Hanımlar az zamanım kaldı karar veremiyorum tüp bebek için yardımcı olur musunuz

Busraa3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
76
33
3
31
Merhabalar 3 senedir sebepsiz infertilite ile mücadele sonucunda tüp bebeğe karar verdim 2 hastane ile görüştüm birisi medipol üniversitesi hastanesi Gonca hoca diğeri bahçeci Fulya Kübra hoca daha önce deneyimi olan var mı hangisi seçmeliyim bahçeci de benden bir çok test istendi bunları nerede yaptırabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi 10 gün içinde karar vermem lazım kafam çok karıştı

Eklentiler

• image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 216
Merhabalar öncelikle hakkınızda hayırlısi olsun bu testlerin hepsi devlet Hastanesi'nde yaptırabilirsin ben bahceci daha öncesinde olan testleri kabul ediyorlar diye biliyorum keşke gittiğin de sorsaydi bu testleri devlette yaptırsam olur mu diye olduğun ilde kadın hastalıkları doğum infertiliteden sıra alıp bütün testleri yaptırabilirsin zaten kan tahlilleri ertesi güne çıkıyor bence sen bahceciyi ara öyle net öğren bacım

Bana başka bi yerde yaptırabilirsiniz dediler de devlet sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyordum zaten daha seçim yapamadım bahçeci ile mi devam edeceğim bilmiyorum siz böyle bir süreç yaşadınız mı bahçeciyi önerir misiniz

Tüp bebekte en gelişmiş bahçeci diye biliyorum cevremden duydugum kadarıylada öyle biliyorum yanı devlette butun testlerı yapıyorlar sağlık ocagındada yapıyorlar galıba

Merhaba bu testleri yaptırıcaksanız devlet yada sehir hastanesinde yaptırın hepsi orda bakılıyor saglık ocagında d vitamini testi yapılmıyor sadece devlet sehir hastanelerinde yapılıyor. Ben hepsini sehirhastanesinde kadın dogum dan randevu alıp kagıdı da götürüp yaptırdım sonuclar da 2 güne cıktı.

Ben de çoğunu şehir hastanesinde yaptırdım. Ekstra genetik testlerini de şehir hastanesine yaptırdım. Başka yerden test kabul ediyorlar. Bahçeci Fulya kübra hanıma gidiyorum. Benim de daha çok yeni ancak çok araştırdım. Oranları yüksek olduğu için tercih ettim. Ücretsiz ön görüşme şansınız var bir gidip görüşün derim

Ben bahçeci ile ön görüşme yaptım Kübra hanımla yapma şansım olmadı Özkan bey ile yaptım ama Kübra hanımla devam etmek istiyorum medipol ulaşım açısından daha yakın diye tercih edecektim ama bahçeci daha çok aklıma yatıyor testleri yaptırıp 10 gün sonra başlayacağım inşallah bende hepimiz için hayırla sonuçlansın inşallah

Aminn inşallahh Başladınız mı bu arada ben bu hafta yeni başladım inşallah güzell sonuçlarız alırız

Aminn inşallahh Başladınız mı bu arada ben bu hafta yeni başladım inşallah güzell sonuçlarız alırız
Yarın muayeneye gidicem başlıyorum inşallah biraz endişe sardı içimi ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum iğnelerden korkuyorum tek başıma yapabilir miyim diye de bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende bugün başlayacağım hayırlısıyla iğnelere çok da korkuyorum ama tedavi gören arkadaşlarım korkulduğu gibi değil diyorlar alışıyormuş vücut. Kübra hanımla mı ilerliyorsunuz. Hemen hemen başlangıçta nasıl ilerleyecek bahsediyorlar.

Selamlar, bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. Boşuna para vermeyin özelde.

Evet Kübra hanımla başladık bugün hayırlısıyla ilk iğnemide oldum endişelerim sorularım son buldu sadece rahim dinlendirme olacak ona biraz üzüldüm hemen olsun bitsin istiyordum da nasip bekleyeceğiz artık

Ben bahçecide kübra hocayla görüştüm,ilgisizdi içime sinmedi. Ayrıca bahçeci rahim dinlendirme adı altında bile ücret talep ediyo,sadece para odaklı. O yüzden orda yaptırmadım. Daha önce medipolde çalışan daha sonra kendi muayenehanesini açan bi doktor buldum. Görüşmeye gittim o kadar ilgili ve bilgiliydi ki. Panikle gitmiştik moralimiz bozuktu eşimle ama doktorun odasından gülerek çıktık ve ona güvendik. Elinden gelenin en iyisini de yaptıgına inanıyorum. İşlemlerinide istanbul tüp bebek merkezinde yapıyor. Belki görüşmek isterseniz doktorum Burcu Aydın Boyama

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım bende pazartesi günü başladım sürece iğnelere bahçecide Özkan bey ile başladık banada rahim dinlendirme yapıcağını söyledi bende senin gibi hemen olmasını istiyodum ama dondurulmuş transfer daha iyi diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben Kübra hanımı sevdim en azından benimle ilgiliydi açıklayıcı konuştu evet rahim dinlendirmeye gerçekten para alıyorlar banada uygulanacak çikolata kistlerim olduğu için ama oranın laboratuvarına güveniyorum inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlanır

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarımızıda konuşuruz burada Bana rahim dinlendirmeyi çikolata kistim ve miyomum olduğu için önerdi onları yok edersek etkisini en aza düşürürsek tutunma şansı daha da artar dedi öylelilikle başladık çokta bilgim yok inşallah güzel sonuçlar alırız sana neden önerdi

Banada fazla yumurtam olduğu için önerdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…