Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bunu dile getirmesi iyi olmamış canım ama
bi kere bende öyle dedim eşime
bu evlilik bitecek ki Allah çocuk vermiyo dedim
seni bitkin mi gördü bu bebek konusunda

ben kızınca sinirlenince o benden çok sinirleniyor ağzına geleni söylüyor
sonra da pişman oldu özür diledi ben seni bırakmam isterse hiç olmasın çocuğumuz dedi ama geçti tabi
çok ağladım gözlerim yanıyor

pişeli iki saat kuşum
o da bisküvi yeyip gitmiş
daha midesinin derdinde hain
ben burda zırlıyom halbuki

amaaaaaaaaan boşver ye otur sende
bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor

kıyamam. sinirle söylemişki o sözler içinden gelmediği için özür dilemiş
belki de bu çocuğun olmaması yüzünden mi bilmem daha hassaşlaşıyoruz heralde

bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor

amanın yazık kıı pişman olmuş erkek ne çekici oluyo
sen ne dedin koy mu dedin

bendee geçen ay kullanmıştım o hapı.10 gün içersinde regl olunurmuş ben 3 gün sonra regl olmuştuum.senin bırakalı kaç gün oldu?

pko ultrasondan bakınca anlaşılıyo zaten bide hormon testi yapıyolar o kadar.senin ki yılan hikayesine dönmüş braz.neyse içini ferah tut herşey yoluna girecek.
adamada kapris yapıp durmam kızzz

18.12.2013 adet tarihin.

Batımda bir gun fazla yazdırmısım o zman burdakı lısteye. Tesekkur cnm ayrıca sanada.

Gece gunduz farketmezde göremıyoruz bırbırımızı bende çalışıyorum.Neyse hayırlısı artık. Pat diye ilk geceden gebe kalanlarda var onlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum Allahın takdiri dıyorum artık.

daha önce baktılar adetli iken.yumurta rezervine bakmak için şimdi bir daha mı bakacak anlamadım.yılan hikayesine döndüğü için canım sıkılıyor zaten.ayrıntılı hormon testi de verdim zaten.ne düşündüler ne yaptılar bilmiyorum düzenimi bozacaklar işte.belkide o da stres yapıyor bende
erkek değil mi çeksin kız azıcık kapris

yumurtlama gününde izin al

bu kapris mi allasen
ailemi oldum olası benimseyemedi
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce

Canım aralık 5 de ovalasyon testi yapıcam bakalım 3 gün deniyim eger varsa elinde sende başlarsın

bu kapris mi allasen
ailemi oldum olası benimseyemedi
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce

yemicem kuşum
abimi azarlar gibi konuştu en son açtığında, yazık o da suçlandı kekelemeye başladı duydum
yatıp uyurum ütüsünü de kendi yapsın

iyi de kendine yapıyorsun.yemeğini ye onun işini yapma yine boşver.
allaha şükür beni benim ailem arar onun ailesi onu arar
oda işteyken filan arıyor.uzun süredir konuşmuyoruz ailesiyle.selam gelip gidiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…