Fazla konusmayacaksiniz o zaman. Gerektigi yerde gereken kadar. Fazla resimde paylasmayin.Iyi aksamlar kızlar
Kızlar ben kendimi hani böyle hanımefendi oturmayi kalkmayı bilen kadınlar vardır ya hic öyle hissetmiyorum.
Evet küfür eden saçmalayan bir insan dadeğilim ama ne bileyim
Mesela bazı tanıdıklarım var, kızlar konuşma tarzıyla bile ben farklıyım diye bağırıyorlar resmen.
Hatta bazen instagram hesaplarına bakıyorum yani orda bile bu fark görülür mu mesela kız her seyi paylaşmıyor hesabında bir fotoğraf atıyor selfie yapmış ama o kadar cool görünüyor ki
Ben yediğim yemekten tut basit koymasam da olur fotoğraflarla dolmuş sayfam
Çevirmenim üniversite mezunuyum ve hala daha kendimi geliştiriyorum
Mesela instagram hesabında ben o biyografi yerinde nişanlımla tarihimi yazmışım klasik herkes de aynı gibi
Farklılık yok
Daha ağır olmak istiyorum
Fotoğraflarda 80 tane selfie basit basit atmisim
Bi yere gidiyoruz ay sürekli konuşuyorum susmak bilmiyorum
Bazen tane tane konuşmak isterken bir bakıyorum arka arkaya sanki rap müzik söylüyorum:)
Ve nisanlimda bazen bu konularda beni uyarıyor
Tabiri caizse ızmir kızları olur ya böyle cool takilirlar falan
Öyle olmak istiyorum çünkü bu halimden memnun değilim
Ve insanlardan uyarı aldıkça daha da mutsuz oluyorum
Bu bazen ilişkime iş hayatıma aile hayatıma da yansıyor
Nasıl söylesem yeni bir ben olmak istiyorum
Ne istedigimi ve derdimi umarım anlatabilmisimdir
Bu konuda bana akıl vermenizi rica ediyorum sizden
Bir liste bile olabilir :)
Harfiyen uyarim çünkü
Şimdiden teşekkür ediyorum
Lütfen cevapsız bırakmayın
Allahım nolur kocasının(kocişkosunun) birtanesi aysenın annesi evinin hanımı evli mutlu çocuklu cümleleri bitsin artık nolur :)Beni takip et diyormusumtamam tamam ovunmuyorum
On dusun bir soyle.Aklina gelen herseyi soyleme.Gercekten yedigini ictigini her adimini bildirenler basit gozukuyor bunun farkinda olman bile bir adimdir.
O tarihin devamina sakin
Kocasinin bitanesi
Kaynanasinin tek gelini
Erzurum kizi
Van gelini yazma vururum :)
Aminnnn :)Allahım nolur kocasının(kocişkosunun) birtanesi aysenın annesi evinin hanımı evli mutlu çocuklu cümleleri bitsin artık nolur :)
Buldumcuk gibi inş amin çok amin :))Aminnnn :)
Sag altta cevapla var her mesajda kime ne yazmak istiyorsan ona tiklayip alinti yaparsan daha net cevaplar alirsin.Aslında oyle olmak istiyorum ve degisebilicegime de inanıyorum sadece bunu nasıl yaparım onu bilmiyorum. Havalı olmak değil istediğim yanlış anlamayın sadece bazı kuralların olması dışardan bakıldığında nasıl desem ki ağır gözükmek..
Ayyy aynenAllahım nolur kocasının(kocişkosunun) birtanesi aysenın annesi evinin hanımı evli mutlu çocuklu cümleleri bitsin artık nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?