Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ben ciktim canim yaa sinirlerim bozuldu aksam aksam hatirlayinca herseyi ozelden konusalim sonra tamam mi ben isten geldim zaten bi dusa gireyim yapcak bisuru is var zaten bu lanet evde

canım kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bunlar seni kullanıyor ağırlığını koysana

canım kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bunlar seni kullanıyor ağırlığını koysana

Napim tatlim el mahkum derler ya oyle iste konussan bunlar 100 konusur bak simdi yukarda bagirislarini duyuyorum evde yemek yokmusta hanfendi gunduz gun gun gezdi ben 1 saat oldu isten geleli yatiyorum olur biliyorum kullanildigimi ben bosuna demiyorum Allah buyuk onunda kizi var diye bana yasattiklarinin kat be katini yasasinlar insalllah tek dilegim o ve bir evlat sahibi olup bu evden gitmek hadi ben ciktim sonra dertlesiriz ok zaten senin derdin basindan askin bosver alistim artik cok agliyordum ama insan ogreniyor bazi seyleri kotu de olsa neyse hadi ben cok efkarlandim iyi geceler

canlar bende yatıyorum.adamı yatırsım makinede çamaşır vardı bitirsin gelirim dedim.yattığımda saat sorar bana nerde kaldın bu saate kadar ne yaptın der.makine bitireli yarım saat oldu ben onları serip yatayım.hepinize iyi geceler.öptüm

ya boşan demek kolay ama bunlara izin vermemelisin bence.allah sabır versin hakkında hayırlısını versin.üzülüyorum cidden sana

ne zamandır yoksun ortalıkta yolacağım seni
görmedim zannetme
adet olduysan(umarım olmamışsındır hamilesindir)yeni batını yaz.
unutursan küserim mektubumu keserim
öptüm
ve gittim

kediciğe yazdığım bütün herşey senin içinde geçerli.hoşçakalın beni özleyin anacım

ne zamandır yoksun ortalıkta yolacağım seni
görmedim zannetme
adet olduysan(umarım olmamışsındır hamilesindir)yeni batını yaz.
unutursan küserim mektubumu keserim
öptüm
ve gittim
şimdilik bir şey yok şekerim yarın bir test yaparım eğer olmazsam sabaha kadar.

off senin kaynanayı elime bi geçirsemmmtöbe töbeee allah sabırlar versin sana.
kuzum ne adet söktürücüsü?ya hamileysen önce kanda gebelik testi yapılsaydı yada kendiliğinde adet olmanı bekleselerdi niye düzenini bozuyolar yahu???

bu arada senin karamsarlıına daha fazla kayıtsız kalamıycam sorun bulundu artık çözüme ulaşıyosun buna sevineceğin yerde üzülüyosun pes doğrusu!sebepsiz inferlite daha zor tedavisi yok böyle olumlu düşünmeye çalış biraz..

Al canim senin olsun ne yaparsan yap hersey ok.Hele birde biz napalim dimi Zeynep kocalarimizda da dert var

ya boşan demek kolay ama bunlara izin vermemelisin bence.allah sabır versin hakkında hayırlısını versin.üzülüyorum cidden sana

Yok cnm dusunmuyorum oyle birsey esim bana karsi iyi insallah tasinirsam birgun kurtulurum dusuncesi bile iyi degil oyle bisey olsa sen ayrilirmiydin?

Kizlar bugun adetimin 5 gunu 2 gundur kesildi ve gelmiyo. Bu sabah idrar testi yaptim ilk 5 dk hic bisi yokken 2 saate yavas yavas belirdi bildigin ikinci silik cizgi cikti ve gittim kan verdim 1 saat sonra email aticaklar sabirsizlikla bekliorum. Dun dr ultrasondada bisi gormedi. Dis gebelikten korkmaya basladim. Tel.den girdigim icin testin fotosunu koyamiyorum (

Elif yeni bat 5 ocak. Adet oldum .. Bu ay bebek icin birlikte olmucan illaki ayarlamicam gununu daha gencim olursa olur olmazsa daha onumuzde coook ay var..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…