Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

derdim eskiden kalma ama birde şu problem çıktı ya öldürdü beni.çöktüm iyice

lütfen artık üzme nolur bir arkadaş demiş ya gerçekten bazen sadece ibadet etmek namaz kılmak Kur'an okumak iyi geliyor gerçekten canım...dua ediyorum merak etme tamammı ?

lütfen artık üzme nolur bir arkadaş demiş ya gerçekten bazen sadece ibadet etmek namaz kılmak Kur'an okumak iyi geliyor gerçekten canım...dua ediyorum merak etme tamammı ?

tamam canım allah razı olsun.
inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
seviyorum sizi

yok canim önemli değil başkasinin derdiyle kendi derdimi unuturum ben istediğin zaman yazabilirsin.boşver allaha havale et.en iyisini o bilir

Tamam cnm sagolasin biliyorum iyiki sizler gibi bir dostlarim var burda her ne kadar tanisamasakta olsun hepinizi cok seviyorum Anlayanlar bi sizlersiniz halden.Rabbim buyuk o bilir herseyi.

Derbi maci bunlar cok zor arkadas yaaa:))))))) bakalim kimler finale cikacak:)))) bende ilk bi sene kaynanamla oturdum canim ne kadar iyi anlassanda insan bazen yanliz kalmak istiyor gercekten nolursa olsun ayni evde iki ale olmaz olmamali

Cok zor gercektende bak yasamissin biliyosun en azindan evde sana yardim ediyomustur herseyi senden beklemiyomustur.Olmamali ama iste koca bunu anlamiyor benim anasinin evi rahat geliyo cikmak istemiyor birazda ekonomik sorunlar haa sanki burda bedavami yasiyoz para istiyolar aylik nasil bi annelik babaliksa evladindan para alacak kadar isteyecek kadar alcalabiliyorlar

tamam canım allah razı olsun.
inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
seviyorum sizi

sen anne olacaksın ben hislerime güveniyorum olacak hissediyorum :) birlikte büyütcez bebişleri sadece bu kadar sabrettin ya azcık daha sık dişini olur mu ?? olacak...

ev kirası mı veriyorsunuz birde?

Cok zor gercektende bak yasamissin biliyosun en azindan evde sana yardim ediyomustur herseyi senden beklemiyomustur.Olmamali ama iste koca bunu anlamiyor benim anasinin evi rahat geliyo cikmak istemiyor birazda ekonomik sorunlar haa sanki burda bedavami yasiyoz para istiyolar aylik nasil bi annelik babaliksa evladindan para alacak kadar isteyecek kadar alcalabiliyorlar[/QUOTE]Benim kaynanam Allah razi olsun her seyime yardim etti benden hic bise beklemedi ama yeni gelinsin nolursa olsun huzursuz oluyosun bide yeni hamileyim ev dubleksti ben sadece ust katin isini yapiyodum evlenmeden oncede evde hic is yapmayan ben bebek dogar dogmaz ayri eve cikinca bide logusa depresyonuna girince cok acaip bocaladim zorlandim

sen bu adamı çok mu seviyorsun arkadaş.
sülalesine küfredesim var

Ben ciktim canim yaa sinirlerim bozuldu aksam aksam hatirlayinca herseyi ozelden konusalim sonra tamam mi ben isten geldim zaten bi dusa gireyim yapcak bisuru is var zaten bu lanet evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…