Hangisinin yüz hatları daha kadınsı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hale gelirsen ilk fotodan daha kadınsı olursun evet,ama şuan erkeksi üzgünüm ama böyle.üstelik değer mi be kardeş bıçak altına yatmaya,kendini olduğun gibi sev.senin ilacın maneviyatta
Ya ilk foto tamamen kadın gibi mı ki bu hale gelmem gereksin ki anca ondan daha kadınsı olayım

Bu kadın hangi kadın ilk olan mi ikinci olan mi yoksa 3 mü kim bu kadın
Kim olmak istiyüyürrr
Bu yuz cok guzel duruyor burda kesinlikle bu kaslarinda kalin olsun biraz daha cok ince hos durmuyor

ciceklerim iki fotonunda konuyu acan sahsa ait oldugunu düsünmüyorum.
Belliki birisiyle dalga gecmeye cabalıyor.
Her iki foto hakkındada yorum yapmayın gercek sahipleriyle mahkemelik olmayın mune gecende öyle bir örnek verdiydide

Ben gidiom Mune gelecek şimdi beynim yandı artık bura çok ses getirir ben almiyim mahalle.kavgasina donecek
Ayda nir kere acilir bu konu duzenli olarak sonra banlanir uslanmaz ablamiz yine ayni konuyu acar banlanir yine yine agzi yanmaz yinr acar ayni konuyukisir dongu devam eder bu sekilde

Tmm kuzum hadi gel biz kendi köyümüze gidelim

Dili yanan

Ya ilk foto tamamen kadın gibi mı ki bu hale gelmem gereksin ki anca ondan daha kadınsı olayım
Hala sabırla cevap veriyorum.ilkinin yüz hatları daha kadınsı.onun saçını uzatsan ufak tefek bi kaç estetik olsa makyajla falan harika kadın olur.valla anlaşılamayacak derecede trans olanlar gördüm ben.ama sizin yüz hatlarınız daha erkeksi duruyor.evet makyaj yapmışsınız dudaklar dolgu mu bilmiyorum artık,kaşlar kavisli falan ama erkek olduğunuz çok belli.bakınca aaaa bu kadın diyemiyorum maalesef ki.trans olduğunuz belli yani baya baya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…