- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.301
bunu dile getirmesi iyi olmamış canım ama
bi kere bende öyle dedim eşime
bu evlilik bitecek ki Allah çocuk vermiyo dedim
seni bitkin mi gördü bu bebek konusunda
ahhahahaha ben de merak ettim açıkcası :))
pişeli iki saat kuşum
o da bisküvi yeyip gitmiş
daha midesinin derdinde hain
ben burda zırlıyom halbuki
ben kızınca sinirlenince o benden çok sinirleniyor ağzına geleni söylüyor
sonra da pişman oldu özür diledi ben seni bırakmam isterse hiç olmasın çocuğumuz dedi ama geçti tabi
çok ağladım gözlerim yanıyor
sen neden iltihap olduğunu düşünüyosun onu anlamadım ki ben.
amaaaaaaaaan boşver ye otur sende
bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor
bendee geçen ay kullanmıştım o hapı.10 gün içersinde regl olunurmuş ben 3 gün sonra regl olmuştuum.senin bırakalı kaç gün oldu?Kızlar ben 17. Günümde duphaston ilacı kullandım rahme tutunsun die 9 gün kullandım gebe deilim 4 gün kala kan testim negatif çıktı aca regl olmadım bugun mutlak başlardı en azından lekelenme bu ilaç geciktirme yapar mı bilgidi olan varmı
pko ultrasondan bakınca anlaşılıyo zaten bide hormon testi yapıyolar o kadar.senin ki yılan hikayesine dönmüş braz.neyse içini ferah tut herşey yoluna girecek.doktor perşembe günü ara demişti.aradım tamam dedi numaramı aldı arayacağım dedi.sonra aradı buraya neden pko yazmışız dedi.asistan bu yanına gelen adam pko var mı bak ayrıntılı kan testi iste demişti.oraya not almış dosyama.bu sefer tamam dedi ben sizi arayacağım. akşam üstü aradı dedi tarlusal kullan adet ol gel.13 aralığa histeroskopi yaparız dedi.neden dedim şimdi yapmıyorsunuz?işte yok ertelenebilir yok şu yok bu bir ton şey söyledi.23 ünde adet oldum.şimdi tekrar 1 haftaya kadar adet olacağım ilaç sayesinde.güya pazartesi salı yapacaklardı ya histeroskopiyi.şimdi de ilaç kullan adet ol gel dediler 13 aralığa gün verdiler.bende anlamadım.bunlar daha çok sinirimi bozuyor.pko var mı ona bakacaklar sanırım ama histeroskopiyi önce yapsaydın sonra adet olunca baksaydın sanki pko varsa yapışık mı kalacak.oyuncağa çeviriyorlar anlayacağın.sinirimi bozuyorlar.yapsa olsa bitse bende rahatlasam.birde içimi oynayacaklar sonuçta.ya kötü bir şey olursa zaten korkuyorum
adamada kapris yapıp durmam kızzzamaaaaaaaaan boşver ye otur sende
bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor
amanın yazık kııpişman olmuş erkek ne çekici oluyo
sen ne dedin koy mu dedin
18.12.2013 adet tarihin.
yahu arkadaşım illa bu iş gece yapılır diye bir şey mi var.biz gece gündüz sabah ne zaman olursa yapıyoruz.hatta son zamanlarda akşam üstü 6-7 gibi yapıyoruz.banyo filan daha rahat oluyor.gece vardiyasındaysa sende gündüz yap
daha çok bağırarak ağladım
bendee geçen ay kullanmıştım o hapı.10 gün içersinde regl olunurmuş ben 3 gün sonra regl olmuştuum.senin bırakalı kaç gün oldu?
pko ultrasondan bakınca anlaşılıyo zaten bide hormon testi yapıyolar o kadar.senin ki yılan hikayesine dönmüş braz.neyse içini ferah tut herşey yoluna girecek.
adamada kapris yapıp durmam kızzz
canım sen boşver testi.madem bu hafta.başla hemen günaşırı ilişkiye.uğraşma test mest.bi işede yaramıo zaten.
Batımda bir gun fazla yazdırmısım o zman burdakı lısteye. Tesekkur cnm ayrıca sanada.
Gece gunduz farketmezde göremıyoruz bırbırımızı bende çalışıyorum.Neyse hayırlısı artık. Pat diye ilk geceden gebe kalanlarda var onlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum Allahın takdiri dıyorum artık.
ilahi elif alemsin
sırf o sesi duymamak için özür dilemiştir
Aldım netten okadar boşa gitmesin dün başladık :)) günaşırı yapıcaz bakalımm
yakamoz canım bu sabah benim de ateşim 37 çıktı. biliyosun hemen hemen aynı dönemlerde yumurtladık .
hamile olmayan birinin ateşi 37 çıkar mı. bu ay düzenli tutamadım keşke baştan tutsaydım. geçen ay 36.6 - 36,8 arası değişiyordu . bakalım bu sabah kaç çıkacak.. şu 1 hafta geçsinnnnnnnnnnnnnn çatlayacam artık.
ne yapayım kızım ben ağlıyorum adamın derdine bak
lütfen yemeğini yer misin?
bu kapris mi allasen
ailemi oldum olası benimseyemedi
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce
yemicem kuşum
abimi azarlar gibi konuştu en son açtığında, yazık o da suçlandı kekelemeye başladı duydum
yatıp uyurum ütüsünü de kendi yapsın
Canım aralık 5 de ovalasyon testi yapıcam bakalım 3 gün deniyim eger varsa elinde sende başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?