- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.181
Heee anlasildi calisma basladi da ondan bu aciliyet desene
derdim eskiden kalma ama birde şu problem çıktı ya öldürdü beni.çöktüm iyice
derdim eskiden kalma ama birde şu problem çıktı ya öldürdü beni.çöktüm iyice
lütfen artık üzme nolur bir arkadaş demiş ya gerçekten bazen sadece ibadet etmek namaz kılmak Kur'an okumak iyi geliyor gerçekten canım...dua ediyorum merak etme tamammı ?
yok canim önemli değil başkasinin derdiyle kendi derdimi unuturum ben istediğin zaman yazabilirsin.boşver allaha havale et.en iyisini o bilir
Derbi maci bunlar cok zor arkadas yaaa:))))))) bakalim kimler finale cikacak:)))) bende ilk bi sene kaynanamla oturdum canim ne kadar iyi anlassanda insan bazen yanliz kalmak istiyor gercekten nolursa olsun ayni evde iki ale olmaz olmamali
Hani stres yoktu kotu seyleri dusunmek yoktu lutfen evrene olumlu mesajlar verelim
tamam canım allah razı olsun.
inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
seviyorum sizi
Tamam cnm sagolasin biliyorum iyiki sizler gibi bir dostlarim var burda her ne kadar tanisamasakta olsun hepinizi cok seviyorumAnlayanlar bi sizlersiniz halden.Rabbim buyuk o bilir herseyi.
Cok zor gercektende bak yasamissin biliyosun en azindan evde sana yardim ediyomustur herseyi senden beklemiyomustur.Olmamali ama iste koca bunu anlamiyor benim anasinin evi rahat geliyo cikmak istemiyor birazda ekonomik sorunlar haa sanki burda bedavami yasiyoz para istiyolar aylik nasil bi annelik babaliksa evladindan para alacak kadar isteyecek kadar alcalabiliyorlar
kapatmayı bile unuttu hala aşağıda gözüküyor.kapat kız göreceğiz yoksa.ayıp herkes gözünü kapatsın
tamam canım allah razı olsun.
inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
seviyorum sizi
sen anne olacaksın ben hislerime güveniyorum olacak hissediyorum :)birlikte büyütcez bebişleri sadece bu kadar sabrettin ya azcık daha sık dişini olur mu ?? olacak...
ev kirası mı veriyorsunuz birde?
hhahahahaaalemsin yaa
açç okanı izle güll:)) az uzaklaş şu kötü düşüncelerden dağıt kafanı canım benim:)
arkadaş bu evren meselesini de ben anlamıyorum yaaa.ne demek bu evrene mesaj vermek acaba
kira degil ama 300-500 dha versek kira kadar olacak yani yinede az veriyomusuz cebimizde akrep varmis cok sinirlerim bozuluyor yaaaYemin ediyorum gozlerim doldu suan aglayasim var.Gaz parasi geldi elektrik parasi geldi diye istiyolar kira kadar oluyor
Valla aklima geldi yazdim detaylara takilma bosver
takılacağım işte alla alla.açıkla bana
Suan kendimi hazir hissrtmiyorum bi ara hatirlat aciklarim:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?