Hanımlar az zamanım kaldı karar veremiyorum tüp bebek için yardımcı olur musunuz

Ben de ilk haftayı bitirdim. Taze transfer düşündüğünden bahsetmişti Kübra hanım.
Bakalım hayırlısı sorun olmazsa bu şekilde ilerleyeceğiz. Benim ani amh düşüklüğüm vardı. Yumurta konusunda da bir bilgi vermediler ama yarın soracağım. Hayırlısı hepimiz içinn
 
Peki ilaç olarak sizlere ne önerdiler. Bana 5 günlük kullanım için gonal f300 verdiler günlük 300 vurdum. Yorumlarda hep daha az görünce bir tedirgin oldum da sizlere de sorayım dedim.
 
Peki ilaç olarak sizlere ne önerdiler. Bana 5 günlük kullanım için gonal f300 verdiler günlük 300 vurdum. Yorumlarda hep daha az görünce bir tedirgin oldum da sizlere de sorayım dedim.
Banada 5 günlük 300 doz verdi bugün kontrolüm vardı Kübra hanım yoktu ışık hanım baktı 2 günlük daha 300 doz yazdı cumaya opu olur dedi hayırlısı büyümüş gelişmiş kaç tane olduğunu tam sormadım ama 10 dan fazla saydı inşallah kaliteli olur hakkımızda hayırlısı
 
Ayy çok sevindim bana da büyük ihtimalle pazartesi olur dediler Hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum
 
Benimde bugündü kontrolüm banada pazartesi dedi 300 doz yine verdi aynı gün olacağız sanırım hayırlısı olsun inşallah
Opu oldunuz mu nasıl geçti Ben biraz heyecanlıyım dün opu oldum. Bugün aradılar ancak aklıma takılan bir kaç şey var. Size de sormak istedim. Embriyolara Genetik yaptırdınız mı. Bana gerek yok dediler ama herkes başarısız olması durumunda keşke yapsaydık bu sefer de genetik deneyelim diyebiliyorlar dediler. Biraz kafam karıştı açıkçası.
 
Geçmiş olsun bende dün oldum. Bugün aradılar bilgi verdiler ama bende genetik yaptırmadım onun hakkında konuşmadık bile hocayla siz isterseniz sorun bende çok şey soramadım kaçıncı gün donduracağı hakkında bilgi verdi mi size
 
Size de geçmiş olsunn. Ben de soramadım çok işlerine karışmak gibi olmasın diye ama bir yandan da merak ediyorum. Bana başından beri taze planlıyorum demişlerdi. Perşembe, cuma ya da cumartesi transfer dediler. Bugün sadece döllenmiş olanlardan bahsedildi kalitesi zaten 3. Günden önce belli olmazmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…