- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
pardon?Saça takti
Bu yuz cok guzel duruyor burda kesinlikle bu kaslarinda kalin olsun biraz daha cok ince hos durmuyorPeki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
Senide bana sokarım bırakmam pesiniBana kufur edersin artik
Bu hale gelirsen ilk fotodan daha kadınsı olursun evet,ama şuan erkeksi üzgünüm ama böyle.üstelik değer mi be kardeş bıçak altına yatmaya,kendini olduğun gibi sev.senin ilacın maneviyattaPeki bu hale gelsem de mı ilki daha kadınsı
Bence üçüncü resim daha kandinsiBu kadın hangi kadın ilk olan mi ikinci olan mi yoksa 3 mü kim bu kadın
Kim olmak istiyüyürrr
Ya burdaBak bu fotoda kadınsı işte,baya baya kadınsı duruyor
Ban demiyek de banlanmayakSenide bana sokarım bırakmam pesini
Ben gidiom Mune gelecek şimdiBence üçüncü resim daha kandinsi
Ya ilk foto tamamen kadın gibi mı ki bu hale gelmem gereksin ki anca ondan daha kadınsı olayımBu hale gelirsen ilk fotodan daha kadınsı olursun evet,ama şuan erkeksi üzgünüm ama böyle.üstelik değer mi be kardeş bıçak altına yatmaya,kendini olduğun gibi sev.senin ilacın maneviyatta
Bu kadın hangi kadın ilk olan mi ikinci olan mi yoksa 3 mü kim bu kadın
Kim olmak istiyüyürrr
Bu yuz cok guzel duruyor burda kesinlikle bu kaslarinda kalin olsun biraz daha cok ince hos durmuyor
Burda da kadınsı ama bazı küçük hilelere ihtiyacın var.
Ayda nir kere acilir bu konu duzenli olarak sonra banlanir uslanmaz ablamiz yine ayni konuyu acar banlanir yine yine agzi yanmaz yinr acar ayni konuyuBen gidiom Mune gelecek şimdibeynim yandı artık bura çok ses getirir ben almiyim mahalle.kavgasina donecek
Tmm kuzum hadi gel biz kendi köyümüze gidelimciceklerim iki fotonunda konuyu acan sahsa ait oldugunu düsünmüyorum.
Belliki birisiyle dalga gecmeye cabalıyor.
Her iki goto hakkındada yorum yapmayın gercek sahipleriyle mahkemelik olmayın mune gecende öyle bir örnek verdiydide
Dili yananciceklerim iki fotonunda konuyu acan sahsa ait oldugunu düsünmüyorum.
Belliki birisiyle dalga gecmeye cabalıyor.
Her iki goto hakkındada yorum yapmayın gercek sahipleriyle mahkemelik olmayın mune gecende öyle bir örnek verdiydide
Peki burda o siyah gömlekli olandan daha mı erkeksiBurda da kadınsı ama bazı küçük hilelere ihtiyacın var.
Hala sabırla cevap veriyorum.ilkinin yüz hatları daha kadınsı.onun saçını uzatsan ufak tefek bi kaç estetik olsa makyajla falan harika kadın olur.valla anlaşılamayacak derecede trans olanlar gördüm ben.ama sizin yüz hatlarınız daha erkeksi duruyor.evet makyaj yapmışsınız dudaklar dolgu mu bilmiyorum artık,kaşlar kavisli falan ama erkek olduğunuz çok belli.bakınca aaaa bu kadın diyemiyorum maalesef ki.trans olduğunuz belli yani baya bayaYa ilk foto tamamen kadın gibi mı ki bu hale gelmem gereksin ki anca ondan daha kadınsı olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?