- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
SilinmişKız neymiş açtığı konu kaçırmışım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SilinmişKız neymiş açtığı konu kaçırmışım![]()
Başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsinKuzenimi kaybettik, keyfim yok. Çok ani oldu her şey. Hala hayal gibi geliyor.
Başınız sağolsun. Yattığı yerler nurla dolsun. Mekanı cennet olsunAllah razı olsun. 23 yaşında gencecik bir fidandı. Kansermis, farkedilmemis.
Her gün açılan sıradan konulardan biriydi niye silindi ki acaba? Olağanüstü birşey yoktu konuda.Hani konu silinmiyordu, silinebilirmiş demek ki![]()
Biz kendimiz isteyince silmiyorlar ama kendi kafalarına göre bizim konuları siliyorlar.Her gün açılan sıradan konulardan biriydi niye silindi ki acaba? Olağanüstü birşey yoktu konuda.
Başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin
Amin amin. Sağ olun kızlar.Başınız sağolsun. Yattığı yerler nurla dolsun. Mekanı cennet olsun
İstememiş mi konu sahibi? Bir sorun var galiba.Biz kendimiz isteyince silmiyorlar ama kendi kafalarına göre bizim konuları siliyorlar.
Silemiyoruz diyorlardı yani ben öyle hatırlıyorum ama?Biz kendimiz isteyince silmiyorlar ama kendi kafalarına göre bizim konuları siliyorlar.
Silememek mümkün değil ya sistemsel olarak, silmemeyi tercih ediyorlardır site kuralı gereği. Ama çatlıcam soru nereye gitti diyeSilemiyoruz diyorlardı yani ben öyle hatırlıyorum ama?
Konu silindi demiş, o istememiş, zaten bildiğim kadarıyla isteyince de silinmiyor.İstememiş mi konu sahibi? Bir sorun var galiba.
Silememek mümkün değil ya sistemsel olarak, silmemeyi tercih ediyorlardır site kuralı gereği. Ama çatlıcam soru nereye gitti diye![]()
Hani konu silinmiyordu, silinebilirmiş demek ki![]()
Konu içeriğinden dolayı silindi desem ne konular var silmiyorlar bu konu nereye gitmiş ben de merak ettim.Silememek mümkün değil ya sistemsel olarak, silmemeyi tercih ediyorlardır site kuralı gereği. Ama çatlıcam soru nereye gitti diye![]()
Konu içeriğinde de bir şey yokmuş ki silinecek. İlginç yani.Konu içeriğinden dolayı silindi desem ne konular var silmiyorlar bu konu nereye gitmiş ben de merak ettim.
Çok dava açıldı maalesef, linkini verdiğim dava sadece bir tanesi, ne twitter face hesaplarına davalar açılmış, bizim siteye de bu sebeple uyarı geldi diye hatırlıyorum, o yüzden sitede karikatür paylaşımı yasak, hatta Google’da kullanılan görsellerin dahi telife tabii olup olmadığını kontrol etmeden kullanmamak lazım.
Karikatür paylaşımları yüzünden profillere tek tek bilgilendirme yapamadığımdan, genel bir duyuru olsun diye duvarıma bir yazı bile eklemiştim.
Yanlış biliyorsun Mune. Uyarı gelmedi bize de dava açıldı. Dava sonuçlandımı bilmiyorum (ana dava sonuçlandı, itirazı ne aşamada bilmiyorum) ama baya da bir pazarlık yatılar. Ama aynı kişinin açtığı davadan nice öğrenci, öğretmen, karakola gitti, bilgisayarlarına el kondu. Kimisi davalık oldu, kimisi pazarlıkla bir miktar para verdi.
Aslında bu Telif kanunu Türkiye özelinde bir şey değil. Uluslararası bir telif düzeni var. Kullanılan görsellerle ilgili ara sıra yabancı makamlardan da mesaj alıyoruz.
Yeri değil ama ufak bir bilgi :
Google üzerinde arama yaparken resim aramalarında araçlar diye bir düğme var. Orada kullanıcı haklarında creative common seçerseniz telifi olmayan imajlara ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3255733
gibi