- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Just Happy
-
Annenin bakması olumlu bir durum olmuş çocuk ve sizin acinizdan bence .Bir baskasi baksa daha farklı olurdu diye düşünüyorum.Umarım çok etkilenmez cocugun
Annem bakmıyorAnnenin bakması olumlu bir durum olmuş çocuk ve sizin acinizdan bence .Bir baskasi baksa daha farklı olurdu diye düşünüyorum.Umarım çok etkilenmez cocugun
İnşallah öyle olurİnsan kıyamıyor tabi ama bence evde büyüyenlere göre , hele de erken yaşta kreşe verileceği için algısı daha açık olur, daha sosyal olur ve girişken olur ileride diye düşünüyorum. Yani bence artısı olur.
.
Annesi bakmıyor ki canım. Kreşe gidecek yavru salı günü.
**
Üzülmeyin,insanlar çalışabilmek için daha erken zamanlarda dahi vermek zorunda kalıyorlar. Kalbinizi ferah tutun.
Sadece takıldığım konular var.
Annesi bakmıyor ki canım. Kreşe gidecek yavru salı günü.
**
Üzülmeyin,insanlar çalışabilmek için daha erken zamanlarda dahi vermek zorunda kalıyorlar. Kalbinizi ferah tutun.
.
Ay evet fena olmuş o zaman yazdıklarım.Batirmisim..
.Annem bakmıyor
Sadece takıldığım konular var.
psikolojisini etkiler mi?
Yada iyi bakarlar mı yavruma
Amin. Çok sağolun.
Pardon canim.nasıl öyle anlamissam artık..
.
Allaha emanet edip beraber geçirdiğiniz zamanların kalitesini daha da arttırarak çocuğuna olumsuz etkilenmemesi açısından faydalı olabilirsin bence..Allah yardımcın olsun
Ben okulöncesi öğretmeniyim kreşte. Yaşı çok küçük ama okul ve öğretmenler iyi ise korkmayın. Sınıfta kaç bebiş olucakmış beslenme listesi nasılmış neler yapıyorlarmış iyice araştırın olur mu Allahım iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrunuzuSadece takıldığım konular var.
psikolojisini etkiler mi?
Yada iyi bakarlar mı yavruma
Hasta olmasına da dayanamıyorum ama başka çarem yok maalesefTek sorun sağlık açısından olur diye düşünüyorum. Krese ilk başlayınca bir süre hastalıklar yaşanıyor. İkiniz için de hayırlısı olsun. Yine de çok şükür büyümüş düşünsene 6 aylık bebeğini kreşe vermek zorunda olanlar ne yapsın...
Hasta olmasına da dayanamıyorum ama başka çarem yok maalesef
Sordum aslında ama hatırlamıyorum şimdi 6 yada 8 sesi galiba bu sayılar normal mi? Amin sağolunBen okulöncesi öğretmeniyim kreşte. Yaşı çok küçük ama okul ve öğretmenler iyi ise korkmayın. Sınıfta kaç bebiş olucakmış beslenme listesi nasılmış neler yapıyorlarmış iyice araştırın olur mu Allahım iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu
Kaç kişi olcak öğretmen olarak sınıfta mesela yardımcı falanSordum aslında ama hatırlamıyorum şimdi 6 yada 8 sesi galiba bu sayılar normal mi? Amin sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?