- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi mervesivik
-
Müstakil tabi ki. Apartman da yan komşu kapıyı çarptı. Yok yukardaki ses yaptı. Yok yukardaki halı silkeledi. Böyle dertleriniz olmaz.
Biz de apartman dairesi aldk sözlümle ama ilerde müstakil düşünüyoruz. Allah nasip ederse
Ne kadar güzel anlattın ya içim gitti of ne güzel olur gerçekten tamam inşallah bu evi alacağım mangala beklerim herkesi o zaman
Alip yerlesince bize de resim at, gelemesek de gelmis kadar oluruz
Ayy inşallah bizde ev alacagiz daja dogrusu biz yaptiracagiz. Kesinlikle mustakil bence sana ait sadece ve en cok hosuma giden yani bahcesi ve Allah korusun herhangi bir depremde kurtulma oranin daha yüksek.
mustakil hem hırsız hemde böcek konusu yüzünden düşündürücü.Bence apartman dairesi daha iyi site içinde filan
Aynen. Ben 10 yıldan fazladır bahçeli evde yaşıyorum, apartman evi hiç özlemedim valla))Bahçeli evin en hoş yanı komşu nazı gürültüsü olmaması apartman yaşamında ses ve kapris cidden çok fazla oksursen bile yandan duyulur olmuş tuvalete giriyorsun o bile duyuluyor nefret ediyorum bu yönlerinden apartman yaşamının
Aynen. Ben 10 yıldan fazladır bahçeli evde yaşıyorum, apartman evi hiç özlemedim valla))
İnşallah , hayırlısı olsun yeter kiBende 17 yıldır kiradan bıktım artık evim evim güzel evim demek istiyorum
Ben apartman dairesi derim. İkisi de var ama biz apartman dairesinde oturuyoruz. Çünkü öncelikle kışın ısınması çok zor, bahçe sürekli bakım ister ve masrafı da epey vardır, hayvan beslersen her gittiğin tatil de yanında götürmen gerekecek, apartmana göre daha ıssız, temizliği zor, bahçeden dolayı ćabuk tozlanıyor. Bizim ev villa sitedeydi, herkesin bahçe ayrıydı bahçe zorluyordu, güvenlik ve diğer giderleri aylık 300- 400 gideri vardı. Ben apartmanı daha çok seviyorum. Tercih sizin.Merhabalar hanımlar 17 senelik evliyim 17 yıldır kiradayız şimdi ev almaya karar verdik çok şükür paramızı biriktirdik bir de kızımız var çok şükür.
Konuya gelelim eşim bankacı ben şu an ev hanımıyım bir iki ev baktık eşimle hepsi de çok hoş evler takıldıgım nokta var ve karar veremiyorum eşim bahçeli müstakil bir ev almaktan yana ama hiç bir şekilde bana baskı da yapmıyor ben ise apartman dairesi daha iyi olur diyorum hem paramıza da uygun eşim ise çocuğumuz var bir de köpek alırız ağaç çiçek uğraşırız diyor ben kararsız kaldım bir de işin maddi boyutu var daire alırsak beğendiğimiz yer tam paramıza göre müstakil olanı seçersek altınlarımı da vermem gerek ki veririm Orasinda değilim sadece müstakil ev konusunda emin olamıyorum
Not. Evi beğendim sorun yok ama karar veremiyorum bir hafta mühlet verdi eşim hangisini istiyorsan onu alalım dedi sizce ne yapmalıyım..?
Bağımsız bir müstakil ev ise hani site içi falan değilse çok güzel araç var ise mesafede sorun değil ben bahçeli evi tercih ederdim çunku seviyorum bakımı temizliği dert etme büyütme gözünde bence mustakil bahceli ev yaşanilasi bir mekan bizimde esimle en buyuk hayalimiz şehir boğdu biraz huzur ve enerji için bahçeli ev umarim guzel bir karar verip mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?