Hangisi olsun ?

Başlık komik oldu:) şimdi kızlar kısmetim açıldı resmen.. 3 kişi birden benimle sevgili olma çabasına girdi.. 1. si eski iş yerimden bir tip. yani benden uzuunca bir süre hoşlanmıştı ama ben istememiştim, kendisi yakışıklı ama kafalarımız uyuşmamıştı, muhabbet edemediğim adamla nasıl sevgili olayım dedim ama belki de utandı ondan pek kendini gösteremedi. 2. aday annemin arkadaşının oğlu. bayadır annem söylüyor fakat ben bu tip tanıştırılma olaylarına hiç sıcak bakmadığım için istememiştim ama geçenlerde tanıştım .. bilemedim yani iyi bir çocuk gibi, geliri, her şeyi iyi, anneler tanışıyor zaten ama heyecan duyamadım kendisine, pek içime sinmedi. 3. sü ise eski sevgilim, aşık olduğum adam.. bir kaç ay önce ayrıldık şimdi arıyor. normalde öyle adım atacak bir tip değildi biz de ilerisini göremediğimiz için severek ayrılmıştık ama şu anda yine barışsam yine aynı sorunlar olur diye korkuyorum. en güzeli bekar kalmak mı ya yardım edinnn ???
3. olmaz bence

Size tek bir sey dicem siz bal gibi eski sevgilinizi istiyorsunuz acik olun lutfen bizide kendinizide kandirmayin :) kosun gidin sevdiginize gun bitmeden atin bir sevgi dolu mesaj bu 14 subat bir anlam kazansın ask yeniden baslasin :)

Back
X