hangisini seçerdiniz

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar bu akşam dğününüz olduğunu farzedelim ama eski sevgiliniz halada sevdiğiniz adam benimle gel evlenme diyor hangisini seçerdiniz nikah masasında sizi bekleyenimi yoksa aşkınızımı:1shok:

kızlar bu akşam dğününüz olduğunu farzedelim ama eski sevgiliniz halada sevdiğiniz adam benimle gel evlenme diyor hangisini seçerdiniz nikah masasında sizi bekleyenimi yoksa aşkınızımı:1shok:

nikah masasındaki adam ile beni seven ve ayrıca sevdigim olan insan arasındaki avantajlara dezavantajlara bakarım, sonuçta bitmiş bir ilişkiden hayır geleceğini sanmıyorum .......
mirmirmirmir

dıger adam neden hala gel dıyor neden onla evlenmıyoruz kı
dıgerınle otyurmusum masaya o daha mı cok sevıyo
ohooooooo bırakırım ıkısını de sanırım
:1closedeyes:

bir başka birini severken gidip neden biriyle evleneyim ki...
o kadar aciz miyim...

walla ben başkasını severken hayatıma kimseyi sokmam öncelikle.
hala sevdiğim biri varken sağlıklı bir ilişki yaşayamayacağım için,
ilk olarak o defteri kapatır öle başlarım yeni bir ilişkiye.
bundan dolayı da sevdiğim ve evlendiğim kişi de aynı kişi olur doğal olarak.

sahra_denize sonuna kadar katılıyorum. mirmirmirmir

eğer kafamda hala eski sevgilm varsa
o nikah masasında oturacak olan asla ben olmam..
eskaza oturdum diyelim asla ardıma bakmam
yanımdakinin gururunu düşünürüm..

Benimle o masaya oturan insani yari yolda birakamam
eski sevgilim adam gibi adam olmus olsaydi ztn onunla oturuo olurdum o masada...

eski sevgili mi yeni eş aday adayı mı mevzusuna getirmem bu olayı öncelikle
o masaya oturmuşsam seçimimi yapmışım demektir
bir gele kanacak kadar gözümü karartamam
seven insan nikah masasına oturmadan önce aklını başını alır düşünür geri döndürmeye çalışır
o masaya oturduktan sonra geçmiş ola
diğerinin ne suçu var öyle bir durumda bırakılıp gidilen kişinin gururunu düşününsenize
ben öyle bir durumda ortada kalmak istemediğim için kimseyede yapmazdım bunu

hayatta herşey olabilir inanırım böyle bi durumda kesinlikle mantığımla hareket ederdim sevip mutsuz olmak istemem bu çok acı olurdu

sevıyorken neden ayrılayım kı.ayrılmısım bırde baskasıyla evlenıyorum.ve ayrıldıgım kısı hala benı sevıyor kı evlenme dıyor.cok celıskılı bı konu olmus bence?

bende birini tam anlamıyla bitirmeden bir ilişkiye başlamam diyenlerdenim evet şuan 5 senelik eski sevgilimi halabişeyler hissediyorum her gördümğümde içim yanıyo ama ayrıldıktann sonra her fırsatta hayatımda birnin olup olmadığını öğrenmeye çalışıyo ve bana hayatında birnin olduğunu söyledi ama yinede kısmet sen köşede dur der gibiydi bu kelimeden sonra kafam beynimde kalbimde tam anlamıyla bitirdim içimde bir kırıntı dahi kalmıcak şekilde şimdi birisine odaklanmaya çalışıyorum he bunu öğrendiğinde biliyorumki yine karşıma geçip bana bişeyler söylicek ama zaten iş işten geçmiş olucak ne benimle evlenmeye karar verip o yoola girmiş insanı yatı yolda bırakırım nede beni sevdiğini söylediği halde elinden bişey gelmicek kadar aciz olana dönerim o masaya oturduyssam masadaki kişiyi kabullenmişim demektir...

evlenilecek biri olmuş olsaydı adı üstünde -eski- olmazdı.
madem eski demek ki uygun insan değilmiş.

ayrıca hepsini geçtim eski sevgili içinde damat adayı olan kişinin gururunu o denli ayaklar altına alamam ben.
onun ahı çıkar bigün..

aynen bende sana katılıyorum ....

madem sevdiğim biri var niye birbaşkasıyla nikah masası olayına kadar geleyimkii????

onu gördüğüm zaman kalbim hızla atıyorsa dizlerim titriyorsa onun gözlerindede opişmanlığı aşkı sevgiyi görürsem tabiki sevdiğim adama giderim mutluda mutsuzda olsam sevdiğim adamla olayım sonuçta bir ömür geçirecem çokmu türk filmi izliyorum ne

nikah masasına oturduğum adam hem mantığımca onaylanmıştır hem kalbimce, bakarım hangisi bana emek sarfetti,sevgimin benim kıymetimi bildi, beni ve sevgimi hangisi haketti ki büyük ihtimalle nikah masasına oturduğum adamdır bunların cevabı...
ama...
gözüm bi anda kararırsa deli gönlüm beni ve aklımı esir alırsa herşeyimi bırakıp ona koşabilirim:asigim:

Adı üstünde eski... Eskiye niye dönüm ayol aklımı peynir ekmekle yemedim
Basarım nikaha imzayı:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…