Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkes üşüyenprensesi kıskanmış ben sizi kıskandım.

Sizi hatırlıyorum, neden acele ediyorsunuz anlayamadım? Sanki arkanızdan biri kovalıyor. Akışına bırakın, su akar yolunu bulur. Birini seçmek olarak baktığınız sürece aradığınızı da bulamazsınız bence, sadece şunu söyleyeyim evli ve çocuklu olan kişi için, kendisi bekar olup çocuklu olan bir beyle evlenen tanıdığım var. Baştan hep bize alırız çocuğu, beraber alırız ki başlarda beraber almalar ( anneyle yaşıyor eşinin ilk çocuğu)

Normalde 2 hafta da bir olan yasal sürece bile tahammül edemiyor şuan, çocuk geldiğinde o annesine gidiyor.

O para konusunda bir kıstas değil ki nafakası sosyal medyanın dillerine pelesenk olmuş Şeyma Subaşı’nın bile o sitede hesabı var ve satış yapıyor.

Bu bakış açısıyla çok üzülürsün.
Sugar daddy dışındakiler aday bile değil, görüşülmemiş doğru düzgün. İnternetten aldığım plastik baharatlığın kalitesini eve gelmeden açıp bakmadan anlayamıyorum. Uzaktanki adamla evlenmeyi de buna benzetiyorum. Üstelik bir hafta kala düğünden vazgeçmiş birisin, sütten ağzı yanan misali daha temkinli olman gerekiyore

Neden bukadar cok evlenmek istiyorsun? Yazdigin her konu adaylarla evlenmek le ilgili. Acaba nisani atmani piskolojik olarak kaldiramamis olabilirmisin?

İyi niyetli gelmiştin ve sempati duymaya başlamıştım. Gerçi bunun önemi yok sonuçta benim sempatim ihtiyacın yok.
Durumundan rahatsız olman bişey değiştirmiyor. Ayrıca herşeyden değil, sadece kendi yaptıklarından dolayı sorumlu tutuyoruz.
Mesela deseydin ki, "abimlerde yiyip içiyoruz mecburen ama hem yemekte ve bulaşıkta yardım ediyorum hemde ordayken yükü hafiflesin diye yardımcı oluyorum" o zaman bişey demezdik zaten. Ama yengen hakkındaki kötü yorumları biliyoruz. Bu yengeni kullanmaya girer ve biz o yüzden sana bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.

1 numara Arabistanda
2 numara başka bir şehirde
3 numara doktor koca ama yaşça büyük + çocuklu

İlle bunlar olmak zorunda mı hiçbiri aklıma yatmadı ... daha iyisi yok mu
Böyle yazinca Tlc deki emlak programları aklıma geldi

Çok yanlış anlamışsın
Yiyip içiyoruz ama tabiki ev işlerinde yardımcı oluyorum o iş yaparken ben yan gelip yatmıyorum yani

1 numara Arabistanda
2 numara başka bir şehirde
3 numara doktor koca ama yaşça büyük + çocuklu

İlle bunlar olmak zorunda mı hiçbiri aklıma yatmadı ... daha iyisi yok mu

Bacim sana da aday begendiremiyoruz artik daha iyisi Sam'da kayisi yani. Bashekim benim aklima yatti bir cay icilebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…