Merhabalar öncelikle hakkınızda hayırlısi olsun bu testlerin hepsi devlet Hastanesi'nde yaptırabilirsin ben bahceci daha öncesinde olan testleri kabul ediyorlar diye biliyorum keşke gittiğin de sorsaydi bu testleri devlette yaptırsam olur mu diye olduğun ilde kadın hastalıkları doğum infertiliteden sıra alıp bütün testleri yaptırabilirsin zaten kan tahlilleri ertesi güne çıkıyor bence sen bahceciyi ara öyle net öğren bacımKimse yok mu
Merhaba bu testleri yaptırıcaksanız devlet yada sehir hastanesinde yaptırın hepsi orda bakılıyor saglık ocagında d vitamini testi yapılmıyor sadece devlet sehir hastanelerinde yapılıyor. Ben hepsini sehirhastanesinde kadın dogum dan randevu alıp kagıdı da götürüp yaptırdım sonuclar da 2 güne cıktı.Merhabalar 3 senedir sebepsiz infertilite ile mücadele sonucunda tüp bebeğe karar verdim 2 hastane ile görüştüm birisi medipol üniversitesi hastanesi Gonca hoca diğeri bahçeci Fulya Kübra hoca daha önce deneyimi olan var mı hangisi seçmeliyim bahçeci de benden bir çok test istendi bunları nerede yaptırabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi 10 gün içinde karar vermem lazım kafam çok karıştı
Aminn inşallahhBen bahçeci ile ön görüşme yaptım Kübra hanımla yapma şansım olmadı Özkan bey ile yaptım ama Kübra hanımla devam etmek istiyorum medipol ulaşım açısından daha yakın diye tercih edecektim ama bahçeci daha çok aklıma yatıyor testleri yaptırıp 10 gün sonra başlayacağım inşallah bende hepimiz için hayırla sonuçlansın inşallah
Yarın muayeneye gidicem başlıyorum inşallah biraz endişe sardı içimi ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum iğnelerden korkuyorum tek başıma yapabilir miyim diye de bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızAminn inşallahhBaşladınız mı bu arada ben bu hafta yeni başladım inşallah güzell sonuçlarız alırız
Bende bugün başlayacağım hayırlısıyla iğnelere çok da korkuyorum ama tedavi gören arkadaşlarım korkulduğu gibi değil diyorlar alışıyormuş vücut. Kübra hanımla mı ilerliyorsunuz. Hemen hemen başlangıçta nasıl ilerleyecek bahsediyorlar.Yarın muayeneye gidicem başlıyorum inşallah biraz endişe sardı içimi ne diyecek nasıl olacak bilmiyorum iğnelerden korkuyorum tek başıma yapabilir miyim diye de bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Selamlar, bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. Boşuna para vermeyin özelde.Merhabalar 3 senedir sebepsiz infertilite ile mücadele sonucunda tüp bebeğe karar verdim 2 hastane ile görüştüm birisi medipol üniversitesi hastanesi Gonca hoca diğeri bahçeci Fulya Kübra hoca daha önce deneyimi olan var mı hangisi seçmeliyim bahçeci de benden bir çok test istendi bunları nerede yaptırabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi 10 gün içinde karar vermem lazım kafam çok karıştı
Evet Kübra hanımla başladık bugün hayırlısıyla ilk iğnemide oldum endişelerim sorularım son buldu sadece rahim dinlendirme olacak ona biraz üzüldüm hemen olsun bitsin istiyordum da nasip bekleyeceğiz artıkBende bugün başlayacağım hayırlısıyla iğnelere çok da korkuyorum ama tedavi gören arkadaşlarım korkulduğu gibi değil diyorlar alışıyormuş vücut. Kübra hanımla mı ilerliyorsunuz. Hemen hemen başlangıçta nasıl ilerleyecek bahsediyorlar.
Teşekkür ederim hepsini devlette yaptırdımSelamlar, bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. Boşuna para vermeyin özelde.
Ben bahçecide kübra hocayla görüştüm,ilgisizdi içime sinmedi. Ayrıca bahçeci rahim dinlendirme adı altında bile ücret talep ediyo,sadece para odaklı. O yüzden orda yaptırmadım. Daha önce medipolde çalışan daha sonra kendi muayenehanesini açan bi doktor buldum. Görüşmeye gittim o kadar ilgili ve bilgiliydi ki. Panikle gitmiştik moralimiz bozuktu eşimle ama doktorun odasından gülerek çıktık ve ona güvendik. Elinden gelenin en iyisini de yaptıgına inanıyorum. İşlemlerinide istanbul tüp bebek merkezinde yapıyor. Belki görüşmek isterseniz doktorum Burcu Aydın BoyamaBana başka bi yerde yaptırabilirsiniz dediler de devlet sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyordum zaten daha seçim yapamadım bahçeci ile mi devam edeceğim bilmiyorum siz böyle bir süreç yaşadınız mı bahçeciyi önerir misiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEvet Kübra hanımla başladık bugün hayırlısıyla ilk iğnemide oldum endişelerim sorularım son buldu sadece rahim dinlendirme olacak ona biraz üzüldüm hemen olsun bitsin istiyordum da nasip bekleyeceğiz artık
Merhaba canım bende pazartesi günü başladım sürece iğnelere bahçecide Özkan bey ile başladık banada rahim dinlendirme yapıcağını söyledi bende senin gibi hemen olmasını istiyodum ama dondurulmuş transfer daha iyi diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet Kübra hanımla başladık bugün hayırlısıyla ilk iğnemide oldum endişelerim sorularım son buldu sadece rahim dinlendirme olacak ona biraz üzüldüm hemen olsun bitsin istiyordum da nasip bekleyeceğiz artık
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ben Kübra hanımı sevdim en azından benimle ilgiliydi açıklayıcı konuştu evet rahim dinlendirmeye gerçekten para alıyorlar banada uygulanacak çikolata kistlerim olduğu için ama oranın laboratuvarına güveniyorum inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlanırBen bahçecide kübra hocayla görüştüm,ilgisizdi içime sinmedi. Ayrıca bahçeci rahim dinlendirme adı altında bile ücret talep ediyo,sadece para odaklı. O yüzden orda yaptırmadım. Daha önce medipolde çalışan daha sonra kendi muayenehanesini açan bi doktor buldum. Görüşmeye gittim o kadar ilgili ve bilgiliydi ki. Panikle gitmiştik moralimiz bozuktu eşimle ama doktorun odasından gülerek çıktık ve ona güvendik. Elinden gelenin en iyisini de yaptıgına inanıyorum. İşlemlerinide istanbul tüp bebek merkezinde yapıyor. Belki görüşmek isterseniz doktorum Burcu Aydın Boyama
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarımızıda konuşuruz buradaMerhaba canım bende pazartesi günü başladım sürece iğnelere bahçecide Özkan bey ile başladık banada rahim dinlendirme yapıcağını söyledi bende senin gibi hemen olmasını istiyodum ama dondurulmuş transfer daha iyi diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Banada fazla yumurtam olduğu için önerdi canımHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarımızıda konuşuruz buradaBana rahim dinlendirmeyi çikolata kistim ve miyomum olduğu için önerdi onları yok edersek etkisini en aza düşürürsek tutunma şansı daha da artar dedi öylelilikle başladık çokta bilgim yok inşallah güzel sonuçlar alırız sana neden önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?