- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
Peki bu halimle de mı kıyaslansa ilki daha kadınsıİlki daha kadinsi
Bence sen manyağın tekisin kafayı yemişsin.aynı soruyu tersten soruyorsun sana yürek dayanmaz hadi işine!Peki pembe kazaklı halimle siyah gömlekli olandan daha erkeksi miyim?
Aynen oylesinPeki pembe kazaklı halimle siyah gömlekli olandan daha erkeksi miyim?
Herkesin fikri farklı zevki farklı bu sebebten dolayı diyenler olacaktır ki fikir sormuşsunuz benim fikrim bu yönde ben sizi görsem hitap etmem gerekseydi hanımefendi diye başlardım cümleme umarım yardımcı olabilmişimdir.Peki neden ilki daha kadınsı diyenler var
Vallahi son soruşum lütfen cevaplaBence sen manyağın tekisin kafayı yemişsin.aynı soruyu tersten soruyorsun sana yürek dayanmaz hadi işine!
Sana tavsiyem kaşların gerçekten çok tuhaf duruyor yapmacık gibi yani. Bak biraz kaş modelleri araştır kaş tasarımı yaptır çünkü bu kaşlarla kadın gibi olamazsın. Çok sert bakıyorsun yüzün gülüyor ama kaşların gel kavga edelim ciddiyetinde.Bu sitede biri dedi ki birinci daha kadınsı ondan kafayı taktım ben trans kadınım çok sıkıntı çektim ve bundan dolayı takıntı oluştu
LütfenBence sen manyağın tekisin kafayı yemişsin.aynı soruyu tersten soruyorsun sana yürek dayanmaz hadi işine!
Sana tavsiyem kaşların gerçekten çok tuhaf duruyor yapmacık gibi yani. Bak biraz kaş modelleri araştır kaş tasarımı yaptır çünkü bu kaşlarla kadın gibi olamazsın. Çok sert bakıyorsun yüzün gülüyor ama kaşların gel kavga edelim ciddiyetinde.
Makyaj videoları izle bir de. Çünkü çok makyaj yapınca çok güzel olmuyorsun. Okb hastası olabilirsin takıntı yapmışsın ya en yakın zamanda psikolojik destek al çünkü bu kadar takıntı hasta eder insanı.
Çok güzel çıkmışsın bak burada kaşların çok daha güzel görünüyor. Sen kesinlikle kadınsın. Önemli olan nasıl hissettiğin seni yargilayamam haddime değil tavsiyelere kulak ver derim özellikle makyaj konusundaPeki burdaki halim ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha kadınsı
Hayır erkek oÇok güzel çıkmışsın bak burada kaşların çok daha güzel görünüyor. Sen kesinlikle kadınsın. Önemli olan nasıl hissettiğin seni yargilayamam haddime değil tavsiyelere kulak ver derim özellikle makyaj konusunda
Pembe kazaklı fotonun yanında siyah gömlekli daha erkeksi.aslında siyah gömleklide kadınsı ama pembe kazaklı halin ondan daha kadınsı duruyor.umarım bu sefer tatmin edebilmişimdir.cevabım yeterli oldu mu?Lütfen
Siyah gömlekli olan kişiyi hatırlıyor musunuzÇok güzel çıkmışsın bak burada kaşların çok daha güzel görünüyor. Sen kesinlikle kadınsın. Önemli olan nasıl hissettiğin seni yargilayamam haddime değil tavsiyelere kulak ver derim özellikle makyaj konusunda
Evet teşekkürler tatmin edici ama umarım sonra gönlün olsun diye böyle dedim demezsinPembe kazaklı fotonun yanında siyah gömlekli daha erkeksi.aslında siyah gömleklide kadınsı ama pembe kazaklı halin ondan daha kadınsı duruyor.umarım bu sefer tatmin edebilmişimdir.cevabım yeterli oldu mu?
Hayır gerçekten çok ciddiyim vallahiEvet teşekkürler tatmin edici ama umarım sonra gönlün olsun diye böyle dedim demezsin
Kendisi trans olduğunu söyledi ne diyebiliriz ki. Kendi tercihiHayır erkek o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?