- 22 Aralık 2019
- 89
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Cidden ikinci mı daha kadınsı yoksa kirilmayayim diye miSadece gördüğüm şey takıntı yapmış biri , desteğe ihtiyacı var kızlar
Bir de onun tarafından bakmaya çalışalım bence
Ama gerçekten sorunun cevabını duymak istiyorsan da ikinci daha kadınsı
Sorunun cevabı nedirO kadar makyaji dedeme yapsam 85 yasinda daha kadinsi olur ama yine de sen bilirsin be oyacim
O pembe kazaklı halinle sen ilk fotoya nazaran daha kadınsısın.gerçek fikrim.ama konuyu açarken koyduğun foto erkeksi duruyor.pembe kazaklı fotodaki halini daha çok beğendim benFaceapp benimde filtre var. Benim pembe kazaklı fotom ile o siyah gömlekli kişi kıyaslansa hangisi daha kadınsı ama gerçek fikrini söyle
Gerçek ve objektif cevabım budurCidden ikinci mı daha kadınsı yoksa kirilmayayim diye mi
İkinci resim kadın kimliğinde birincisi daha cok tanışılarak karar verilecek bir kare ilk resim daha tertipli duruyor . Ama görünce kadın demezsin. Sizin resminiz gayet kadın kimliginde makyaj tonların daha soft olmalı . Özellikle kaş cok yüksek ve ince bir tık kalın ve daha dogal olmalı. Dudak tonlarınız nude tonlarında ya da kiremit turuncusu tonlarında tercih ederseniz daha saglikli ve hoş bir görüntü elde edersiniz....
Cevap veriyorum yine yeniden gelmissin bikmadin dimi? Benim en kadinsi c) ben diyorumSorunun cevabı nedir
Ay alttaki senmiydinİkinci benim ama üstteki benden daha mı kadınsı duruyor sadece onu merak ediyorum
Pembe kazaklı fotoyu ilk foto ile kiyaslayinca ilk fotoya nazaran daha kadınsı duruyorsun dediniz ya ilk foto hangisi pembe kazaklı olanı hangisiyle kiyaslayinca daha kadınsıO pembe kazaklı halinle sen ilk fotoya nazaran daha kadınsısın.gerçek fikrim.ama konuyu açarken koyduğun foto erkeksi duruyor.pembe kazaklı fotodaki halini daha çok beğendim ben
Off siyah gömlekliylePembe kazaklı fotoyu ilk foto ile kiyaslayinca ilk fotoya nazaran daha kadınsı duruyorsun dediniz ya ilk foto hangisi pembe kazaklı olanı hangisiyle kiyaslayinca daha kadınsı
Peki neden ilki daha kadınsı diyenler varİkinci resim kadın kimliğinde birincisi daha cok tanışılarak karar verilecek bir kare ilk resim daha tertipli duruyor . Ama görünce kadın demezsin. Sizin resminiz gayet kadın kimliginde makyaj tonların daha soft olmalı . Özellikle kaş cok yüksek ve ince bir tık kalın ve daha dogal olmalı. Dudak tonlarınız nude tonlarında ya da kiremit turuncusu tonlarında tercih ederseniz daha saglikli ve hoş bir görüntü elde edersiniz....
Hani benim yüz hatlarim daha erkeksiydi başından beri bunu söylemedin miOff siyah gömlekliyle
Ikincisi dönmede ondanPeki neden ilki daha kadınsı diyenler var
Evet attığın ilk fotoda daha erkeksi duruyorHani benim yüz hatlarim daha erkeksiydi başından beri bunu söylemedin mi
Ayıp!Ikincisi dönmede ondan
Peki pembe kazaklı halimle siyah gömlekli olandan daha erkeksi miyim?Evet attığın ilk fotoda daha erkeksi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?