- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi mervesivik
-
Duzenli ilaclarsaniz bisi olmaz.Isinma konusunda sorun olacağını sanmıyorum ama bahçe bakımı börtü böceği beni korkutuyor bir de merkeze uzak bir yer güvenlik nasıl olur bilemiyorum
merkeze uzak yer oldugu için kabul etmezdım ben
Ohoo bahçe bakımını hiç düşünmeyin siz :)
Sağlıklı sağlıklı besinler fena mı?
Hem bahçenin havası yeter:))
müstakil ev daha iyi ama çiçekle uğraşmak bahçeye bakmak hiç bana göre değil onun için apartman tercih ederdim siz bahçeyle uğraşmasını severseniz ona göre tercih yapın gerçekten zor bir karar
Ne yalan söyleyeyim ben bile heyecanlandım adınıza.Kulağa çok hoş geliyor organik domates biber temiz hava
İnş en doğru kararı verirsin cnm bahçede mangal keyfi de bi başka olur ayrıca organik sebze meyve yetiştirirsiniz annem damda neler yetiştirdi bahçesi olsa neler yapardı Allah bilir ve ileride torun torba orada koşuştururlar artık eşinde madem sana bırakıyor sende onun gönlünden geçeni biliyorsun onunda gönlü hoş olsun cnm hayırlı bir şekilde alın ve iii günlerde oturun İnşİnşallah en doğru kararı verebilirim çünkü bu güne kadar eşim her konuyu bana bıraktı gene bana bıraktı gönlün ne istiyorsa onu alalım dedi benim de bir zahmet artık eşimi de düşünmem gerek dimi
O degilde, ben şuna sevindim. 17 yillik evlisiniz ve sukur ki aldatma vs. tarzi bir konu degil konunuz. Burda aldatilma konulari okuya okuya kafamiz oyle dolmus ki,boyle bir konu okuyunca, dunya hala yasanilasi bir yer, hala aldatmayan erkekler, mutlu kadinlar var diyorum. Allah baska dert vermesin.
bahçeyle eşiniz uğraşacaksa o zaman hiç düşünmeyin bence müstakil evi tercih edip keyfini çıkarmaya başlayın :)Bahçeyle uğraşmayı eşim çok sever bir de çocuğunuz var ikinciyi de düşünüyoruz bahçe çocuklara iyi olur fikrinde aslında haklida
Ne yalan söyleyeyim ben bile heyecanlandım adınıza.
Hayırlısı, sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturacağınız hangisiyse o olsun dilerim ki. :)
İnş en doğru kararı verirsin cnm bahçede mangal keyfi de bi başka olur ayrıca organik sebze meyve yetiştirirsiniz annem damda neler yetiştirdi bahçesi olsa neler yapardı Allah bilir ve ileride torun torba orada koşuştururlar artık eşinde madem sana bırakıyor sende onun gönlünden geçeni biliyorsun onunda gönlü hoş olsun cnm hayırlı bir şekilde alın ve iii günlerde oturun İnş
bahçeyle eşiniz uğraşacaksa o zaman hiç düşünmeyin bence müstakil evi tercih edip keyfini çıkarmaya başlayın :)
Ay bahcenin adı bile heyecanlandiriyor beni. Dusunmeyin bile, toprakla ugrasmak, hayvan beslemek, komsu nazi cekmemek gibisi var mi...
Cocuklugum kisin apartman yazin mustakil bahceli evde gecti, hala da her yaz ordayiz, o aksamlari bahce sefalari, mangal keyifleri tadindan yenmez. Bizim mangal hep yanar mesela, patlican sogan domates patates kozleriz, misir yapariz, turk kahvesini, çayı mangalda yapariz butun yaz. Hepsi ayri bir zevk. Boyle bir firsatiniz varsa kacirmayin.
Bahçeli ev bir başka yaa. Yalnız kalmak istediginde, sinirlenince kendini atmaga iyidir mesela
Elin delilerinden çok çektim ya Allah kimseye cektirmesinBence bahçeli ev olmali ama şahsi fikrim apartman olacaksa son kat olsun.elin delisiyle ugrasmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?