Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim..içimi o kadar rahatlattınız kii..
aslında ben tanıyor olabileceğiniz de çıkmasından çok tarihe takıldım...benim bile zor hatırladığım bi tarihi neden yazmış olabilir sizce yıllardır kutladığımız tarih yerine ...bi de kadının doğum günü yani
Ne istiyorsunuz şu eski eşlerden anlamıyorum.
Çocukları var diyorsunuz.
Neden artniyet aranır eski eşle görüşmede anlamıyorum.
Ben önceleri yeni eş oldum. Sonra da eski eş.
Aklımın ucundan geçmedi eski eşiyle arasında bişey olabileceği.
Görüşebilir.
Çocukları var çünkü.
Facede ekli olsa ne olur. Ki ekli bile değil.
Birkaç hastalıklı eski eş hikayesi yüzünden bütün eski eşlere savaş açmayın.
saygı gösterin azıcık o çocukların annesine..
Ben bir de şunu anlamadım, başka bir hatun olsa idi facebook'ta problem yoktu da eski eş mi problem oldu. Bu gün siz de yeni eşsiniz, ama yarın bir gün aynı şey sizin de başınıza gelebilir, siz de eski eş olabilirsiniz. Kimse isteyerek boşanmaz ki. Şu ikinci eş travmasını atın kafanızdan lütfen ve biraz kendinizi sorgulayın. Madem bu kadar problem yapacaktınız, o zaman ilk evliliği olan biriyle evlenseydiniz.
bide bu eş yani. evlenmişler, düğünleri olmuş...belki çocukları var.. bir sürü ortak geçmişleri var. yani sizinle yaşadığı her şeyi onunla da yaşamış.....
hani aratsa bile normal bence, merak eder yani sonuçta............
günaydın kızlar...
dünden beri kendimi çok zor tutuyorum sizden fikir almadan hareket etmek istemedim, sorunum çağın illeti facebook...
ben eşimin 2. eşiyim ...ilk eşi benden bayaa büyük ben de gayet bakımlı hoş bi bayanım..eşimde hem bana hem çocuklarına çok düşkün biridir..bana bu konularda bi yanlışı olacağına aslında ihtimal vermem ama insan sonuçta içini bilemem, bugüne kadfar en ufak bi yanlışı olmasa da kimseye sonsuz güven besleyen biri değilim o da hata yapabilir..(bunları yorum yaparken belki merak edersiniz diye yazdım yanlış anlaşılmasın)
geçen gün eşimin facebook una girdim yanlışlıkla normalde girip karıştırmam ama tel de açık kalmış birden karşşıma çıktı..tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında bi baktım eski eşi..size ilk sorum şu listede ortak 1 arkadaşları var acaba bu yüzden mi yoksa bazen arama kısmında arattığımız kişiler de "tanıyor olabileceğiniz" şeklinde geliyor ya...yani acaba eşim onu aratmış mı yok sa tamamen tesadüf mü öğrenebilir miyim..
ikincisi bizim nikah ve düğün arasında 1 hafta var ve biz tabiki düğün tarihini kutlarız evlilik yıldönümü olarak..face de eşim evlilik tarihimize nikah gününü yazmış önce çok şaşırdım çünkü diğer tarihe o kadar alışkınız ki ben nikah tarihimizin farklı olduğunu aklıma bile getirmem. neyse eşime sordum " ne bileyim o aklıma geldi " dedi hiç üstünde durmadım...sonra geçen gün farkettim ki bizim nikah tarihi ile eski eşinin doğum günü aynı gün..acaba ona nispet olsun diye mi o tarihi yazdı diye düşündüm çok kötü oldum...
sizce bunu eşime sorsam mı?? hem hesap sormak istiyorum hem de durup dururken adamın aklına eski eşini getirmek de istemiyorum..
sizce ne yapayım ??paranoyaklık mı yapıyorum yoksa sormalı mıyım??soracaksam ne demeliyim???
çok teşekkür ederim vakit ayırıp fikir verenler için...
canım tam olarak hangi yazdığımı yanlış anladın bilemiyorum ama eşimin eski eşinden çocuğu yok ikimizin çocukları var onlara düşkün demek istedim. ayrıca farkındaysan eski eşiyle ilgili hiç artniyetli bişey söylemedim öyle bişey düşünmüyorum da, eşimden böyle bişey beklemediğimi de yazdım...
Hem bana hem çocuklarına dediğiniz için ilk eşinden olduğunu düşündüm.
Eğer hem bana hem çocuklarımıza deseydiniz yanlış anlamazdım sanırım.
Eski eşiyle artniyetli birşey söylemediniz evet ama ima ettiniz.
Neden eski eş facebookta karşınıza çıktı bunu sorguluyorsunuz. Ve kimseye sonsuz güvenmeyeceğinizden bahsediyorsunuz.
Tarih konusu da açıkçası çok talihsiz olmuş. Doğumgünüyle denk gelmesi.
Ben olsam ben de resmi günü yazardım düğünü değil.
Resmen evlendiğiniz gün o çünkü.
Eski eşinden büyük olduğunuzu ve bakımlı olduğunuzu yazmanız acaba içinizde bir kıskançlığa neden oldu mu diye düşündüm.
Öyle bileyse bence çok insani çok kadınca bir duygu bu.
Onunla bir evlilik yapıldı iyi ya da kötü.
Bana bu duygu anormal gelmiyor.
Ama araştırmayı ve acabaları bırakın bence.
İyi bir evliliğiniz var neden hayatınıza daih ediyorsunuz eski eşi.
Sadece düşünce bazında bile etmeyin.
canım haklısın çocuklarımız desem daha uygun olacakmış, öyle anlaşılacağını düşünemedim...eski eşi ve kendimle ilgili olanalrı yazarken özellikle parantez içinde yanlış anlaşılmasın yazdım bunun sebebi şu; tabiki bi insan eşinin hayatına geçmişte girmiş birilerini kıskanabilir bu gayet doğal...sadece kıskanmadığımı anlatabilmek için durumu izah ettim evliliklerinde içlerinde kalan bişey olmamış herşeyi tükettikleri için ayrılmışlar yani ne duygusal ne fiziksel kıskanmamı gerektirecek bi durum yok...bunu da sadece daha doğru yorum yapabilmek için soracağınızı düşündüm ve o yüzden yazdım...dediğim gibi araştırmadım hiçbirşeyi sadece karşıma çıktı bu durum ve tepki vermedim ama sonradan düşününce tepki vermem gerekirmiydi kıskanmammı gerektirecek bi durum mu acaba diye size sordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?