Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

takma diyeceğim ama aynı evde de ne yapacaksın ki canım.kötü yani. rabbim sabır versin.onu da ıslah etsin.özelden yazmak istersen yaz biraz açılırsın belki

canım şöyle ki
parasızlık
eşimin biraz odunluğu ve sabit fikirliliği
işyerinde ki huzursuzluk
ailemdeki küçüklüğümden beri huzursuzluk
şimdi birde bebek eklendi
daha sayayım mı yeter mi?

aynen bacım. günahlarına girip biz günahlanmayalım.
uzak kalmak çok iyi aslında. kendileri de gelin oldu ama vicdan sahibi olmak lazım önce...

canım şöyle ki
parasızlık
eşimin biraz odunluğu ve sabit fikirliliği
işyerinde ki huzursuzluk
ailemdeki küçüklüğümden beri huzursuzluk
şimdi birde bebek eklendi
daha sayayım mı yeter mi?

seni çok iyi anlıyorum elif... en son başetmek zorunda olduğun bebek sorunuyla geçmişteki
aksi durumlar kafana geliveriyor işte.
sana söyleyebileceğim tek şey, Allah a sığınmak.
biraz ibadetle iyi hissediyor insan kendini.
yoksa çıkış yolu bulamadığımız zamanlar hepimizde oluyor bu...

sanki bebeğim olsa hayat yeniden başlayacak gibi geliyor
namaza başlamak istiyorum ama şeytan çok uğraşıyor benimle

Bende hic soylemem herseyi bilmeyiversinler cnm napiyosun der hiiicc derim o gorcek gibi olursada sayfayi kapatirim Allah muhafaza okur falan yazdiklarimi hangi topige yaziyorum soylemem bisey sadece cocukla ilgili konusuyoruz hastalik vs dedim okadar baska bisey demedim.Her sayfayi kapattiktan sonrada gecmisi silerim belli mi olur tiklar okur

Kaynanalik yapacak ya illahi iste.Belki gormemistir kadinin gunahini almayayim da.Ayni seyi sen yap bakalim nasil hissedecek.Cok kotuyum yaa is kaynanaya gelince acimazsizlikta sinir tanimiyorum gozumun onunde kaynana deyince benimki canlaniyor da eminim benimki gibi bi cadi yoktur hayatinizda Allah vermesin dusmanim olursa dicem benimki gibi bi kaynanan olsun

takma diyeceğim ama aynı evde de ne yapacaksın ki canım.kötü yani. rabbim sabır versin.onu da ıslah etsin.özelden yazmak istersen yaz biraz açılırsın belki

Sabir edecem baska carem yok ama cok bunaliyorum yemin ediyorum baska zaman yazarim canim sen zaten dertlisin suan birimizin derdi yeter

:))))) demis kadar oldun valla:)))) kaynanalardan konusuluyo galiba kaynanasini az once ugurlamis biri olarak bu konuda cok sansli olan azinliktanim cok sukur Allah size sabir versin

Sen bari ugurluyosun ya ben bide beni dusunsene sizde en fazla bikac gun kaliyodur hergun yaninda bidi bidi yaptigini dusunsene.Amin sabir versin hemde coookk

yaşlı mı
kadın benden on tane çıkarır kıı genç benim kayınvalide
görümcem sanıyolar

Al benden de kadar aramizda 20 yas var yaa saka gibi tabiri caizze ayi gibi sapasaglam guclu kuvvetli hem ben de ciliz.Bas koseye oturur ustelik bir de hic ev isi de yapmaz ben isten gel kos kos yemek temizlik yap bide yaptigina laf ederler hazir yemek bulduk sukur demezler de haa sanmayin da oyle tatsiz kotu yapiuyorum.Yorgun argin gelirim bi gun evdeyim haftada sadece gecen hafta herkes iste akli sira bana laf carpitiyolar tatli yapmamisimda zikkim yee emi.Aksama kadar yatiyomusum bgazinizda kalsin tobe yarabbim yaa aklima geldikce sinir oluyorum halbuki aksama kadar kicmi yere koymadim yemekti szin pisliginizi temizlicem diye ama nerde anlayan anlayacak beyin

kuzum sen ne dertlisin bugünlerdee noluyoo sana

yok canim önemli değil başkasinin derdiyle kendi derdimi unuturum ben istediğin zaman yazabilirsin.boşver allaha havale et.en iyisini o bilir

Derbi maci bunlar cok zor arkadas yaaa:))))))) bakalim kimler finale cikacak:)))) bende ilk bi sene kaynanamla oturdum canim ne kadar iyi anlassanda insan bazen yanliz kalmak istiyor gercekten nolursa olsun ayni evde iki ale olmaz olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…