hanımlar biraz sakin olur musunuz lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silemiyoruz diyorlardı yani ben öyle hatırlıyorum ama?
Silememek mümkün değil ya sistemsel olarak, silmemeyi tercih ediyorlardır site kuralı gereği. Ama çatlıcam soru nereye gitti diye

Silememek mümkün değil ya sistemsel olarak, silmemeyi tercih ediyorlardır site kuralı gereği. Ama çatlıcam soru nereye gitti diye
Konu içeriğinden dolayı silindi desem ne konular var silmiyorlar bu konu nereye gitmiş ben de merak ettim.

Konu silmek yasak.
Üyenin konusu sizlerin sandığı gibi kafamıza göre işlem yapmamızdan değil, siteye yasaklı içerik ihtarı geldiği için mecburiyetten silindi.
Siz bilmiyor olabilirsiniz ama siteler denetleniyor ve artık bazı içerikler sakıncalı bulunduğundan sitelere ihtar gidiyor, içerik kaldırılmazsa yaptırım uyguluyorlar.

Paylaştığınız karikatürler ve telif hakkı olan görseller için dahi direkt siteye yaptırım uygulandığından birçok şeyden haberiniz yok tabii.
Mesela olsun yasak ama paylaşacağım deyip eklediğiniz karikatürler sebebiyle tek tek sizleri tespit etmeleri yerine siteye dava açtıklarını ve davanın devam ettiğini biliyor musunuz?
Kurallarımız yine aynı içerik silmek yasak ama yer sağlayıcı olarak içeriklerinizden sorumlu olmasak da ihtar gelmesi halinde paylaştığınız içeriklere erişimi engellemekle yükümlüyüz.

Rica ediyorum önce bize sorun doğrusunu öğrenin sonra fikir yürütün.

I ikimeleklerinannesiyim siz de kuralları bir okusaydınız da böyle konular açmamanız gerektiğini öğrenip ondan sonra üyelik iptali yapsaydınız.

Hazır hepiniz buradasınız, başka bir topikte adminle yazışmalarımızı ekliyorum.
Site kuralları baki ama resmi ihtar uyarı geldiğinde Kadınlar Kulübünü korumak için resmî ihtarlara uymak zorundayız, siz her şeyi paylaşıyorsunuz ama arka planda işler böyle yürümüyor bilin istedim.

Not düşeyim uyarı gelen konular da içerik olduğu gibi duruyor silinmiyor aslında, yapılan işlem silme değil erişim engeli.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…