- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.201
ne garip bir şey çıktın sen yahu
Ben ciktim canim yaa sinirlerim bozuldu aksam aksam hatirlayinca herseyi ozelden konusalim sonra tamam mi ben isten geldim zaten bi dusa gireyim yapcak bisuru is var zaten bu lanet evde
Ask olsun o ne demek oylr bakiyimmm
canım kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bunlar seni kullanıyor ağırlığını koysana
zaten ilk gördüğümde demiştim cadaloz bu kaçın diye
Napim tatlim el mahkum derler ya oyle iste konussan bunlar 100 konusur bak simdi yukarda bagirislarini duyuyorum evde yemek yokmusta hanfendi gunduz gun gun gezdi ben 1 saat oldu isten geleli yatiyorum olur biliyorum kullanildigimi ben bosuna demiyorum Allah buyuk onunda kizi var diye bana yasattiklarinin kat be katini yasasinlar insalllah tek dilegim o ve bir evlat sahibi olup bu evden gitmek hadi ben ciktim sonra dertlesiriz ok zaten senin derdin basindan askin bosver alistim artik cok agliyordum ama insan ogreniyor bazi seyleri kotu de olsa neyse hadi ben cok efkarlandim iyi geceler
Yaaa birak simdi camasir falan hadi hadi :))))) hade bende yatiyrm hepinizi iyi geceler:)))
ne yahu adam uyudu uyudu
şimdilik bir şey yok şekerim yarın bir test yaparım eğer olmazsam sabaha kadar.ne zamandır yoksun ortalıkta yolacağım seni
görmedim zannetme
adet olduysan(umarım olmamışsındır hamilesindir)yeni batını yaz.
unutursan küserim mektubumu keserim
öptüm
ve gittim
off senin kaynanayı elime bi geçirsemmmO yuzden kaynanamdan NEFRET EDIYORUM TIKSINIYORUM hatta cunku hep o cadolozun yuzunden kavga ettik butun kavgalarimizin sebebi o ve kendi kendime beddua ettim resmen.Allah buyuk onunda kizi var etme bulma dunyasi bu ahim yerde kalmasin insallah.Simdide oglunda sorun varya sesi kesti cadaloz
kuzum ne adet söktürücüsü?ya hamileysen önce kanda gebelik testi yapılsaydı yada kendiliğinde adet olmanı bekleselerdi niye düzenini bozuyolar yahu???canım doktorlar benimle oyun oynuyor sanki.şimdi de adet söktürücü verdi tüm düzenimi bozacak 1 haftaya kadar adet olacağım sanırım.bende anlamadım bunu.pazartesi veya salı güya ameliyat yapacaklardı yapmadılar.işyerinde tel.den konuştuğum için ayrıntılı soramadım da.tarlusal diye bir ilaç kullanıyorum.içinde yazıyor zaten depresyon geçmişi olan hastalar izlenmelidir diye.bende martta doktor demeden bebek için bıraktım ilacı.doktor hala kullanıyorum sanıyor.o mu sebep oldu bilmiyorum.bu aralar ilişkiden sonra kanama da geliyor anlamadım neden olduğunu.karnım ağrıyor kasıklarım batıyor delireceğim yani.
eşime gelince ağlayınca kızıyor suçu internete buluyor orada okuyorsun ediyorsun böyle oluyorsun diyor
off senin kaynanayı elime bi geçirsemmmtöbe töbeee allah sabırlar versin sana.
kuzum ne adet söktürücüsü?ya hamileysen önce kanda gebelik testi yapılsaydı yada kendiliğinde adet olmanı bekleselerdi niye düzenini bozuyolar yahu???
bu arada senin karamsarlıına daha fazla kayıtsız kalamıycam sorun bulundu artık çözüme ulaşıyosun buna sevineceğin yerde üzülüyosun pes doğrusu!sebepsiz inferlite daha zor tedavisi yok böyle olumlu düşünmeye çalış biraz..
ya boşan demek kolay ama bunlara izin vermemelisin bence.allah sabır versin hakkında hayırlısını versin.üzülüyorum cidden sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?