Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

güncelliyorum canım.hayırlısı olsun.doktora gittiniz mi daha önce
ben geçen ay gittim yumurtlama zamanı bir sorun yok dedi tahlillerde falan da bir şey yoktu. doktor daha erken en az 6 ay deneyin dedi. ama adam hemen pat diye oluyor sanıyordu sanırım üzüldü biraz.

hamilelikte kaç çıkar ki ateş

yakamoz canım bu sabah benim de ateşim 37 çıktı. biliyosun hemen hemen aynı dönemlerde yumurtladık .
hamile olmayan birinin ateşi 37 çıkar mı. bu ay düzenli tutamadım keşke baştan tutsaydım. geçen ay 36.6 - 36,8 arası değişiyordu . bakalım bu sabah kaç çıkacak.. şu 1 hafta geçsinnnnnnnnnnnnnn çatlayacam artık.

ben geçen ay gittim yumurtlama zamanı bir sorun yok dedi tahlillerde falan da bir şey yoktu. doktor daha erken en az 6 ay deneyin dedi. ama adam hemen pat diye oluyor sanıyordu sanırım üzüldü biraz.

üzülsün müstahak erkeklere
pat deyince her şeyi elde etmeye alışmışlar

geçmiş olsun tatlım:2:
bizim çene düşük biraz
ben geçen ay hasta ettim Allahtan geri bana geçmedi

Valla benim bugün kasığım ve belim çok sancı yaptı canım ya akıntıda geldi sanki adet oldum sandım.ateşi genitalden ölçüyorum ben benim teyzemin çocuğu olmadan önce doktora gittmiş doktor genitalden istemiş orası dölenen yumurtaya yatak hazırladığı için ateş orda yükselirmiş ben ilk gebeliğimde yapmıştım ama bir kere ölçmüştüm teyzmle böyle konu gectiği için o zamnda 38 derece çıkmıştı

genitalden dediğin neresi yahuuuu.şeyinin içine mi sokuyorsun afedersin:26::18::18:

hımmm ozaman sen hep aynı şekilde ölçmeye devam en azından ateş değerlerin hakkında fikrin olur. bakalım bu sabah ne çıkacak??
benimde karnımın alt kısmı iğneleniyor. yarına test yapsam mı ama erken gibi hüsrana uğramayayım erkenden diye düşünüyorum, kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…