Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki neden ilki daha kadınsı diyenler var
Herkesin fikri farklı zevki farklı bu sebebten dolayı diyenler olacaktır ki fikir sormuşsunuz benim fikrim bu yönde ben sizi görsem hitap etmem gerekseydi hanımefendi diye başlardım cümleme umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oya senin dr a ihtiyacın var ne söylersek söyleyelim ikna olmiyacaksın makyajın saçın kaşın yanlış diyoruz sen siyah gömlekli mi ben mi diyorsun bi ilk once dediğimiz seyleri düzelt filtre yapsan ne olacak öyle olmadıktan sonra

Bu sitede biri dedi ki birinci daha kadınsı ondan kafayı taktım ben trans kadınım çok sıkıntı çektim ve bundan dolayı takıntı oluştu
Sana tavsiyem kaşların gerçekten çok tuhaf duruyor yapmacık gibi yani. Bak biraz kaş modelleri araştır kaş tasarımı yaptır çünkü bu kaşlarla kadın gibi olamazsın. Çok sert bakıyorsun yüzün gülüyor ama kaşların gel kavga edelim ciddiyetinde.

Makyaj videoları izle bir de. Çünkü çok makyaj yapınca çok güzel olmuyorsun. Okb hastası olabilirsin takıntı yapmışsın ya en yakın zamanda psikolojik destek al çünkü bu kadar takıntı hasta eder insanı.

Peki burdaki halim ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha kadınsı

Pembe kazaklı fotonun yanında siyah gömlekli daha erkeksi.aslında siyah gömleklide kadınsı ama pembe kazaklı halin ondan daha kadınsı duruyor.umarım bu sefer tatmin edebilmişimdir.cevabım yeterli oldu mu?
Evet teşekkürler tatmin edici ama umarım sonra gönlün olsun diye böyle dedim demezsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…