Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ne olursa olsun kadinlik dis gorunusle olmazz disini benzetecegine icindeki sanayici hakki amcadan kurtul!
Kahvetelvesi doğru mu yapiyor peki başından beri erkek o yok donme yok bilmem ne bu bildiğiniz psikolojik şiddet burda o kadar konu açrı ve cevap verdi ilk kez küfür ettiğini gördüm neden çünkü yarasına dokundu hangi biriniz kehvetelvesine yaptığın ayıp dedi demezsiniz çünkü o trans ondan dimi

Gelmişler burda anca goygoy sen kadının yarasına parmağını sok sok sonra küfür etti iki yüzlülükte üstümüze yok

Teşekkürler ilk defa anlayan biri çıktı

Ne alakasi var arkadasim bu kadinin actigi ilk konu degil haftada 1 ayni fotograflarla konu acip soruyo ciddi cevap verdim benim herkese saygim var onun yaptigina da ne guzel yaptin demedim farkettiysen kufur etmek ne demek? Yarasi olan insan buraya her hafta ayni fotograflarla konu acip onu ciddiye alan guzel cevap veren insanlara surekli kadin miyim diye sormaz anlatabildim mi? Kendini kadin hissetmis o sekilde yasiyo hayir erkeksin desem bisey degisicek mi? Veya madem bu soruyu sordu gelen cevaplara hazirlikli olucak yarasi varsa sormasin

Biliyorum sürekli sorduğunu ve hep dr öneriyorum belli ki normal bi psikolojide zaten değil o yüzden sürekli aynı konuyu açıp duruyor

sorduğun soru o kadar mantıksız ki
konu sahibi erkek lafını duymamak için bu kadar takıntılı iken sen de erkek desem ne değişir ki diyorsun
kafalar pırıl pırıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…