Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Arkadaşlar siz bednen daha tecrubelı bılgılısınız birşey sormak istiyorum. Bu otomatık yumurtlama tarıhı hesaplayıcısından hesaplayım dedim ama günü hangısını yazsam bılemedım. Son aylarımın adet döngüsü gunlerı 28 - 26 - 28 - 21
28den hesaplıyordum hep ama demekkı hata yapıyorum bılemedım normalde 1 2 gun hep oynuyor 26 gunde oluyor 27 de 28 de görundugu gibi bır bu ay stresım coktu ondan erken oldu sanırım.Gerisi hep böyle.

Son adet tarihlerinin girildiği otomatik programlar var ordan hesaplasana.

Son adet tarihlerinin girildiği otomatik programlar var ordan hesaplasana.

Onlar birde gün aralıgı istiyor kaç gunde bir olduguna daır.Benım sabıt degıl oynak o gun aralıklarımda 26 27 28 sizinde böylemı hangısını yazıyorsunuzki ?

Onlar birde gün aralıgı istiyor kaç gunde bir olduguna daır.Benım sabıt degıl oynak o gun aralıklarımda 26 27 28 sizinde böylemı hangısını yazıyorsunuzki ?

Benim de sabit sayılmaz. Ama benim kullandığım hesaplayıcılar gün aralığı istemiyordu sadece tarih giriyordum. Sonra ovulasyon testi kullandım zaten o programla hesaplatmadım. Ama dediğim gibisi var bi bak.

Son düzenleme:
Kızlar ben 17. Günümde duphaston ilacı kullandım rahme tutunsun die 9 gün kullandım gebe deilim 4 gün kala kan testim negatif çıktı aca regl olmadım bugun mutlak başlardı en azından lekelenme bu ilaç geciktirme yapar mı bilgidi olan varmı

Benim de sabit sayılmaz. Ama benim kullandığım hesaplayıcılar gün aralığı istemiyordu sadece tarih giriyordum. Sonra ovulasyon testi kullandım zaten o programla hesaplatmadım. Ama dediğim gibisi var bi bak.

O testden bende alacagım sanırım netden saglıklı gorunmuyor.Evet dedıgın gibi bir yer buldum son 3 ayı yazıyorsun hem döngu zamanını hemde ortalama tarıhını verıyor.Burdakı heaplara göre bu hafta sal carsamba gunum cok yuksek.Bu seferde olmazsa başka doktora gıdıp 1,5 yıldır olmuyor diye yalan söyleyecegım. Bakmıyorlarda benı deli ediyorlar.Vitamın verıp gönderıyorlar.ERken tanı önemlı derler birde

bi 26 gün yaz hesaplat.
bi 28 gün yaz hesaplat.
o tarihler arasında çalış.oldu bitti.

Eş gece vardıyasındada çalışınca olmuyor malesef böyle 26 27 28 ın hepsıne tek tek bakarsam koca bır hafta cıkıyor. Tek basımada yapamam sanırım bunu Yeni yeni burdan arastırmaya gırdım sagolsun arkadasın dediği testı almayı planlıyorum şuan en guzelı o olucak sanırım

son adet tarihini söle bakıyım sen bi.

Kesinlikle ovulasyon testi kullan o zaman

benimkiler sabah geldi maalesef bu ay yumurtamın ne zaman çatladığını bildiğimiz için umutluydum üzüldüm açıkcası ama kocam daha çok üzüldü. acaba bende bir sorun mu var sende yok kesin bende var deyip durdu. içim gitti valla. daha üç ay oldu adam hemen üzülmeye başladı.
bu arada yeni BAT 29 aralık. İnşallah yeni yıla hamile olarak girerim gireriz a dostlar

Kızlaaarrr ne çokkk yazışıosunuzz yetişemiorummm :)) hastaımmm grippp yatıorummm kociş yemek hazırlıoo veee bu hafta yumurtlama haftam yarından itibaren ovülasyon testi uygulucam bakalımmm hastaım adamıda hasta edicemm çocuk yapcaz die :)) aman sanki çokta umursuo o anda hasta olmamıı :))
Yaaa bi anda ne çok hamile olmuş öleee kızlaaarrr inşallahhh kırmızılar gelmezdeee o çizelgelerle 9ay takip yaparsınızzz

canım sen boşver testi.madem bu hafta.başla hemen günaşırı ilişkiye.uğraşma test mest.bi işede yaramıo zaten.

adetin kaçıncı günündesin ki.bide testinin markası ne ?

adetime 1 hafta falan kaldı en son 8 kasımda olmuştum canım.Ovalasyon testi kullandım bu ay yumurtlamam 17.ve 18.gündü.ama kasıklarımda ve belimde sancım var ya bugünde akıntım vardı.acba ovalasyon testi yapsammı gebelik için benim kullandığım marka Laboquck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…