Hanımefendi olmak..

secildes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
21
1
1
32
Iyi aksamlar kızlar
Kızlar ben kendimi hani böyle hanımefendi oturmayi kalkmayı bilen kadınlar vardır ya hic öyle hissetmiyorum.
Evet küfür eden saçmalayan bir insan dadeğilim ama ne bileyim
Mesela bazı tanıdıklarım var, kızlar konuşma tarzıyla bile ben farklıyım diye bağırıyorlar resmen.
Hatta bazen instagram hesaplarına bakıyorum yani orda bile bu fark görülür mu mesela kız her seyi paylaşmıyor hesabında bir fotoğraf atıyor selfie yapmış ama o kadar cool görünüyor ki
Ben yediğim yemekten tut basit koymasam da olur fotoğraflarla dolmuş sayfam
Çevirmenim üniversite mezunuyum ve hala daha kendimi geliştiriyorum
Mesela instagram hesabında ben o biyografi yerinde nişanlımla tarihimi yazmışım klasik herkes de aynı gibi
Farklılık yok
Daha ağır olmak istiyorum
Fotoğraflarda 80 tane selfie basit basit atmisim
Bi yere gidiyoruz ay sürekli konuşuyorum susmak bilmiyorum
Bazen tane tane konuşmak isterken bir bakıyorum arka arkaya sanki rap müzik söylüyorum:)
Ve nisanlimda bazen bu konularda beni uyarıyor
Tabiri caizse ızmir kızları olur ya böyle cool takilirlar falan
Öyle olmak istiyorum çünkü bu halimden memnun değilim
Ve insanlardan uyarı aldıkça daha da mutsuz oluyorum
Bu bazen ilişkime iş hayatıma aile hayatıma da yansıyor
Nasıl söylesem yeni bir ben olmak istiyorum
Ne istedigimi ve derdimi umarım anlatabilmisimdir
Bu konuda bana akıl vermenizi rica ediyorum sizden
Bir liste bile olabilir :)
Harfiyen uyarim çünkü
Şimdiden teşekkür ediyorum
Lütfen cevapsız bırakmayın

Eski Türk filmlerinde ağza kalem koyma kafada kitapla yürüme dersleri mi alsan acaba
Bilemedim

Olduğun gibi ol nerde ne yapman gerektiğini bil yetee

Bunu değiştirmek çok zor olur. İnsan olmadığı gibi biri olduğunda kelimeler dahi iğreti duruyor, zorlama oluyor ve bu daha itici gözüküyor. Kendinizi olduğunuz gibi sevin. Keşke instagram olsa herkesin derdi sıkıntısı..

Siz dışardan hesaplara bakınca cool geliyordur emin olun instagram çok sahte bi yüz, herkesin sahte yüzü. Siz kendinizi bildiğiniz için beğenmiyorsunuzdur. Bunu hiç dikkate almadan geçiyorum bu yüzden.

Bunun dışında da ben de ağır olmak istedim bi dönem ama olamadım, çünkü karakterim böyle cıvıl cıvıl olmak, saçmalamak, bazen boş konuşmak, çok gülmek güzel napayım? Cool takılamıyorum çünkü mutlu ve kendim değilim. Karakterim bu, değişmez ve belki bende böyle güzelimdir

Siz de size yakışan karakterdesiniz bence. Yapmacık ve eğreti durur diğer her şey. Değişmeyin, kabullenin. Herkes aynı olacak değil.

Uyarıyı kimden alıyorsunuz bu arada? Nişanlınız mı

Ayrıca başkası gibi olmaya çalıştıkça
Mutlu olmazsın
Seni boyle seven sevgilin bile sana degıl bi başkasına aşık olmuş olacak
Seni sen olduğun ıcın seven insanlar olmalı

Hanfendi gibi olmak kişiye göre degısır
Şahsen ben esprimi yaparım hunharca kahkahamı patlatırım
Takıp takıştırır kokosta olurum
Yeri gelir erkek Fatma gibi işimi de yaparım
Yeri gelir taklit yapar eğlenirim
Elli tane foto çekerim çekilirim
Can'ım nasıl isterse öyle konuşurum bu kaba argo degıl elbet
Ve sizin tarif ettiğiniz gibi coolll olcammm diye parçalayan insanları ay uzak olsun benden yA :)

Oyle kolay degisir mi ki mizac. Anca torpulenir bence. Ben nasıl birden ortami ele geciren birine donusemeyeceksem senin de cok konusma huyun degismez. Senin karakterini yargilamayacak insanlari al hayatina bence.

Aslında bunlar insanın içinden gelir biraz..
Seni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri kendin sıralamışsın aslında. O zaman onları değiştirerek başla.
Değişmeyen tek şey değişimdir demişler, katılıyorum.
Insanın bazen sıkıldığı ve bunaldığı zamanlar olabiliyor.
Spora başlamanı tavsiye edebilirim kilo vermek yada almaktan ziyade çok iyi bir ilaçtır rahatlamak için..
Cool olmak son zamanlarda hanımefendiliğin diğer adı oldu, hanımefendi kelimesinin suyu çıkmış sanki..
Daha az konuş öz konuş o zaman . Madem hesabında yazan tarihten rahatsız oluyorsun kaldır o zaman onu. Farklı bişey yaz mezun olduğun uni. Mesleğin vs. gibi.
Giyim tarzında makyaj stilinde bazı değişiklikler yapabilirsin.
Mutlu olmanı sağlayan ne varsa onu yap bence daha da bir öneri bulamadım..

Ozaman sen, sen olmazsin.
Bende bir ortama ilk girdigim de sert gorunuyorum lek konusmam gozlemlerim ama soguk gorunurum.bu iyi degil daha sevimli gorunmeliyim ama o da yapmacik olur cunku icimden gelemz.
Sunu yalabilirsin ama cok konusuyorum demissin sorular sorarak karsiyi konustuurup dinleyici kalabilirsin.
Su donem de inst.d paylasim degil onu hic kullanmamak cooluk bana gore.

Fazla konusmayacaksiniz o zaman. Gerektigi yerde gereken kadar. Fazla resimde paylasmayin.

Beni takip et diyormusum tamam tamam ovunmuyorum

On dusun bir soyle.Aklina gelen herseyi soyleme.Gercekten yedigini ictigini her adimini bildirenler basit gozukuyor bunun farkinda olman bile bir adimdir.

O tarihin devamina sakin
Kocasinin bitanesi
Kaynanasinin tek gelini
Erzurum kizi
Van gelini yazma vururum :)

Sen o kızlardan olmak istemiyorsun, öyle olmak zorunda bırakılıyorsun.
Kişilik ve karakter elbise gibidir nasıl biçilmişse o.
Öyle biride olsan onlarda eleştiriliyor mükemmel değiller.
Tarkan ne demiş; başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
Seni seven böyle sevsin.
Bende kokoşum,ama buda eleştiriliyor böyle olmayan kişiler tarafından.
Yani senin olduğun her kalıpta, sana zıt olan herkes seni eleştirir.

Allahım nolur kocasının(kocişkosunun) birtanesi aysenın annesi evinin hanımı evli mutlu çocuklu cümleleri bitsin artık nolur :)

Aslında oyle olmak istiyorum ve degisebilicegime de inanıyorum sadece bunu nasıl yaparım onu bilmiyorum. Havalı olmak değil istediğim yanlış anlamayın sadece bazı kuralların olması dışardan bakıldığında nasıl desem ki ağır gözükmek..

Sag altta cevapla var her mesajda kime ne yazmak istiyorsan ona tiklayip alinti yaparsan daha net cevaplar alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…