Hangisine üzüleceğimi şaşırdım:S

Şansımı deneyeceğim :( Belki görevlendirme olur, başka ilçeye.
Bugün onu gördüm o kadar rahat o kadar umursamazdı ki sanki boşanan yuvası yıkılan o değil, ona aldığım kıyafetleri giymiş:( ortak arkadaşlarımızla konuştum ailesinin yanına tayin istediği için ailesi onu el üstünde tutuyormuş benim için de o beni sevse bırakamazdı diyormuş, ailemin yanında çok mutlu olacağım diyormuş:S
Elim ayağım titredi birden.Şaka gibi beni deli gibi kıskanan adam kafasını çevirmedi bile, ona çektiğim kredilerle benim maaşımdan 100 tl kalıyor sadece geçinemiyorum biliyor ama kredini de çekmeyeceğim dedi istemiyorum tek kuruşunu ama benim aldıklarımı nasıl umursamadan giyiyor anlamıyorum. O deniz kenarında kızlarla ailesiyle(ailesi çok mutlu biz ayrılıyoruz diye memleketinden kendi evlerinde oturacak kız arıyorlardı)keyif yaparken ben burda dağların arasında kafayı yiyeceğim. Güçlüydüm ama gerçek değilmiş.Psikolojimi mahvettiler.

Öncelikle başınıza gelene çok üzüldüğümü belirtmek isterim.En iyi ilacınız zaman olacaktır;şöyle oldu bunu yaptı bana bunu nasıl yaparlara takılmayın lütfen.Zaten iyi ve karakterli birisi olsa bunları yaşamazdınız ve zararın neresinden dönülse kardır..Oldukça zor bir dönemden geçiyorsunuz ama şansınıza işiniz var.Ona iki elle sarılın bence ve bu dönemde kendinize uğraşacak bir şeyler bulmaya çalışın.Sadece boşanacağınız için sizinle görüşmekten imtina eden ya da sizi rahatsız edecek en ufak bir imada bulunan insanlara selam bile vermeyin ; onları cehaletleri ve ayıplarıyla başbaşa bırakın.Umarım yerinizi değiştirebilirsiniz ; zira bu dönemde tebdil-i mekanda ferahlık var diyebiliriz sizin için.

gerçekten çok üzüldüm rabbin yar ve yardımcın olsun . ben hep kariyeri işi gücü olan kadınlar eşleri tarafından daha bi ilği özen görüyolar el üstünde tutuluyorlar sanardım yanılmışım :( bence şuan en büyük şansınız işiniz ya o da olmasaydı . eşiniz annesinin koynuna girsin yatsın şimdi anasıda kına yaksın yuva yıktı diye . yolasım geliyo böyle kaynanaları :47::47: üzülmeyin inş ömür boyunca hep sizi arar o pişmanlıkla yaşar

Back
X