonuç olarak bu iki masraflı işi bi arada yapabileceğimiz maddi imkana sahip değiliz. İlerde de anca çoluk çocuk olur. Onlara gider para...
Sizce hangisini yapayım? Kafam karıştı
Ayyy bu ne biçim ne biçim cevap?? Türkçe okuyup anlıyor musunuz? Aşağılayıcı uslubunuz size kalsınDiş yaptiracak parasi olmayan insan italyaya gittiğinden ne anlayacak ben anlamadim ki. Rahat rahat yiyip icmeye eglenmeye paran yok demek ki iki implant yaptiramiosan. Ne işin var bu butceyle italyada?
2 tanesini geçen sene sonu yaptırdım, 2sini bu sene yaptırıyorum. Benim ağrı ve acı eşiğim çooook yüksek o nedenle acı sızı için birşey diyemem.Merhaba
Konu dışı olacak ama ımplant yaptırmam gerek fakat yakın çevremde yaptıran kimse yok yakın zamanda mı yaptırdınız ve ımplant süreci nasıl geçti tavsiye edermisiniz.
Ayyy bu ne biçim ne biçim cevap?? Türkçe okuyup anlıyor musunuz? Aşağılayıcı uslubunuz size kalsın
Neyi asagiliyorum ya bi tanesi senin sağlığın farkında mısın ertelemeye gelecek bisey degil diger dislerini de kaybedebilirsin ki süt dişler varmis agzinda. Cocuk da yapma ayrica yeter yahu kimsenin sagliga harcayacak parasi yok ama cocuk yapma derdinde herkes. On yil sonra bi ton insan birbirimizi yio olcaz surda.
[/QUOTE
Ben 31 yaşındayım. 4 senelik de evliyim. Maddi durumu düzeltelim diye de 4 senedir çocuk yapmıyoruz zaten. Senin sandığın ve senin gibi cahil cühelâ değilim çok şükür. Tüm hayatım planlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?