- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
ilki deyince kabul etmiyorrilki dedim ya
Kanımaa kanımaaa giriyorsunnnnnnn romeoommm
Peki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsıilki dedim ya
İkinci desen de neden ikinci diyor övgü bekliyor mükemmel bir kadın olmuŞsun,sen söylemesen trans olduğunu asla anlamazdık dememizi bekliyorilki deyince kabul etmiyorr
Peki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
Öldürün beni niye bu ısrarPeki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
Hayır bu kesinlikle daha kadınsı ve güzelPeki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
Bandan yeni cıktım ben birdaha girersemdaha yeni hapis hayatindan ciktin hizini alamayip bir daha girme ama mapus damlarina
Saça taktitabiki bu daha kadınsı ama saç rengi no
İlk iki foto arasında da ikinci kadınsı sadece kadınların girebildiği bir kuaför düşün oraya birinci mi gitse alırlar yoksa ikinci mitabiki bu daha kadınsı ama saç rengi no
Bana kufur edersin artikBandan yeni cıktım ben birdaha girersem
Bak bu fotoda kadınsı işte,baya baya kadınsı duruyorPeki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
e tabiki 2.yi :)İlk iki foto arasında da ikinci kadınsı sadece kadınların girebildiği bir kuaför düşün oraya birinci mi gitse alırlar yoksa ikinci mi
Bence ikisini de almalılar. Ben olsam asla ayırmam.İlk iki foto arasında da ikinci kadınsı sadece kadınların girebildiği bir kuaför düşün oraya birinci mi gitse alırlar yoksa ikinci mi
Peki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsıİkinci desen de neden ikinci diyor övgü bekliyor mükemmel bir kadın olmuŞsun,sen söylemesen trans olduğunu asla anlamazdık dememizi bekliyor
ee tabiki ikinci girer biz sadece yüz hatları ile yorum yaptık tamam ikinci daha kadın duble kadınİlk iki foto arasında da ikinci kadınsı sadece kadınların girebildiği bir kuaför düşün oraya birinci mi gitse alırlar yoksa ikinci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?