- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
- Konu Sahibi BayramSekeri
geyik bölümüne yazdım kimse cvp vermedi bende burdan yazayım dedim hani şu yorumların altında güzel güzel sözler yazıyor ya bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geyik bölümüne yazdım kimse cvp vermedi bende burdan yazayım dedim hani şu yorumların altında güzel güzel sözler yazıyor ya bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen![]()
Maalesef nasil yapildigni bilmiyorum ve merak ediyordum:)
ama izin verirseniz bir soru daha ekleyeyim;
Nick in altinda yazan (yorumun altindaki degil) yaziyi da nasil yaptigmizi bilenler yazarsa ben de memnun olurum.
Sizin nickin altında yazan k.k pro yazan yerden mi bahsediyorsunuz?
Simay, kontrol paneli (sag ust)->imzani degistir (sol yan buton) kismindan ister yazi ister resim ekleyebilirsin imza olarak ve sonunda kaydetgeyik bölümüne yazdım kimse cvp vermedi bende burdan yazayım dedim hani şu yorumların altında güzel güzel sözler yazıyor ya bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen![]()
Athe senin sorunun cevabi kullanici kontrol paneli (sag ust)-> profili duzenle (sol yan buton)-> kisisel rutbe kismina istedigini yaz ve degisiklikleri kaydet, bitti gittiMaalesef nasil yapildigni bilmiyorum ve merak ediyordum:)
ama izin verirseniz bir soru daha ekleyeyim;
Nick in altinda yazan (yorumun altindaki degil) yaziyi da nasil yaptigmizi bilenler yazarsa ben de memnun olurum.
Simay, kontrol paneli (sag ust)->imzani degistir (sol yan buton) kismindan ister yazi ister resim ekleyebilirsin imza olarak ve sonunda kaydet
Athe senin sorunun cevabi kullanici kontrol paneli (sag ust)-> profili duzenle (sol yan buton)-> kisisel rutbe kismina istedigini yaz ve degisiklikleri kaydet, bitti gitti
Umarim iki soruyu da dogru anlamis ve yardimci olabilmisimdir![]()
Supersin!
Yaziyi bile duzeltcem diye gobegim catlamisti, imreniyorum senin gibilere
Aninda gelmen de ayri bir mesele, sen mi cok iyisin ben mi pek bi kismetliyim karar veremedim :))
Cok tesekkur ederim!
Simay, kontrol paneli (sag ust)->imzani degistir (sol yan buton) kismindan ister yazi ister resim ekleyebilirsin imza olarak ve sonunda kaydet
Athe senin sorunun cevabi kullanici kontrol paneli (sag ust)-> profili duzenle (sol yan buton)-> kisisel rutbe kismina istedigini yaz ve degisiklikleri kaydet, bitti gitti
Rica ederim:13:
Didik didik kurcaladigimdandirGuzel yorumun icin de sagol, begenemedim tekrar onceden begendigim icin
![]()
Teşekkür ederim deniycem peki pc den nasıl yapıcam bilginiz varmı acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pro üye olmadan imza yapamazsınız maalesef![]()
Pro uylik nedemrk nasil oluyoki
Bende bisey sorabilirmiyim.hani alinti yaparak cvpliyoruzya.bikactane alintiyi ayni anda nasil yapiyosunuz onu cozemedim.buarada bende telden giriyorum
Bende bisey sorabilirmiyim.hani alinti yaparak cvpliyoruzya.bikactane alintiyi ayni anda nasil yapiyosunuz onu cozemedim.buarada bende telden giriyorum