Geçen sene aynı şikayetlerle doktora gittim. Yalnız benim daha fenaydı, oluk oluk kan geldi bir seferinde çünkü. Doktor bana aşırı katı beslendiğimi ve çoook az su içtiğimi söyledi ve şunları önerdi. Lütfen siz de şimdi yazacaklarımı uygulayın:
Sabah kalkar kalkmaz hiçbir şey yemeden 1 büyük bardak ılık su için. Bağırsakları yumuşatır. Benim çok midem bulanırdı aç karnına su içmek. Ama çok şükür şimdi lıkır lıkır içiyorum :)
Sonra bol çeşitli kahvaltınızı yapın. Tereyağı ve reçelinizi ekmeğe sürüp yiyin. Biraz yağlı beslenin ki, bağırsakların o katılığı gitsin. Sonra da tuvaletiniz gelmese bile tuvalete gidin ve 10 dk ıkının çok zorlamadan. Bakın, tuvaletiniz gelmese bile bunu yapın. Daha sonra vücut bu düzene alışıp kendiliğinden ihtiyaç sinyalleri verecektir. Öğlen yemeğinde bir kase çorba ya da bir kase yoğurdun içine yulaf ezmesini dökün ve yiyin. Gün içerisinde mutlaka ama mutlaka çok su için. Çay, kahve özellikle de yeşil çay tüketin. Doktorun bana söyledikleri aynen bunlardı. Çok şükür ki şimdi iyiyim. Allah bir daha yaşatmasın o günleri, berbattı. Sizi çok iyi anlıyorum.
Yalnız şimdi doktora gittiğinizde size lağman uygulayacaktır büyük ihtimalle. Bu sizi rahatlatır. Çok geçmiş olsun..