• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar, anneler bir bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence doğru yapıyorsun yalnız bırakmayarak. Duyduğumuz gördüğümüz haberlere bakarsak bu pisliğin nereden kimden geleceği belli değil. Öz babaları dedeleri amcaları duyuyoruz. Baksan kimse kocasından babasından kpinden böyle kötülük beklemez ama yaşayanlar nasıl yaşıyor. Çocuklar büyük ihtimal çok temiz çok düzgün çocuklardır sonuçta dünyanın hepsi sapık değil çok şükür. Ama ya o daha az olan ihtimal denk gelirse? Önlem almak iyidir.

Aslında ben bu Emre Yıldır olayını okuyup unutmuştum. Ama beni çook etkilemişti. O zaman bebeğim bile yoktu. Şimdi bebeğimden sonra dan diye aklıma geldiği gibi çıkmadı sonra 😔

Ay ne kadar abartiyosunuz ya otursun evinde otursun evinde diyerek yüzde 90 çocuğun aklından böyle şeytanlık geçmez yüzde 10 Luk kısımda umarım size düşmemiştir çocuk dayısının amcasının evine gelemicekmi böyle bir zihniyeti yüzünden sürekli kontrol edersiniz takipte olursunuz yeterli yani
Zaten öyle yapıyorum. İhtimal dahi olsa almak istemiyorum. Sizin çocuğunuz olursa ya da varsa daha rahat davranırsınız. Ben cinselliği yeni yeni keşfeden, cinsel dürtüleri zirvede ve keşifte olan birey istemiyorum evimde. Bu kadar

Merhaba kızlar

Şu anlık sorun olmayan ama önümüzdeki zamanlarda sorun olabilecek bir şey hakkında danışacağım size

Kızım henüz 1.5 yaşında. Eşimin ailesi bize baya uzak bir şehirde. Eşim zaten ailesinden kimseyle görüşmüyor, araları bozuk. Ama aralarından iki yeğeniyle görüşür. Özellikle bir tanesiyle arası baya iyi. O yeğeni bize bu yaz geldi 1 hafta kaldı. 16 yaşında bir çocuk zaten.

İlk iki üç gün aklıma kötü bir şey gelmese de, iki gün sonra içgüdüsel olarak yeğeniyle kızımı aynı odada anlık da olsa tek bırakmamaya başladım. Mutfakta dakikalık olarak işim olsa bile eşim lavabodaysa mesela gelmesini bekledim, sonra kendim mutfağa geçtim. (Bu arada eşim öğretmen olduğu için yazın evde sürekli)

Ben aslında bu kadar pimpirikli bir insan değildim ama şu an bu kadar pimpirikli olduğum için rahatsız da değilim. Abartıyorsun diyenler açıp Emre Yıldır diye aratsın Google'dan tabi kaldırabilen okusun...

Her neyse konuya geleyim. Yeğeni, 8 yıldır evliyim ilk kez evime geldi. Ama eşim bu yeğenini, bir de aynı yaşta diğer yeğenini çağırıp duruyor. İşte "seneye de gelirsiniz, yok sen gelmedin seni de bekliyorum" bilmem ne. Aileleriyle de görüşmediği için başıboş şekilde geliyorlar. Ben evimde artık kızım varken bu şekilde erkekler istemiyorum. Bu senelik kafam rahat ama seneye yaz, sonraki yaz gelirlerse istemiyorum diye bunu eşime nasıl söyleyebilirim?

Eşim, benim kasıtlı olarak bebeğimle yeğenini aynı odada tek bırakmadığımı fark etmiş ve anlayışla karşıladığını söyledi söylemesine de madem benim kaygılarımın farkındasın neden hâlâ "gelin gelin" ısrar ediyorsun değil mi? Herkes otursun evinde

Bence yaptığınız doğru bir şey. Bu yaptığınız kimseye kötü bir ima değil. Ergen, henüz yetişkin olmayan 7/24 görmediğiniz insanlar sonuçta, onlarda bilmeden yanlış bir cümle bile kurabilirler.

Ama misafir çağrırken size fikrini sorması gerekir eşinizin. Sizden habersiz uzun süreli çağırması doğru değil.

Bence yaptığınız doğru bir şey. Bu yaptığınız kimseye kötü bir ima değil. Ergen, henüz yetişkin olmayan 7/24 görmediğiniz insanlar sonuçta, onlarda bilmeden yanlış bir cümle bile kurabilirler.

Ama misafir çağrırken size fikrini sorması gerekir eşinizin. Sizden habersiz uzun süreli çağırması doğru değil.

Yani ben çocuğu tanımıyorum bile. Sadece eşimin yeğeni olduğu için birkaç kez daha 11-12 yaşındayken gördüğüm biri. Çok haklısınız zaten bu konuyu konuşacağım vakti gelince

Yani ben çocuğu tanımıyorum bile. Sadece eşimin yeğeni olduğu için birkaç kez daha 11-12 yaşındayken gördüğüm biri. Çok haklısınız zaten bu konuyu konuşacağım vakti gelince

KEndi yeğeniniz bile olsa, bir hafta sizde kalsa bir fenalık gelebilir. Sonuçta bunun yemeği var, bulaşığı var, kullandığı tuvaleti temizlemesi var. Ben sizi haksız bulmadım. Bana kalırsa haklısınız.

olumsuz bi hava mı sezinlediniz yeğende?

benim kendi kuzenlerim var, kızımı (2,5 yaş) çok seviyorlar, atarlar tutarlar oynarlar ama benim aklıma hiç öyle kötü bişey gelmedi bu zamana kadar..
aynen bende tam bunu yazacaktım
benim iki numara sevimli bir kızdır yani sıcakkanlı konuşkan
genelde hep sever akrabalar vs
çok evhamlıyımdır bende aklıma hiç öyle şeyler gelmedi
ya da geçmişten bir travmanız var ya da çocuklardan hoşlanmadınız

eğer gerçekten iyi çocuklarsa eşinize de üzüldüm.. hiç akrabası kalmayacak görüştüğü

Kiziniza birsey yapar korkusu biraz abarti geldi bana ama temkinli olmak gerekir mi evet, yalniz birakmazsiniz olur biter.

Benim anlamadigim nokta ise, koskoca yasini basini almis adam 16 yas erkek cocugunda ne buluyor da size yalniz basina kalmaya geliyor, orasini anlamadim.
rahat rahat sigara içiyordur mesela :)
ya da dayısı/amcası gezdiriyor yediriyor içiriyordur
burada bir kayın konusu varsı konu sahibi bizde rahat sigara içiyor diye bizden çıkmıyor derdi konusunda :)

aynen bende tam bunu yazacaktım
benim iki numara sevimli bir kızdır yani sıcakkanlı konuşkan
genelde hep sever akrabalar vs
çok evhamlıyımdır bende aklıma hiç öyle şeyler gelmedi
ya da geçmişten bir travmanız var ya da çocuklardan hoşlanmadınız

eğer gerçekten iyi çocuklarsa eşinize de üzüldüm.. hiç akrabası kalmayacak görüştüğü
Öncelikle eşimin kendi tercihi anne baba kardeşleriyle görüşmemesi. Bunun için üzülemeyeceğim çünkü kendi aralarında aşamadıkları sorunları var. Beni bağlamıyor.

Evet yeğeni de olsa tanımadığım biri ve benle çok iletişimi yok. Doğulu eşim, orda erkek çocukları yengesi de olsa mesafeli olarak yetiştiriliyor, en azından eşimin tarafı böyle. Tanımıyorum yani anlayacağınız, kapalı kutu

eşinizin sizinle konuşmadan gel yeğenim kal demesi size saygısızlık, buna tamam. evde yatılı kalacak kişiye kadın daha fazla hizmet ediyor yoruluyor genelde (eşiniz kendisi ağırlamalı mesela ,bence, zaten evdeymiş)
içininiz rahat etmiyorsa yalnız bırakmazsınız, bu da tamam.

ama adam amca ya da dayı, yeğenlerinin eve gelmesinde ben bir beis göremiyorum. kaldı ki aynı şehirde yaşamıyorsunuz ya da yakın yerlerde. uzaktan geliyorlar anladığım... atıyorum Van'dan gelse İzmir 1500 km . kalmasa geldiğine değmez ki :D ben 600 km yol gidince ertesi gün yerimden kalkamıyorum..

sizin hiç mi yeğeniniz yok? (benim var, bana da gelirler ben de giderim)
siz hiç mi akrabalarınızla görüşmüyorsunuz?

ileride kızınızın etrafında hiç akrabası yakını olmayacak mesela, böyle herkesten esirgerseniz, kardeş de yapmazsanız tek başına bir insan olacak. farklı kimse tanımadan saksıda çiçek gibi büyütmeyin gözünüzü seveyim şu çocukları. tamam tek bırakmayın da bırakın insanlarla diyalog kursun.
Allah korusun size ya da babasına bir şey olsa ileride bu kız sudan çıkmış balığa döner

şimdiye kadar görüşmemişsiniz şu anda da 16 yaşındalar diye anksiyeteniz tavan yapmış, tamam ama siz gelmesinler deseniz olan bu kadarcık akrabalığı da bitireceksiniz.

KEndi yeğeniniz bile olsa, bir hafta sizde kalsa bir fenalık gelebilir. Sonuçta bunun yemeği var, bulaşığı var, kullandığı tuvaleti temizlemesi var. Ben sizi haksız bulmadım. Bana kalırsa haklısınız.
ciddi olamazsınız ya
insan kendi yeğenine de fenalık geçirmez

eşinizin sizinle konuşmadan gel yeğenim kal demesi size saygısızlık, buna tamam. evde yatılı kalacak kişiye kadın daha fazla hizmet ediyor yoruluyor genelde (eşiniz kendisi ağırlamalı mesela ,bence, zaten evdeymiş)
içininiz rahat etmiyorsa yalnız bırakmazsınız, bu da tamam.

ama adam amca ya da dayı, yeğenlerinin eve gelmesinde ben bir beis göremiyorum. kaldı ki aynı şehirde yaşamıyorsunuz ya da yakın yerlerde. uzaktan geliyorlar anladığım... atıyorum Van'dan gelse İzmir 1500 km . kalmasa geldiğine değmez ki :KK70: ben 600 km yol gidince ertesi gün yerimden kalkamıyorum..

sizin hiç mi yeğeniniz yok? (benim var, bana da gelirler ben de giderim)
siz hiç mi akrabalarınızla görüşmüyorsunuz?

ileride kızınızın etrafında hiç akrabası yakını olmayacak mesela, böyle herkesten esirgerseniz, kardeş de yapmazsanız tek başına bir insan olacak. farklı kimse tanımadan saksıda çiçek gibi büyütmeyin gözünüzü seveyim şu çocukları. tamam tek bırakmayın da bırakın insanlarla diyalog kursun.
Allah korusun size ya da babasına bir şey olsa ileride bu kız sudan çıkmış balığa döner

şimdiye kadar görüşmemişsiniz şu anda da 16 yaşındalar diye anksiyeteniz tavan yapmış, tamam ama siz gelmesinler deseniz olan bu kadarcık akrabalığı da bitireceksiniz.

ciddi olamazsınız ya
insan kendi yeğenine de fenalık geçirmez

Niye geçirmesin? Her insan farklı, her insanın ev düzeni ev hali farklı, misafir ağırlamak zor geliyor olabilir.

Merhaba kızlar

Şu anlık sorun olmayan ama önümüzdeki zamanlarda sorun olabilecek bir şey hakkında danışacağım size

Kızım henüz 1.5 yaşında. Eşimin ailesi bize baya uzak bir şehirde. Eşim zaten ailesinden kimseyle görüşmüyor, araları bozuk. Ama aralarından iki yeğeniyle görüşür. Özellikle bir tanesiyle arası baya iyi. O yeğeni bize bu yaz geldi 1 hafta kaldı. 16 yaşında bir çocuk zaten.

İlk iki üç gün aklıma kötü bir şey gelmese de, iki gün sonra içgüdüsel olarak yeğeniyle kızımı aynı odada anlık da olsa tek bırakmamaya başladım. Mutfakta dakikalık olarak işim olsa bile eşim lavabodaysa mesela gelmesini bekledim, sonra kendim mutfağa geçtim. (Bu arada eşim öğretmen olduğu için yazın evde sürekli)

Ben aslında bu kadar pimpirikli bir insan değildim ama şu an bu kadar pimpirikli olduğum için rahatsız da değilim. Abartıyorsun diyenler açıp Emre Yıldır diye aratsın Google'dan tabi kaldırabilen okusun...

Her neyse konuya geleyim. Yeğeni, 8 yıldır evliyim ilk kez evime geldi. Ama eşim bu yeğenini, bir de aynı yaşta diğer yeğenini çağırıp duruyor. İşte "seneye de gelirsiniz, yok sen gelmedin seni de bekliyorum" bilmem ne. Aileleriyle de görüşmediği için başıboş şekilde geliyorlar. Ben evimde artık kızım varken bu şekilde erkekler istemiyorum. Bu senelik kafam rahat ama seneye yaz, sonraki yaz gelirlerse istemiyorum diye bunu eşime nasıl söyleyebilirim?

Eşim, benim kasıtlı olarak bebeğimle yeğenini aynı odada tek bırakmadığımı fark etmiş ve anlayışla karşıladığını söyledi söylemesine de madem benim kaygılarımın farkındasın neden hâlâ "gelin gelin" ısrar ediyorsun değil mi? Herkes otursun evinde
Tam hormonları burnundan fışkıran yaşta bir erkekle tabi ki yalnız bırakmayın. Gayet doğru davranmışsınız. Eşinizle açık açık konuşun. Yeğenleri geliyorsa gelsin ama ya dışarda vakit gecirsinler ya da tetikte olmaya devam edin.

Niye geçirmesin? Her insan farklı, her insanın ev düzeni ev hali farklı, misafir ağırlamak zor geliyor olabilir.
bu kadına yenge olduğu için misafir gibi geliyor olabilir de
yeğeni insanın misafir olmaz ki yeğen o adı üstünde....eşinin misafiri değil, yeğeni.

+ kadın ben evime külliyen toptan misafir istemiyorum dememiş, öyle diyorsa konu bambaşka olur zaten.

bu kadına yenge olduğu için misafir gibi geliyor olabilir de
yeğeni insanın misafir olmaz ki yeğen o adı üstünde....eşinin misafiri değil, yeğeni.

+ kadın ben evime külliyen toptan misafir istemiyorum dememiş, öyle diyorsa konu bambaşka olur zaten.

Senede bir gelen insandan da gocunmayıverin bi zahmet

Arkadaşlar sizin için misafir ağırlamak zor olmayabilir. Ama zor gelen ya da sırf keyfinden misafir ağırlamak, uğraşmak istemeyen birine bir şey diyemezsiniz. Bu kuralı olan bir şey değil, herkesin kendi durumuna kalmış bir şey.

Arkadaşlar sizin için misafir ağırlamak zor olmayabilir. Ama zor gelen ya da sırf keyfinden misafir ağırlamak, uğraşmak istemeyen birine bir şey diyemezsiniz. Bu kuralı olan bir şey değil, herkesin kendi durumuna kalmış bir şey.
işte herkesin kendi durumuna kalamıyor

kadın evli ya hani???

eşi de ağırlamak istiyor. hadi bakalımmmm.

kaldı ki kadın belki kendi akrabalarını arkadaşlarını da ağırlıyordur onu da bilmiyoruz bile.

Buradaki misafir agirmalamali konular bana tuhaf geliyor hep.
Kimsenin evine normal ya da yatılı misafir gelmiyor demek ki. Bi biz uzaylı gibi kalmışız. 🫠

Eşinizin ailesinden tek görüştüğü o yeğenleriymis, kendini iyi hissetmek için de çocuklarla iletişim kurup çağırmak istiyor. Bır hafta olmaz biraz daha az olur, eşiniz birkac gün izin alır ne bileyim bulunur bir yolu. Adamin tek aile bağını da evimde istemiyorum diye kesmeyi istemek hiç doğru gelmedi bana.

Son düzenleme:
Onlar geldigi zaman eşiniz de sanırım evde oluyor değil mi, yoksa ne alaka hem işe gidecek hem de misafir çağıracak.

Buradaki misafi agirmalamali konular bana tuhaf geliyor hep.
Kimsenin evine normal ya da yatılı misafir gelmiyor demek ki. Bi biz uzaylı gibi kalmışız. 🫠

Eşinizin ailesinden tek görüştüğü o yeğenleriymis, kendini iyi hissetmek için de çocuklarla iletişim kurup çağırmak istiyor. Bır hafta olmaz biraz daha az olur, eşiniz birkac gün izin alır ne bileyim bulunur bir yolu. Adamin tek aile bağını da evimde istemiyorum diye kesmeyi istemek hiç doğru gelmedi bana.
zaten 2 sene sonra üniversiteli çağda olacaklar
çağırsan da gelmezler
adam bu köprüden önceki son çıkış diyodur, amimiyet kurmak amcası/dayıı olduğunu hissettirmek için son zaman

Onlar geldigi zaman eşiniz de sanırım evde oluyor değil mi, yoksa ne alaka hem işe gidecek hem de misafir çağıracak.
konuda yazıor öğretmenmiş hep evdeymiş
ama bence hep evde olmasına ek olarak atıyorum mangal vs yapmalı mesela, kendisi plan yapıp alıp gezdirmeli yani kadına ben çağırıyorum sen ağırla demesin, buna ben okeyim :D

zaten 2 sene sonra üniversiteli çağda olacaklar
çağırsan da gelmezler
adam bu köprüden önceki son çıkış diyodur, amimiyet kurmak amcası/dayıı olduğunu hissettirmek için son zaman

konuda yazıor öğretmenmiş hep evdeymiş
ama bence hep evde olmasına ek olarak atıyorum mangal vs yapmalı mesela, kendisi plan yapıp alıp gezdirmeli yani kadına ben çağırıyorum sen ağırla demesin, buna ben okeyim :KK70:
Aynen öyle, bir iki zaten gelmezler.
Ki eş zaten evdeymis yazın, öğretmen olduğu için.
Ne olur yeğeni gelip bir hafta kalsa?
Konu sahibi yalnızda kalmıyor gelen gençlerle zaten.
Bilemedim nereden baksam hakli gelmedi konu sahibi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X