Hanımlar bir konuda fikir istiyorum

müstakil ev daha iyi ama çiçekle uğraşmak bahçeye bakmak hiç bana göre değil onun için apartman tercih ederdim siz bahçeyle uğraşmasını severseniz ona göre tercih yapın gerçekten zor bir karar

Bahçeyle uğraşmayı eşim çok sever bir de çocuğunuz var ikinciyi de düşünüyoruz bahçe çocuklara iyi olur fikrinde aslında haklida

O degilde, ben şuna sevindim. 17 yillik evlisiniz ve sukur ki aldatma vs. tarzi bir konu degil konunuz. Burda aldatilma konulari okuya okuya kafamiz oyle dolmus ki,boyle bir konu okuyunca, dunya hala yasanilasi bir yer, hala aldatmayan erkekler, mutlu kadinlar var diyorum. Allah baska dert vermesin.

İnş en doğru kararı verirsin cnm bahçede mangal keyfi de bi başka olur ayrıca organik sebze meyve yetiştirirsiniz annem damda neler yetiştirdi bahçesi olsa neler yapardı Allah bilir ve ileride torun torba orada koşuştururlar artık eşinde madem sana bırakıyor sende onun gönlünden geçeni biliyorsun onunda gönlü hoş olsun cnm hayırlı bir şekilde alın ve iii günlerde oturun İnş

Amin canım cumlemizeİnşallah eşim Allah var hakkını asla yemem çok mülayim ve anlayışlı bir insan bu gune kadar hiç sorun yaşamadık her konuda mutlaka fikrimi alır ve onu uygular biz de öyle kavga gürültü aldatma hiç olmadı çok şükür kızımızın bile üstünde benden çok hakkı vardır ki karşılığında kiz ona düşkün

Ne yalan söyleyeyim ben bile heyecanlandım adınıza.
Hayırlısı, sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturacağınız hangisiyse o olsun dilerim ki. :)

Allah razı olsun kardeşim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Bende heyecan yaptım kiradan bıktık ya

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Ay bahcenin adı bile heyecanlandiriyor beni. Dusunmeyin bile, toprakla ugrasmak, hayvan beslemek, komsu nazi cekmemek gibisi var mi...
Cocuklugum kisin apartman yazin mustakil bahceli evde gecti, hala da her yaz ordayiz, o aksamlari bahce sefalari, mangal keyifleri tadindan yenmez. Bizim mangal hep yanar mesela, patlican sogan domates patates kozleriz, misir yapariz, turk kahvesini, çayı mangalda yapariz butun yaz. Hepsi ayri bir zevk. Boyle bir firsatiniz varsa kacirmayin.

Ne kadar güzel anlattın ya içim gitti of ne güzel olur gerçekten tamam inşallah bu evi alacağım mangala beklerim herkesi o zaman

Bahçeli ev bir başka yaa. Yalnız kalmak istediginde, sinirlenince kendini atmaga iyidir mesela

Bahçeli evin en hoş yanı komşu nazı gürültüsü olmaması apartman yaşamında ses ve kapris cidden çok fazla oksursen bile yandan duyulur olmuş tuvalete giriyorsun o bile duyuluyor nefret ediyorum bu yönlerinden apartman yaşamının

Bence bahçeli ev olmali ama şahsi fikrim apartman olacaksa son kat olsun.elin delisiyle ugrasmayin.

Müstakil tabi ki. Apartman da yan komşu kapıyı çarptı. Yok yukardaki ses yaptı. Yok yukardaki halı silkeledi. Böyle dertleriniz olmaz.
Biz de apartman dairesi aldk sözlümle ama ilerde müstakil düşünüyoruz. Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…