- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.161
yok yani eğer bekliyorsan hoş geldin diyecektim de
ahh ahh sorma en derin yarama bastin be suanBende okadar cok isterim ki anlatamam nasip kader iste cekecek cilemiz varmis Elifim napalim. Malesefki ayni evdeyiz Allah kurtarsin beni bu evden cunku ayri eve cikacak durumumuz yok daha Bazen bu evden gitsem tasinsak sanki aninda hamile kalcakmisim gibi geliyor o kadar bikmisim ki strese sokuyorlar ki insani sebebini bile onlara buluyoirum Ya kari bide benle dalga geciyo dun ruya anlatiyom salak mi ne hamile olmayasin sakin demez mi tobe tobe dalga mi geciyon beee
Ozaman sen soyle iyi bir doktora gorun derim ben sen doktorunu bulamamamissin
Ayni ayni hepsi seytan bunlarinYalakaligi gosterisi cok sever benimki iki insan gordumu ben bitane oluveririm bi anda kiziyla esitimdir amma ayrimciliginda daniskasini yapar kizina altin kolyeler takilar alir bak bak guzelmi diye gosterir gozume sokar sanki senin pis zevkine ihtiyacim varmis gibi bosver su mikroplari yaa konusup canimizi skmayalim ben Allaha havale ettim onunda kizi var elbet o da benim yasadiklarimi bize yasattiklarini yasayacak.Allah herkesin kendine versin herseyi kimseden fayda yok.
boşver yaşlı
bişeyler yolunda gitmeyince eşlerine bi sebep bulacak kadar düz mantıktadır erkekler.
sen moralini yüksek tut eşin için değil kendin için.
beden senin... bebek senin bedeninde oluşacak.
önce fikirlerinle arındır elif. çok bunalmışsın belli.
seni huzursuz eden şey sadece bu operasyon değil bence.
Ayni ayni hepsi seytan bunlarinYalakaligi gosterisi cok sever benimki iki insan gordumu ben bitane oluveririm bi anda kiziyla esitimdir amma ayrimciliginda daniskasini yapar kizina altin kolyeler takilar alir bak bak guzelmi diye gosterir gozume sokar sanki senin pis zevkine ihtiyacim varmis gibi bosver su mikroplari yaa konusup canimizi skmayalim ben Allaha havale ettim onunda kizi var elbet o da benim yasadiklarimi bize yasattiklarini yasayacak.Allah herkesin kendine versin herseyi kimseden fayda yok.
yaşlı mı
kadın benden on tane çıkarır kııgenç benim kayınvalide
görümcem sanıyolar
:))))) demis kadar oldun valla:)))) kaynanalardan konusuluyo galiba kaynanasini az once ugurlamis biri olarak bu konuda cok sansli olan azinliktanim cok sukur Allah size sabir versin
canım şöyle ki
parasızlık
eşimin biraz odunluğu ve sabit fikirliliği
işyerinde ki huzursuzluk
ailemdeki küçüklüğümden beri huzursuzluk
şimdi birde bebek eklendi
daha sayayım mı yeter mi?
seni çok iyi anlıyorum elif... en son başetmek zorunda olduğun bebek sorunuyla geçmişteki
aksi durumlar kafana geliveriyor işte.
sana söyleyebileceğim tek şey, Allah a sığınmak.
biraz ibadetle iyi hissediyor insan kendini.
yoksa çıkış yolu bulamadığımız zamanlar hepimizde oluyor bu...
kızlar acil çıkmam lazım.
hayırlı geceler.. öpüyorum
ehehehehe. çalışma var.koca maçı bitirdi
konuşunca rahatlar insan. belki en yakınınla konuşamıyorsun ama burda birbirimizi anlayacak bir sürü kişi var.
eşine de burda neler olduğunu pek söyleme canım. benim eşimde burda okuduklarıma takılıyorum diye kızıyor.
artık söylemiyorum bende.
dün ben onu aradım üç kez açmadı. ev telefonları numarayı gösteriyor.
bugün arıyo; halini hatrını sorayım hiç aramıyosun diyo.
ulen dün aradım geri dönmedin diyom,
alla alla telefon hiç göstermedi diyo
takma diyeceğim ama aynı evde de ne yapacaksın ki canım.kötü yani. rabbim sabır versin.onu da ıslah etsin.özelden yazmak istersen yaz biraz açılırsın belki
:))))) demis kadar oldun valla:)))) kaynanalardan konusuluyo galiba kaynanasini az once ugurlamis biri olarak bu konuda cok sansli olan azinliktanim cok sukur Allah size sabir versin
yaşlı mı
kadın benden on tane çıkarır kııgenç benim kayınvalide
görümcem sanıyolar
:)))))))))) ay sen cok yasa emi mac simdi basliyo asil desene:))))))
kızlar acil çıkmam lazım.
hayırlı geceler.. öpüyorum
Bende hic soylemem herseyi bilmeyiversinler cnm napiyosun der hiiicc derim o gorcek gibi olursada sayfayi kapatirim Allah muhafaza okur falan yazdiklarimi hangi topige yaziyorum soylemem bisey sadece cocukla ilgili konusuyoruz hastalik vs dedim okadar baska bisey demedim.Her sayfayi kapattiktan sonrada gecmisi silerim belli mi olur tiklar okur
Kaynanalik yapacak ya illahi iste.Belki gormemistir kadinin gunahini almayayim da.Ayni seyi sen yap bakalim nasil hissedecek.Cok kotuyum yaa is kaynanaya gelince acimazsizlikta sinir tanimiyorum gozumun onunde kaynana deyince benimki canlaniyor da eminim benimki gibi bi cadi yoktur hayatinizda Allah vermesin dusmanim olursa dicem benimki gibi bi kaynanan olsun
Sabir edecem baska carem yok ama cok bunaliyorum yemin ediyorum baska zaman yazarim canim sen zaten dertlisin suan birimizin derdi yeter
Sen bari ugurluyosun ya ben bide beni dusunsene sizde en fazla bikac gun kaliyodur hergun yaninda bidi bidi yaptigini dusunsene.Amin sabir versin hemde coookk
Al benden de kadar aramizda 20 yas var yaa saka gibi tabiri caizze ayi gibi sapasaglam guclu kuvvetli hem ben de ciliz.Bas koseye oturur ustelik bir de hic ev isi de yapmaz ben isten gel kos kos yemek temizlik yap bide yaptigina laf ederler hazir yemek bulduk sukur demezler de haa sanmayin da oyle tatsiz kotu yapiuyorum.Yorgun argin gelirim bi gun evdeyim haftada sadece gecen hafta herkes iste akli sira bana laf carpitiyolar tatli yapmamisimda zikkim yee emi.Aksama kadar yatiyomusum bgazinizda kalsin tobe yarabbim yaa aklima geldikce sinir oluyorum halbuki aksama kadar kicmi yere koymadim yemekti szin pisliginizi temizlicem diye ama nerde anlayan anlayacak beyin
kuzum sen ne dertlisin bugünlerdee noluyoo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?