I ideal Guru Kayıtlı Üye 14 Eylül 2010 1.604 717 448 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi No408 #21 Bencede boşuna kuruntu yapmışsınız, bir ortak arkadaş olması yeterli araştırmasına gerek yok çıkabilir. Ve erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünemez, bence hiç aklına bile gelmemiştir tarih konusu, kafaya takılacak bir mevzu yok bence.
Bencede boşuna kuruntu yapmışsınız, bir ortak arkadaş olması yeterli araştırmasına gerek yok çıkabilir. Ve erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünemez, bence hiç aklına bile gelmemiştir tarih konusu, kafaya takılacak bir mevzu yok bence.
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi No408 #22 sizde kendi kendine dert arayanlardasınız takma kafana ben kafaya takılacak bişeyde göremedim zaten
hannesli Desert Rose Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 5.846 9.866 178 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi No408 #23 tek bir kişi bile olsa ortak çıkıyor orasını dert etmeyın.. eşin diyelim ki arattı bunu da dert etmemelisin insan sevmese de birşey hissetmese de mutlaka bir bakınıyor benim eniştem de boşandı 50 yasında tekrar cocuk sahıbı bıle oldu yeni eşinden... hala halamdan olan cocuklarına halamın neden eve gec geldıgını kımınle oldugunu falan sorar yada cocuklar kıskandrmak ıcın hayatında bırı var dedıgınde dırekt evlensın dunyayı basına yıkarım diye tepkı verir sevdiğinden cok istediğinden mi bencilliklerinden anca... eğer eşinin söz ve davranısların da ilk eşine dair bir şeyler bulmuyorsan sıkma canını derim
tek bir kişi bile olsa ortak çıkıyor orasını dert etmeyın.. eşin diyelim ki arattı bunu da dert etmemelisin insan sevmese de birşey hissetmese de mutlaka bir bakınıyor benim eniştem de boşandı 50 yasında tekrar cocuk sahıbı bıle oldu yeni eşinden... hala halamdan olan cocuklarına halamın neden eve gec geldıgını kımınle oldugunu falan sorar yada cocuklar kıskandrmak ıcın hayatında bırı var dedıgınde dırekt evlensın dunyayı basına yıkarım diye tepkı verir sevdiğinden cok istediğinden mi bencilliklerinden anca... eğer eşinin söz ve davranısların da ilk eşine dair bir şeyler bulmuyorsan sıkma canını derim