Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

3 gün daha bekle test için.bişi anlamazsın ki şimdi.ateş ölç sabahları.bak bakalım ateşin ne durumda.

doktor perşembe günü ara demişti.aradım tamam dedi numaramı aldı arayacağım dedi.sonra aradı buraya neden pko yazmışız dedi.asistan bu yanına gelen adam pko var mı bak ayrıntılı kan testi iste demişti.oraya not almış dosyama.bu sefer tamam dedi ben sizi arayacağım. akşam üstü aradı dedi tarlusal kullan adet ol gel.13 aralığa histeroskopi yaparız dedi.neden dedim şimdi yapmıyorsunuz?işte yok ertelenebilir yok şu yok bu bir ton şey söyledi.23 ünde adet oldum.şimdi tekrar 1 haftaya kadar adet olacağım ilaç sayesinde.güya pazartesi salı yapacaklardı ya histeroskopiyi.şimdi de ilaç kullan adet ol gel dediler 13 aralığa gün verdiler.bende anlamadım.bunlar daha çok sinirimi bozuyor.pko var mı ona bakacaklar sanırım ama histeroskopiyi önce yapsaydın sonra adet olunca baksaydın sanki pko varsa yapışık mı kalacak.oyuncağa çeviriyorlar anlayacağın.sinirimi bozuyorlar.yapsa olsa bitse bende rahatlasam.birde içimi oynayacaklar sonuçta.ya kötü bir şey olursa zaten korkuyorum

son adet tarihini söle bakıyım sen bi.

Sırasıyla yazımmı kaç aydır not tutuyorum bu yuzden

10.06.2013
08.07.2013
03.08.2013
31.08.2013
28.09.2013
23.10.2013
20.11.2013

baska konuda bır marka dan bahsetmışler onun testını almaya karar verdım. Ben çözemedim işi test çözsün

büyük konuşmayım rabbim başa vermesin ama sanırım ayrılırdım

ilk 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz canım

4 gün kala erken olmuş.belki hamilesin.tekrar test yaptır bence

yahu arkadaşım illa bu iş gece yapılır diye bir şey mi var.biz gece gündüz sabah ne zaman olursa yapıyoruz.hatta son zamanlarda akşam üstü 6-7 gibi yapıyoruz.banyo filan daha rahat oluyor.gece vardiyasındaysa sende gündüz yap

güncelliyorum canım.hayırlısı olsun.doktora gittiniz mi daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…