Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Hanımlar bakar mısınız

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Just Happy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
588
838
53
32
merhaba öncelikle.
Konuya geçeyim benim 1 buçuk yaşında oğlum var ve daha yeni işe başladım.
Oğlumu bu durumda kreşe vermek durumunda kaldık çünkü güveneceğim kimse yok.
Annem de bakamaz.
Henüz başlamadı ama salı gününden itibaren başlayacak.
Çok üzülüyorum çok erken olduğunu düşünüyorum,bu yaşta çocuğunu veren ve olumsuz anlamda çocukta büyük değişim yaşayan var mı?

Annenin bakması olumlu bir durum olmuş çocuk ve sizin acinizdan bence .Bir baskasi baksa daha farklı olurdu diye düşünüyorum.Umarım çok etkilenmez cocugun

İnsan kıyamıyor tabi ama bence evde büyüyenlere göre , hele de erken yaşta kreşe verileceği için algısı daha açık olur, daha sosyal olur ve girişken olur ileride diye düşünüyorum. Yani bence artısı olur.

Annenin bakması olumlu bir durum olmuş çocuk ve sizin acinizdan bence .Bir baskasi baksa daha farklı olurdu diye düşünüyorum.Umarım çok etkilenmez cocugun

Annesi bakmıyor ki canım. Kreşe gidecek yavru salı günü. :68:

**
Üzülmeyin,insanlar çalışabilmek için daha erken zamanlarda dahi vermek zorunda kalıyorlar. Kalbinizi ferah tutun. :68:

Annesi bakmıyor ki canım. Kreşe gidecek yavru salı günü. :KK68:

**
Üzülmeyin,insanlar çalışabilmek için daha erken zamanlarda dahi vermek zorunda kalıyorlar. Kalbinizi ferah tutun. :KK68:
Sadece takıldığım konular var.
psikolojisini etkiler mi?
Yada iyi bakarlar mı yavruma

Bakarlar elbet.
Onlar eğitimli,donanımlı bu iş için yetiştirilmiş kişiler. :68:
Psikolojisini etkilemez ufak olduğu için. Belki 10 sene siz baksanız 11. Sene yeni bakım durumu onu afallatırdı ama şuan bence bozulmaz.
Ha ben size herşey gül bahçesi demiyorum ama işte kendimce olumlu taraf buluyorum. :68:

Tek sorun sağlık açısından olur diye düşünüyorum. Krese ilk başlayınca bir süre hastalıklar yaşanıyor. İkiniz için de hayırlısı olsun. Yine de çok şükür büyümüş düşünsene 6 aylık bebeğini kreşe vermek zorunda olanlar ne yapsın...

Iki arkadaşım da o yaşta çocuklarını krese vermişti.Biri çok memnunken,diğeri pedegog pedegog gezmek zorunda kalmıştı..
Yani çok olumlu dönüş alanı da var büyük sorunlar yaşayanı da..
Tamamen yaşayıp göreceğiniz bir durum malesef.

Ben okulöncesi öğretmeniyim kreşte. Yaşı çok küçük ama okul ve öğretmenler iyi ise korkmayın. Sınıfta kaç bebiş olucakmış beslenme listesi nasılmış neler yapıyorlarmış iyice araştırın olur mu Allahım iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu

Tek sorun sağlık açısından olur diye düşünüyorum. Krese ilk başlayınca bir süre hastalıklar yaşanıyor. İkiniz için de hayırlısı olsun. Yine de çok şükür büyümüş düşünsene 6 aylık bebeğini kreşe vermek zorunda olanlar ne yapsın...
Hasta olmasına da dayanamıyorum ama başka çarem yok maalesef

Hasta olmasına da dayanamıyorum ama başka çarem yok maalesef

Şimdiden vitamin takviyelerine başla canım inşallah kolaylıkla atlatirsiniz ilk günler zor olacak ama düzen oturunca herşey yoluna girecek üzülme :)

Ben okulöncesi öğretmeniyim kreşte. Yaşı çok küçük ama okul ve öğretmenler iyi ise korkmayın. Sınıfta kaç bebiş olucakmış beslenme listesi nasılmış neler yapıyorlarmış iyice araştırın olur mu Allahım iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu
Sordum aslında ama hatırlamıyorum şimdi 6 yada 8 sesi galiba bu sayılar normal mi? Amin sağolun

benim kızım 15 aylıkken başladı kreşe gitmeye
inanın çok işe yaradı
ilkokula başladıgında hiç zorlanmadık
gayet sosyal ve girişken bir çocuk

Back
X