- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 363
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #2.221
Ovalasyon testimi gebelik testimi ?? :26:
Arkadaşlar siz bednen daha tecrubelı bılgılısınız birşey sormak istiyorum. Bu otomatık yumurtlama tarıhı hesaplayıcısından hesaplayım dedim ama günü hangısını yazsam bılemedım. Son aylarımın adet döngüsü gunlerı 28 - 26 - 28 - 21
28den hesaplıyordum hep ama demekkı hata yapıyorum bılemedımnormalde 1 2 gun hep oynuyor 26 gunde oluyor 27 de 28 de görundugu gibi bır bu ay stresım coktu ondan erken oldu sanırım.Gerisi hep böyle.
Son adet tarihlerinin girildiği otomatik programlar var ordan hesaplasana.
Onlar birde gün aralıgı istiyor kaç gunde bir olduguna daır.Benım sabıt degıl oynak o gun aralıklarımda 26 27 28 sizinde böylemı hangısını yazıyorsunuzki ?
Onlar birde gün aralıgı istiyor kaç gunde bir olduguna daır.Benım sabıt degıl oynak o gun aralıklarımda 26 27 28 sizinde böylemı hangısını yazıyorsunuzki ?
bi 26 gün yaz hesaplat.
bi 28 gün yaz hesaplat.
o tarihler arasında çalış.oldu bitti.
Benim de sabit sayılmaz. Ama benim kullandığım hesaplayıcılar gün aralığı istemiyordu sadece tarih giriyordum. Sonra ovulasyon testi kullandım zaten o programla hesaplatmadım. Ama dediğim gibisi var bi bak.
bi 26 gün yaz hesaplat.
bi 28 gün yaz hesaplat.
o tarihler arasında çalış.oldu bitti.
Eş gece vardıyasındada çalışınca olmuyor malesef böyle 26 27 28 ın hepsıne tek tek bakarsam koca bır hafta cıkıyor. Tek basımada yapamam sanırım bunuYeni yeni burdan arastırmaya gırdım sagolsun arkadasın dediği testı almayı planlıyorum şuan en guzelı o olucak sanırım
O testden bende alacagım sanırım netden saglıklı gorunmuyor.Evet dedıgın gibi bir yer buldum son 3 ayı yazıyorsun hem döngu zamanını hemde ortalama tarıhını verıyor.Burdakı heaplara göre bu hafta sal carsamba gunum cok yuksek.Bu seferde olmazsa başka doktora gıdıp 1,5 yıldır olmuyor diye yalan söyleyecegım. Bakmıyorlarda benı deli ediyorlar.Vitamın verıp gönderıyorlar.ERken tanı önemlı derler birde
benimkiler sabah geldi maalesefarkadaşlar eski konumuz biraz yaşlandığından yeni konu açmak gereksinimi duyduk.
burada beraber gülüp eğlenip stresimizi atacağız ki bebeklerimiz gelsin
listemize eklenmek isteyen olursa yazması yeterli
haydi hep beraber hamile kalmaya
Hcg bunlar yazıyor ya üstünde. Gebelik testi.
Kızlaaarrr ne çokkk yazışıosunuzz yetişemiorummm :)) hastaımmm grippp yatıorummm kociş yemek hazırlıoo veee bu hafta yumurtlama haftam yarından itibaren ovülasyon testi uygulucam bakalımmm hastaım adamıda hasta edicemm çocuk yapcaz die :)) aman sanki çokta umursuo o anda hasta olmamıı :))
Yaaa bi anda ne çok hamile olmuş öleeekızlaaarrr inşallahhh kırmızılar gelmezdeee o çizelgelerle 9ay takip yaparsınızzz
Canım ya puslu gördüm emin olamadımBu arda yarın ovalasyon testini yapsam mıki beyaz akıntı geldi bugün benden baya yogun ya üşüttüm sanırım napsam ki
adetin kaçıncı günündesin ki.bide testinin markası ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?