Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden ikinci mı daha kadınsı yoksa kirilmayayim diye mi

Faceapp benimde filtre var. Benim pembe kazaklı fotom ile o siyah gömlekli kişi kıyaslansa hangisi daha kadınsı ama gerçek fikrini söyle
O pembe kazaklı halinle sen ilk fotoya nazaran daha kadınsısın.gerçek fikrim.ama konuyu açarken koyduğun foto erkeksi duruyor.pembe kazaklı fotodaki halini daha çok beğendim ben

Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Birinci
Eki Görüntüle 2567910

İkinci
Eki Görüntüle 2567911
İkinci resim kadın kimliğinde birincisi daha cok tanışılarak karar verilecek bir kare ilk resim daha tertipli duruyor . Ama görünce kadın demezsin. Sizin resminiz gayet kadın kimliginde makyaj tonların daha soft olmalı . Özellikle kaş cok yüksek ve ince bir tık kalın ve daha dogal olmalı. Dudak tonlarınız nude tonlarında ya da kiremit turuncusu tonlarında tercih ederseniz daha saglikli ve hoş bir görüntü elde edersiniz....

O pembe kazaklı halinle sen ilk fotoya nazaran daha kadınsısın.gerçek fikrim.ama konuyu açarken koyduğun foto erkeksi duruyor.pembe kazaklı fotodaki halini daha çok beğendim ben
Pembe kazaklı fotoyu ilk foto ile kiyaslayinca ilk fotoya nazaran daha kadınsı duruyorsun dediniz ya ilk foto hangisi pembe kazaklı olanı hangisiyle kiyaslayinca daha kadınsı

Siyah gömlekli olan güzel bir erkek o net diğer attığın fotoğraflar kadın tabii saç rengini değiştirip kaşlarını da daha kavisis hale getirirsen daha da güzel olur diye düşünüyorum

Peki neden ilki daha kadınsı diyenler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…