hanımlar bi bakın hele

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
geyik bölümüne yazdım kimse cvp vermedi bende burdan yazayım dedim hani şu yorumların altında güzel güzel sözler yazıyor ya bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen :54::54::54::54:

Telefonunuza Google Play'den kk uygulamasını indirin. Az kurcalayın ayarlarda görürsünüz. Yani kk'ya telefondan giriyorsanız yapabilirsiniz

Teşekkür ederim deniycem peki pc den nasıl yapıcam bilginiz varmı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geyik bölümüne yazdım kimse cvp vermedi bende burdan yazayım dedim hani şu yorumların altında güzel güzel sözler yazıyor ya bende yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen :54::54::54::54:

Maalesef nasil yapildigni bilmiyorum ve merak ediyordum:)
ama izin verirseniz bir soru daha ekleyeyim;

Nick in altinda yazan (yorumun altindaki degil) yaziyi da nasil yaptigmizi bilenler yazarsa ben de memnun olurum.

Nick in altinda yazan (yorumun altindaki degil) yaziyi da nasil yaptigmizi bilenler yazarsa ben de memnun olurum.

Sizin nickin altında yazan k.k pro yazan yerden mi bahsediyorsunuz?

Sizin nickin altında yazan k.k pro yazan yerden mi bahsediyorsunuz?

Telden giriyorum ve Kk App. degil mobil gorunum kullaniyorum birsuredir.
Dolayisiyla nickimin altinda oyle birsey yazdigni farketmemistim, sanirim orasi oluyor su an goremedigimden tam soyleyemiyorum.

Bazilari eski nicklerini bazilari 1-2 kelimeyle kendilerini ifade eden birseyler yaziyorlar oradan bahsediyorum.

Fakat konunuz dagilmasin. Sizin sordugunuz seyi ogrensem o da yeter :)

Simay, kontrol paneli (sag ust)->imzani degistir (sol yan buton) kismindan ister yazi ister resim ekleyebilirsin imza olarak ve sonunda kaydet :34:

Athe senin sorunun cevabi kullanici kontrol paneli (sag ust)-> profili duzenle (sol yan buton)-> kisisel rutbe kismina istedigini yaz ve degisiklikleri kaydet, bitti gitti:29:

Umarim iki soruyu da dogru anlamis ve yardimci olabilmisimdir:6:

Simay, kontrol paneli (sag ust)->imzani degistir (sol yan buton) kismindan ister yazi ister resim ekleyebilirsin imza olarak ve sonunda kaydet :34:

Athe senin sorunun cevabi kullanici kontrol paneli (sag ust)-> profili duzenle (sol yan buton)-> kisisel rutbe kismina istedigini yaz ve degisiklikleri kaydet, bitti gitti:29:

Supersin!

Yaziyi bile duzeltcem diye gobegim catlamisti, imreniyorum senin gibilere ;)

Aninda gelmen de ayri bir mesele, sen mi cok iyisin ben mi pek bi kismetliyim karar veremedim :))

Cok tesekkur ederim!

Supersin!

Yaziyi bile duzeltcem diye gobegim catlamisti, imreniyorum senin gibilere ;)

Aninda gelmen de ayri bir mesele, sen mi cok iyisin ben mi pek bi kismetliyim karar veremedim :))

Cok tesekkur ederim!

Rica ederim:13:

Didik didik kurcaladigimdandir:9: Guzel yorumun icin de sagol, begenemedim tekrar onceden begendigim icin:17::29:

Hexecim konu sahibi arkadaş yapamaz ki pro üye olması lazım :26:

Bende bisey sorabilirmiyim.hani alinti yaparak cvpliyoruzya.bikactane alintiyi ayni anda nasil yapiyosunuz onu cozemedim.buarada bende telden giriyorum

Pro uylik nedemrk nasil oluyoki

Bende bisey sorabilirmiyim.hani alinti yaparak cvpliyoruzya.bikactane alintiyi ayni anda nasil yapiyosunuz onu cozemedim.buarada bende telden giriyorum

Pro üye ücretli olanlar bir sefer alınıyor 30 tl bidaha ödeme olmuyor bak mesela ben kırmızıyım prolar öyle belli oluyor :34:
Ceptende öylemi bilmiyorum ama alıntı ile cevaplanın orda virgül gibi bişey varya ona tıkla sonra başka alıntı yapmak istediğin msja alıntı olarak cevapla de ikiside olur :34:

Kisi yorumunun altinda sol kotu icerik bildirim butonu ( unlem ! isareti olan)
Sagda ise " ve "+ var.
Arti isaretli olani farkli yorumlarda tiklayip sonra konuya cevap ver bolumunu ya da sadece tirnak isaretini tiklarsaniz o zamana kadar tum eklediginiz alintilar ayni pencerede cikar.

Bibi, pro olmayanlarda da goruyordum o nick alti yaziyi.
Fakat digerini bilmiyorum.

Tüh ya pro üyesi olmadığım için öyle güzel şeyler yazmayacağım neyse sağlık olsun... Cevap yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim:54::54:

Back
X