- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi oyamengmeng
-
EvetPeki burda o siyah gömlekli olandan daha mı erkeksi
Peki burda da ondan daha erkeksi miHala sabırla cevap veriyorum.ilkinin yüz hatları daha kadınsı.onun saçını uzatsan ufak tefek bi kaç estetik olsa makyajla falan harika kadın olur.valla anlaşılamayacak derecede trans olanlar gördüm ben.ama sizin yüz hatlarınız daha erkeksi duruyor.evet makyaj yapmışsınız dudaklar dolgu mu bilmiyorum artık,kaşlar kavisli falan ama erkek olduğunuz çok belli.bakınca aaaa bu kadın diyemiyorum maalesef ki.trans olduğunuz belli yani baya baya
Bu biraz daha iyi evetPeki burda da ondan daha erkeksi mi
Gozlerin cok guzelmisPeki burda da ondan daha erkeksi mi
Sen böyle böyle tüm galerini bize göstereceksin galiba ?Peki burda da ondan daha erkeksi mi
Bunla siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha erkeksiBu biraz daha iyi evet
Bu foto ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha erkeksiGozlerin cok guzelmis
Ogrenince hayatında ne değişecekBu foto ile siyah gömlekli kıyaslansa hangisi daha erkeksi
Lütfen çok merak ediyorum lütfenOgrenince hayatında ne değişecek
Ciddi misiniz arya hanımGozlerin cok guzelmis
Bence senin kafan guzel sarhoşsunLütfen çok merak ediyorum lütfen
Lütfen sen siyah gömlekli ile kıyaslaBence senin kafan guzel sarhoşsunkiizzzz SELIN CIGERCI ILE KENDINI KARSILASTIR . O da erkekti kadin olmus
Ciddiyim hic olmadigim kadar gozler guzel gercektenCiddi misiniz arya hanım
Peki cidden birinci daha mı kadınsı bak ciddi soruyorumBak bacım sacını güzelleştir biraz koyu olabilir şu bembeyaz makyajdan vazgeç abartı makyajdan da gayet güzel olursun yotubeda makyaj videolarima bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?