Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kayınvalide çekiştiriliyo dediler geldik

Buyur canim hosgeldin gel beraber dalalim pata kute

Canim doktor veriyosa kullan aksatma doktora da bildirmelisin mutlaka ben onu kesmistim ondan mi oldu falan de o seni kullaniyo biliyosa sonra daha kotu sonuclar vermesin yanliz bikac degisik doktora da gitmeni tavsiye ederim ben iyi bi doktora daha gorun.Erkekler anlamaz halden salla gitsin hee de kocaya sen.Belki hamilesindir ondan kanama geliyor olamaz mi.Sen o depresyon gecmisinede takilma butun ilaclarin yan etkileri kisminda genellikle yaziyo oyle seyler ama tedavini aksatma ve doktora bildir

geçen sene hastaneye filan da yattım ama bir daha asla kullanmam o aptal ilaçları.kullanırken ve bırakırken neler yaşadığımı bir ben bilirim.bırakırken kendmi yerden yere attım kafamı duvarlara vurdum.çok kötü günler yaşadım.o ilaçların adını dahi duymak istemiyorum.kendi kendime iyileşirim

şaka yapıyorum takılıyorum ama arada sırada bunları da konuşmak iyi geliyor

konuşunca rahatlar insan. belki en yakınınla konuşamıyorsun ama burda birbirimizi anlayacak bir sürü kişi var.

eşine de burda neler olduğunu pek söyleme canım. benim eşimde burda okuduklarıma takılıyorum diye kızıyor.
artık söylemiyorum bende.

seninle yakınlarda olsakta konuşsak çok isterim.beraber aynı evde mi yaşıyorsunuz?

ahh ahh sorma en derin yarama bastin be suanBende okadar cok isterim ki anlatamam nasip kader iste cekecek cilemiz varmis Elifim napalim.Malesefki ayni evdeyiz Allah kurtarsin beni bu evden cunku ayri eve cikacak durumumuz yok dahaBazen bu evden gitsem tasinsak sanki aninda hamile kalcakmisim gibi geliyor o kadar bikmisim ki strese sokuyorlar ki insani sebebini bile onlara buluyoirumYa kari bide benle dalga geciyo dun ruya anlatiyom salak mi ne hamile olmayasin sakin demez mi tobe tobe dalga mi geciyon beee

Ozaman sen soyle iyi bir doktora gorun derim ben sen doktorunu bulamamamissin

bugün aradı bi ton yalan gine dalacaktımda olmuyo

hepsi aynı mı be bunların

Ayni ayni hepsi seytan bunlarinYalakaligi gosterisi cok sever benimki iki insan gordumu ben bitane oluveririm bi anda kiziyla esitimdir amma ayrimciliginda daniskasini yapar kizina altin kolyeler takilar alir bak bak guzelmi diye gosterir gozume sokar sanki senin pis zevkine ihtiyacim varmis gibi bosver su mikroplari yaa konusup canimizi skmayalim ben Allaha havale ettim onunda kizi var elbet o da benim yasadiklarimi bize yasattiklarini yasayacak.Allah herkesin kendine versin herseyi kimseden fayda yok.

söylemiyorum oda bakmıyor zaten ama moralimin burada bozulduğunu düşünüyor.bende dedim hayır aksine orası rahatlatıyor onlar bana moral veriyor takma diyorlar dedim

söylemiyorum oda bakmıyor zaten ama moralimin burada bozulduğunu düşünüyor.bende dedim hayır aksine orası rahatlatıyor onlar bana moral veriyor takma diyorlar dedim

bişeyler yolunda gitmeyince eşlerine bi sebep bulacak kadar düz mantıktadır erkekler.
sen moralini yüksek tut eşin için değil kendin için.
beden senin... bebek senin bedeninde oluşacak.
önce fikirlerinle arındır elif. çok bunalmışsın belli.
seni huzursuz eden şey sadece bu operasyon değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…