- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
-
Bazilari disine pirlanta takiyor yaKarat mi?
KImmis kimmis bxbxbxvxbxbBazilari disine pirlanta takiyor ya
Aaa sakin olsanaDerdiniz nedir?
Ahfjkk en komik yorum sizinAaa sakin olsana
Yiycen zumzugu bxxgxhAhfjkk en komik yorum sizin
Dötünü mü kaybetmiş.. Deme öyle üzüleyim diye mi yazıyorsunKocasına ne kaybettiğini göstermek için
Kuzenimi kaybettik, keyfim yok. Çok ani oldu her şey. Hala hayal gibi geliyor.Koz sen nerdesin hic yoksun
Ay kuzum basin sagolsun. Bisey de sormaya korktum simdi. Insallah sirali olumdur.Kuzenimi kaybettik, keyfim yok. Çok ani oldu her şey. Hala hayal gibi geliyor.
Sakinim. Aşırı sakin.Aaa sakin olsana
Yarabbim çok acı başınız sağolsunKuzenimi kaybettik, keyfim yok. Çok ani oldu her şey. Hala hayal gibi geliyor.
Basiniz sagolsunKuzenimi kaybettik, keyfim yok. Çok ani oldu her şey. Hala hayal gibi geliyor.
Allah razı olsun. 23 yaşında gencecik bir fidandı. Kansermis, farkedilmemis.Ay kuzum basin sagolsun. Bisey de sormaya korktum simdi. Insallah sirali olumdur.
Yarabbim çok acı başınız sağolsun
Sizler sağ olun.Basiniz sagolsun
Çok üzüldüm başınızz sağ olsun Rabbim sabır versin...Allah razı olsun. 23 yaşında gencecik bir fidandı. Kansermis, farkedilmemis.
Allah razı olsun. 23 yaşında gencecik bir fidandı. Kansermis, farkedilmemis.
Sabır dilerim sevenlerineAllah razı olsun. 23 yaşında gencecik bir fidandı. Kansermis, farkedilmemis.
Çok üzüldüm başınızz sağ olsun Rabbim sabır versin...
Basiniz sagolsun, Allah sabir versin yakinlarina
Amin. Allah razı olsun.Sabır dilerim sevenlerine
Başınız sağ olsun
Kocası video izlemiş, konu sahibi de kocasını dövmüş gidip kaynanasina anlatmış sonra da şort giyip kocasının önünden geçmiş ki pişman olsun. Anladığım bu.Kız neymiş açtığı konu kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?