- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Gonlun olsun diyeEvet teşekkürler tatmin edici ama umarım sonra gönlün olsun diye böyle dedim demezsin
Hayır kim ki?Siyah gömlekli olan kişiyi hatırlıyor musunuz
Yok vallahi bu sefer gönlü olsun diye değil,pembe kazaklı fotosu kadınsı güzel çıkmışGonlun olsun diye
Kadınsı değil aslında 1.si daha kadınsıYok vallahi bu sefer gönlü olsun diye değil,pembe kazaklı fotosu kadınsı güzel çıkmış
Evet teşekkürler tatmin edici ama umarım sonra gönlün olsun diye böyle dedim demezsin
Hangisi daha kadınsı?Hayır kim ki?
2. BenceHangisi daha kadınsı?
1.foto
2.foto
Kahvetelvesi denen fahişe yavrusu bir de sen kendini paylaş bakalimKadınsı değil aslında 1.si daha kadınsı
Her ne olursa olsun kadinlik dis gorunusle olmazz disini benzetecegine icindeki sanayici hakki amcadan kurtul!Kahvetelvesi denen fahişe yavrusu bir de sen kendini paylaş bakalim
engin bilgilerinle bizi aydınlattığın için tşk.Hayır erkek o
Kürk Mantosu Madonnaengin bilgilerine bizi aydınlattığın için tşk.
Kahvetelvesi doğru mu yapiyor peki başından beri erkek o yok donme yok bilmem ne bu bildiğiniz psikolojik şiddet burda o kadar konu açrı ve cevap verdi ilk kez küfür ettiğini gördüm neden çünkü yarasına dokundu hangi biriniz kehvetelvesine yaptığın ayıp dedi demezsiniz çünkü o trans ondan dimiHer ne olursa olsun kadinlik dis gorunusle olmazz disini benzetecegine icindeki sanayici hakki amcadan kurtul!
şşşt yavaş gel, bak simdi tam bir erkek gibi konuştunKahvetelvesi denen fahişe yavrusu bir de sen kendini paylaş bakalim
Teşekkürler ilk defa anlayan biri çıktıKahvetelvesi doğru mu yapiyor peki başından beri erkek o yok donme yok bilmem ne bu bildiğiniz psikolojik şiddet burda o kadar konu açrı ve cevap verdi ilk kez küfür ettiğini gördüm neden çünkü yarasına dokundu hangi biriniz kehvetelvesine yaptığın ayıp dedi demezsiniz çünkü o trans ondan dimi
Ne alakasi var arkadasim bu kadinin actigi ilk konu degil haftada 1 ayni fotograflarla konu acip soruyo ciddi cevap verdim benim herkese saygim var onun yaptigina da ne guzel yaptin demedim farkettiysen kufur etmek ne demek? Yarasi olan insan buraya her hafta ayni fotograflarla konu acip onu ciddiye alan guzel cevap veren insanlara surekli kadin miyim diye sormaz anlatabildim mi? Kendini kadin hissetmis o sekilde yasiyo hayir erkeksin desem bisey degisicek mi? Veya madem bu soruyu sordu gelen cevaplara hazirlikli olucak yarasi varsa sormasinKahvetelvesi doğru mu yapiyor peki başından beri erkek o yok donme yok bilmem ne bu bildiğiniz psikolojik şiddet burda o kadar konu açrı ve cevap verdi ilk kez küfür ettiğini gördüm neden çünkü yarasına dokundu hangi biriniz kehvetelvesine yaptığın ayıp dedi demezsiniz çünkü o trans ondan dimi
ya biz seni anlıyoruz da sen ısrarla anlamıyorsunTeşekkürler ilk defa anlayan biri çıktı
Biliyorum sürekli sorduğunu ve hep dr öneriyorum belli ki normal bi psikolojide zaten değil o yüzden sürekli aynı konuyu açıp duruyorNe alakasi var arkadasim bu kadinin actigi ilk konu degil haftada 1 ayni fotograflarla konu acip soruyo ciddi cevap verdim benim herkese saygim var onun yaptigina da ne guzel yaptin demedim farkettiysen kufur etmek ne demek? Yarasi olan insan buraya her hafta ayni fotograflarla konu acip onu ciddiye alan guzel cevap veren insanlara surekli kadin miyim diye sormaz anlatabildim mi? Kendini kadin hissetmis o sekilde yasiyo hayir erkeksin desem bisey degisicek mi? Veya madem bu soruyu sordu gelen cevaplara hazirlikli olucak yarasi varsa sormasin
sorduğun soru o kadar mantıksız kiNe alakasi var arkadasim bu kadinin actigi ilk konu degil haftada 1 ayni fotograflarla konu acip soruyo ciddi cevap verdim benim herkese saygim var onun yaptigina da ne guzel yaptin demedim farkettiysen kufur etmek ne demek? Yarasi olan insan buraya her hafta ayni fotograflarla konu acip onu ciddiye alan guzel cevap veren insanlara surekli kadin miyim diye sormaz anlatabildim mi? Kendini kadin hissetmis o sekilde yasiyo hayir erkeksin desem bisey degisicek mi? Veya madem bu soruyu sordu gelen cevaplara hazirlikli olucak yarasi varsa sormasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?