- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.642
- 1.123
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Evdeki namus konustunerden biliyorsunuz benim ne yaşadığımı sonradan itiraf etti çok biliyorsunuz herşeyi demi sağolun ben kimseye bi derdimi açamıcam galiba
Üç günlük dünya değil mi? Gülmeyek de ne yapak?Sadece linçleyen değil gülünmücek şeye gülende dolu insan var mesela şuan benim bu konuya yazdığım yoruma gülenlerin cidden hangi kafada güldüklerini anlamıyorum ne var gülüncek komik bişiymi yani
Bu erkolara böyle muamele müstahak aslındaAldatılma dedigi twerk izlerken yakalamis. Sonra eşini dövmüş. Whatsapptan engelleyip her seyi kayinvalidesine anlatmış. Evde de şortla gezmiş tahrik edici olmak için.
Gülüncek şeye hep beraber gülelim ama gülüncek şeye anlatabildimmiÜç günlük dünya değil mi? Gülmeyek de ne yapak?
Sizin emoji orijinal değil sanırım.Yooo, gayet iyi anladınız niye güldüğümüzü.
Herkesin komik bulacağı bir şeyi bekleyemem bana ne. Gülerim ben. İstemeyen gülmesin.Gülüncek şeye hep beraber gülelim ama gülüncek şeye anlatabildimmi
İnsanların derdine de mi yada onlara yapılan yorumlaraHerkesin komik bulacağı bir şeyi bekleyemem bana ne. Gülerim ben. İstemeyen gülmesin.
Cakma gibi duruyorSizin emoji orijinal değil sanırım.
Kaybettiği derken, ayrılmışlar mı? Ya niye ama biz boşan demeliydik. Konuyu da okumadım bir türlü kafamda parçalar birleşmiyor ısrarla ve vazgeçtim düşünmekten.Kocasına ne kaybettiğini göstermek için
Bana da öyle geldi. Yanaklarının alligi biraz bulanık.Cakma gibi duruyor
Derdiniz nedir?İnsanların derdine de mi yada onlara yapılan yorumlara
Disler de görünmüyor, kac karat belli degilBana da öyle geldi. Yanaklarının alligi biraz bulanık.
Kaybettiği derken, ayrılmışlar mı? Ya niye ama biz boşan demeliydik. Konuyu da okumadım bir türlü kafamda parçalar birleşmiyor ısrarla ve vazgeçtim düşünmekten.
Hem başlığı okuyunca ben pamuk gibi oldum, çok da sakinim.
Belki yaşlıdır dişleri dökülmüştür emojinin ya da takmayı unutmuştur. Makyajla genclestirme yapmışlar belli ki.Disler de görünmüyor, kac karat belli degil
Rabbim yardımcınız olsun aman boşver in takmayın burdaki çoğu kişi bdv dr stres atmaya giriyor insanların dertleri üzerinden nasıl saldırırız diye düşünüyorlar boş insan çokeşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı
Olabilir, orijinali böyle bakBelki yaşlıdır dişleri dökülmüştür emojinin ya da takmayı unutmuştur. Makyajla genclestirme yapmışlar belli ki.
Etme.Disler de görünmüyor, kac karat belli degil
Karat mi?Disler de görünmüyor, kac karat belli degil
Koz sen nerdesin hic yoksunBelki yaşlıdır dişleri dökülmüştür emojinin ya da takmayı unutmuştur. Makyajla genclestirme yapmışlar belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?