- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.241
adetime 1 hafta falan kaldı en son 8 kasımda olmuştum canım.Ovalasyon testi kullandım bu ay yumurtlamam 17.ve 18.gündü.ama kasıklarımda ve belimde sancım var ya bugünde akıntım vardı.acba ovalasyon testi yapsammı gebelik için benim kullandığım marka Laboquck
Giremedim yaaa ne biliyim hic tadim tuzum Yokcanım günaydın sen nerelerdesin merak ettim özledim
nasılsın canım sen ?
3 gün daha bekle test için.bişi anlamazsın ki şimdi.ateş ölç sabahları.bak bakalım ateşin ne durumda.
Giremedim yaaa ne biliyim hic tadim tuzum Yok
Iyidir canim sen nasilsin??? Gecmisi okuyodum amma birikmiş heee... Msj bildirisi gelmiyo ya artık ne sinir bozucu bişe...
Sen nasılsın??
3 gün daha bekle test için.bişi anlamazsın ki şimdi.ateş ölç sabahları.bak bakalım ateşin ne durumda.
hamilelikte kaç çıkar ki ateş
Şimdi ölçtüm ateşimi genitalden 37.4
kişiden kişiye değişir.genel olarak 36,4 altına düşmez.
off senin kaynanayı elime bi geçirsemmmtöbe töbeee allah sabırlar versin sana.
kuzum ne adet söktürücüsü?ya hamileysen önce kanda gebelik testi yapılsaydı yada kendiliğinde adet olmanı bekleselerdi niye düzenini bozuyolar yahu???
bu arada senin karamsarlıına daha fazla kayıtsız kalamıycam sorun bulundu artık çözüme ulaşıyosun buna sevineceğin yerde üzülüyosun pes doğrusu!sebepsiz inferlite daha zor tedavisi yok böyle olumlu düşünmeye çalış biraz..
son adet tarihini söle bakıyım sen bi.
Al canim senin olsun ne yaparsan yap hersey ok.Hele birde biz napalim dimi Zeynep kocalarimizda da dert var
Yok cnm dusunmuyorum oyle birsey esim bana karsi iyi insallah tasinirsam birgun kurtulurum dusuncesi bile iyi degil oyle bisey olsa sen ayrilirmiydin?
37.4 derece çıktı ben en iyisi sabah bakım bide ya inşallah üşütme değildir ya iltihap mı diye korkuyorum valla oturup ağlıcam şimdi ya
Kizlar bugun adetimin 5 gunu 2 gundur kesildi ve gelmiyo. Bu sabah idrar testi yaptim ilk 5 dk hic bisi yokken 2 saate yavas yavas belirdi bildigin ikinci silik cizgi cikti ve gittim kan verdim 1 saat sonra email aticaklar sabirsizlikla bekliorum. Dun dr ultrasondada bisi gormedi. Dis gebelikten korkmaya basladim. Tel.den girdigim icin testin fotosunu koyamiyorum(
Elif yeni bat 5 ocak. Adet oldum .. Bu ay bebek icin birlikte olmucan illaki ayarlamicam gununu daha gencim olursa olur olmazsa daha onumuzde coook ay var..:18:
Sırasıyla yazımmı kaç aydır not tutuyorum bu yuzden
10.06.2013
08.07.2013
03.08.2013
31.08.2013
28.09.2013
23.10.2013
20.11.2013
baska konuda bır marka dan bahsetmışler onun testını almaya karar verdım. Ben çözemedim işi test çözsün
Kızlar ben 17. Günümde duphaston ilacı kullandım rahme tutunsun die 9 gün kullandım gebe deilim 4 gün kala kan testim negatif çıktı aca regl olmadım bugun mutlak başlardı en azından lekelenme bu ilaç geciktirme yapar mı bilgidi olan varmı
Eş gece vardıyasındada çalışınca olmuyor malesef böyle 26 27 28 ın hepsıne tek tek bakarsam koca bır hafta cıkıyor. Tek basımada yapamam sanırım bunuYeni yeni burdan arastırmaya gırdım sagolsun arkadasın dediği testı almayı planlıyorum şuan en guzelı o olucak sanırım
benimkiler sabah geldi maalesefbu ay yumurtamın ne zaman çatladığını bildiğimiz için umutluydum üzüldüm açıkcası ama kocam daha çok üzüldü. acaba bende bir sorun mu var sende yok kesin bende var deyip durdu. içim gitti valla. daha üç ay oldu adam hemen üzülmeye başladı.
bu arada yeni BAT 29 aralık. İnşallah yeni yıla hamile olarak girerim gireriz a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?