- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Just Happy
-
Hem de çok zor.Şimdiden vitamin takviyelerine başla canım inşallah kolaylıkla atlatirsiniz ilk günler zor olacak ama düzen oturunca herşey yoluna girecek üzülme :)
Onu sormadım aslında ama 2 kişi yeterli mi?Kaç kişi olcak öğretmen olarak sınıfta mesela yardımcı falan
Bilemiyorum ki, okula gidince herşeyi sorun bence bir de velilerle de iletişime geçin takip edin her içiniz rahatlar hem de kafanızdakiler kalkar ortadan. Bu arada ne kadar ücret ödüyorsunuzOnu sormadım aslında ama 2 kişi yeterli mi?
Çok sevindim benim oğlanda öyle olur inşallah.benim kızım 15 aylıkken başladı kreşe gitmeye
inanın çok işe yaradı
ilkokula başladıgında hiç zorlanmadık
gayet sosyal ve girişken bir çocuk
Ben 24 saat yanında olan iyi bir annedir dedim mi?1.5 erken mi ? ben 2.5 aylikken ise basladim . hayatinizin tamamini duygusalllik uzerine kurgulamayin. 24 saat yaninda olan iyi bir annedir diye bir kanun kaide yok. hayata bir sekilde baslamak zorundasiniz
merhaba öncelikle.
Konuya geçeyim benim 1 buçuk yaşında oğlum var ve daha yeni işe başladım.
Oğlumu bu durumda kreşe vermek durumunda kaldık çünkü güveneceğim kimse yok.
Annem de bakamaz.
Henüz başlamadı ama salı gününden itibaren başlayacak.
Çok üzülüyorum çok erken olduğunu düşünüyorum,bu yaşta çocuğunu veren ve olumsuz anlamda çocukta büyük değişim yaşayan var mı?
öteki odaya gittiğimde peşimden gelir bakalım nasıl alışacak.Bir dönem kreşte çalışırken sizin bebişiniz gibi bir bebekle ilgilenmiştim. İlk başlarda emin olun sizin içinde onun içinde zor olabilir ama siz hiç merak etmeyin bir haftaya kalmaz alışır. Sizden ayrılırken ağlayabilir mızıldanabilir ama siz kararlı olup işe gitmeniz gerektiğini akşam onu alacağınızı anlatın. Her ne kadar anlamıyor desenizde emin olun anlıyorlar. Benim ilgilendiğim bebekte anne veya babasından ayrılırken ağlıyordu. İçeri geçtiğimizde şen şakrak oluyordu, nazı size olacak yani :)
Yeme içme konusunda sıkıntınız varsa toplu ortamlarda çocuklar daha iyi yemek yiyorlar.. Ve örnek alacağı abileri ablaları olacak onun orada :)
Evet yarın tekrar gidip herşeyi konuşurum.Bilemiyorum ki, okula gidince herşeyi sorun bence bir de velilerle de iletişime geçin takip edin her içiniz rahatlar hem de kafanızdakiler kalkar ortadan. Bu arada ne kadar ücret ödüyorsunuz
tam olarak suanda neden ben boyle duygusalim diye dusunurken bunu okudum. inanin meraktan soruyum fitrat gereğimi duygusalligi 2. plana atiyorsunuz yoksa bunun için caba gosteriyormusunuz1.5 erken mi ? ben 2.5 aylikken ise basladim . hayatinizin tamamini duygusalllik uzerine kurgulamayin. 24 saat yaninda olan iyi bir annedir diye bir kanun kaide yok. hayata bir sekilde baslamak zorundasiniz
öteki odaya gittiğimde peşimden gelir bakalım nasıl alışacak.
Ben kesin kararlı olurum ona eminim.
Evet yemek yeme konusu çok sıkıntılı ama orda sadece onun yaşındakiler var yani küçükler için bu kreş iyi örnek arkadaşları olur inşallah.
Çok teşekkür ederim sağolunSadece yaşıtlarının olacağı bir kreş sizin için daha avantajli o zaman. O kurumda çalışan kişiler o yaş grubundaki çocuklar ile daha ilgili ve bilgilidir büyük ihtimal.
Siz kararlılığınızı bozmayın gerisi çok kolay olacak
tam olarak suanda neden ben boyle duygusalim diye dusunurken bunu okudum. inanin meraktan soruyum fitrat gereğimi duygusalligi 2. plana atiyorsunuz yoksa bunun için caba gosteriyormusunuz
aksine fitrat geregi oyle degilim. burclara ne kadar inanirsiniz bilmem ama balik burcuyum. duygusallik hat safhada. herkes ister bebegi yaninda olsun . ama hayatin sundugu bazi durumlar herseye eşit saglanmayabiliyor.
düşünüyorum da rabbim dermansiz dert vermesin evet bebegimin yaninda olmayabilirim calisabilirim isteklerine cevap vermek adina. ileride iyi bir egitim adina..
yani cocugu bırakıyorum gidiyorum diye vicdan yapiliyor da gezmeye gidilmiyor ki hayati kazanmaya gidiyorsun . cevremde gordugum kadariyla calismayan annelere cocuklar gereginden fazla bagli. hayat kalitesini dusurecek kadar. verimli zaman gecirmek cok onemlidir. o benim pamugum kimse kiyamaz bebegine. caresiz dert olmasin sagligina birsey olmasin . bunları dusunuyorum. sadece derdimiz bu olsun nedir ki...
Ben staj yapmıştım bi anaokulunda bizde yaş olarak sınıflar vardı.. gayet güzel bi ortam eğitici öğretici oyunlar gelişimi açısından da iyi olur sen üzülme canım sonuçta işini bilen insanlar çalışıyor. Için rahat olsunmerhaba öncelikle.
Annem de bakamaz.
Çok üzülüyorum çok erken olduğunu düşünüyorum,bu yaşta çocuğunu veren ve olumsuz anlamda çocukta büyük değişim yaşayan var mı?
Bu yine iyiymiş oğlun daha büyük arkadaşım 7-8 aylık bir kreşe ya da bakıcıya bırakacak çünkü daha fazla evde kalmasına izin Yok 6 ay ücretsiz izin dahil... artık eskisi gibi değil ki annelerimiz evde kalmıştı vs benim yeğenimde gitmişti ve kötü olduğunu düşünmüyorum çünkü daha çok açıldı erken yaşta yabancı insanlarla iletişim kurmayı öğrendi vs.merhaba öncelikle.
Annem de bakamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?