- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.141
yumurta koydum altın tasa
el vurdum basa basa
akşam yarim gelmezse
yum yum şimdi çatlarsaaa
kayınvalide çekiştiriliyo dediler geldik
canım doktorlar benimle oyun oynuyor sanki.şimdi de adet söktürücü verdi tüm düzenimi bozacak 1 haftaya kadar adet olacağım sanırım.bende anlamadım bunu.pazartesi veya salı güya ameliyat yapacaklardı yapmadılar.işyerinde tel.den konuştuğum için ayrıntılı soramadım da.tarlusal diye bir ilaç kullanıyorum.içinde yazıyor zaten depresyon geçmişi olan hastalar izlenmelidir diye.bende martta doktor demeden bebek için bıraktım ilacı.doktor hala kullanıyorum sanıyor.o mu sebep oldu bilmiyorum.bu aralar ilişkiden sonra kanama da geliyor anlamadım neden olduğunu.karnım ağrıyor kasıklarım batıyor delireceğim yani.
eşime gelince ağlayınca kızıyor suçu internete buluyor orada okuyorsun ediyorsun böyle oluyorsun diyor
yumurta koydum altın tasa
el vurdum basa basa
akşam yarim gelmezse
yum yum şimdi çatlarsaaa
allahımmmmmmmm sana koli koli yumurta göndereceğim kadınnnnnn
burada dert anlatıyoruz değil mi?
Buyur canim hosgeldin gel beraber dalalim pata kute
Buyur canim hosgeldin gel beraber dalalim pata kute
Canim doktor veriyosa kullan aksatma doktora da bildirmelisin mutlaka ben onu kesmistim ondan mi oldu falan de o seni kullaniyo biliyosa sonra daha kotu sonuclar vermesin yanliz bikac degisik doktora da gitmeni tavsiye ederim ben iyi bi doktora daha gorun.Erkekler anlamaz halden salla gitsin hee de kocaya sen.Belki hamilesindir ondan kanama geliyor olamaz mi.Sen o depresyon gecmisinede takilma butun ilaclarin yan etkileri kisminda genellikle yaziyo oyle seyler ama tedavini aksatma ve doktora bildir
senin kocan nerde kadın
moral bulun diye söyledimdi kuşum
bende dertliyim ama üzülmeyin diye şettim
bugün aradı bi ton yalan gine dalacaktımda olmuyo
hepsi aynı mı be bunların
maç özetlerine bakıyo. bıktım ulen
Ben geldimmmmmmmmm
şaka yapıyorum takılıyorum ama arada sırada bunları da konuşmak iyi geliyor
hoş geldin dememizi mi bekliyorsun?
seninle yakınlarda olsakta konuşsak çok isterim.beraber aynı evde mi yaşıyorsunuz?
geçen sene hastaneye filan da yattım ama bir daha asla kullanmam o aptal ilaçları.kullanırken ve bırakırken neler yaşadığımı bir ben bilirim.bırakırken kendmi yerden yere attım kafamı duvarlara vurdum.çok kötü günler yaşadım.o ilaçların adını dahi duymak istemiyorum.kendi kendime iyileşirim
bugün aradı bi ton yalan gine dalacaktımda olmuyo
hepsi aynı mı be bunların
konuşunca rahatlar insan. belki en yakınınla konuşamıyorsun ama burda birbirimizi anlayacak bir sürü kişi var.
eşine de burda neler olduğunu pek söyleme canım. benim eşimde burda okuduklarıma takılıyorum diye kızıyor.
artık söylemiyorum bende.
ne yalanı söylüyor?
Ne yani cokmu goruyosun?
dün ben onu aradım üç kez açmadı. ev telefonları numarayı gösteriyor.
bugün arıyo; halini hatrını sorayım hiç aramıyosun diyo.
ulen dün aradım geri dönmedin diyom,
alla alla telefon hiç göstermedi diyo
söylemiyorum oda bakmıyor zaten ama moralimin burada bozulduğunu düşünüyor.bende dedim hayır aksine orası rahatlatıyor onlar bana moral veriyor takma diyorlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?